Καλησπερα!!
Οπως ειπα και στο ψηφιακο θεμα της Ανατολικης Πελοποννησου βρισκομαι πλεον στο Γυθειο. Εκει ανεφερα τις ψηφιακες μου ληψεις ενω εδω θα μιλησω για τις αναλογικες.
Λοιπον, πλεον τα μονα αναλογικα που λαμβανονται καθαρα στο Γυθειο ειναι η Νεριτ στο 33 Uhf, η Νεριτsports στο 64 Uhf και για οσους εχουν κεραιες Vhf συνεχιζει στο 12 καποιο καναλι της Νεριτ (δεν θυμαμαι αν ειναι η απλη Νεριτ η το Sports γιατι δεν εχω κεραια Vhf απλα προχθες στο ψαξιμο το ειδα να ερχεται λιγο), ολα τα οποια εκπεμπουν απο Φοινικι. Το 64 νομιζα μεχρι προσφατα οτι εξεπεμπε απο Ρειχεια, αλλα για να μενει ακομα ανοιχτο μαλλον θα ειναι τελικα απο Φοινικι. Και απ' οτι ειδα μολις στο GreekTV το 64 το δινει απο Φοινικι αρα μαλλον εγω εκανα λαθος που νομιζα οτι ειναι απο Ρειχεια. Ολα τα αναλογικα οποτε απο Ρειχεια εχουν κλεισει.
Μετα λαμβανω με μερικα χιονια (ουτε λιγα αλλα ουτε και πολλα) τη Νεριτ στο 45 και το Σκαι στο 67 ο Σκαι απο αγνωστα κεντρα εκπομπης (το 67 ισως ειναι απο Νιατα Λακωνιας συμφωνα με το GreekTv), ενω με πιο πολλα χιονια μου ερχεται στο 69 το Euronews Greek επισης απο αγνωστο κεντρο εκπομπης. Και τελος οχι ολες τις ωρες αλλα που και που "αχνοφαινονται" τελειως χαλια απο αγνωστα κεντρα εκπομπης η Νεριτ στο 23 (σιγουρα δεν ειναι απο Κυθηρα γιατι θα την εβγαζα πολυ καλυτερα αν ηταν απο εκει), στο 32 η ΝεριτSports, στο 51 (αν θυμαμαι καλα τη συχνοτητα) το Star, στο 59 το Mega, στο 61 ο Ελλαδα, και στο 65 ο ΑΝΤ1.
Παντως οι συχνοτητες που λαμβανονταν καλα εδω και χρησιμοποιουσαν οι κατοικοι επι αναλογικης εποχης ηταν της Ρειχειας και του Φοινικιου. Αρα οποιος δεν εχει ψηφιακο δεκτη εδω στο Γυθειο με κεραια προς Ρειχεια, θα μπορει προς το παρον να παρακολουθει μονο την Νεριτ στο 33 και τη Νεριτsports στο 64 (και τη 12 vhf αν εχει vhf Κεραια) μιας και ολες οι οποιες υπολοιπες αναλογικες ληψεις που προαναφερα ουσιαστικα δεν βλεπονται.