Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!
Και μόνο που δεν μας ξέχασες είσαι αξιέπαινος!
Για να τα συνοψίσω λίγο
Τοπικό ΚΕ Νέας Απολλωνίας
22 ALTER
44 ALPHA
47 MEGA
50 ANT1
61 STAR
Αδιευκρίνιστο ΚΕ
54 ΣΚΑΪ
55 902
ΚΕ κάπου στη Χαλκιδική
23 XTV
42 Super (αυτό είναι από Βάβδο)
63 Ουρανούπολη TV (πρώτη φορά το ακούω, ίσως είναι καινούριο)
Παγγαίο
59 ΝΕΤ
64 ΕΤ3
Χορτιάτης τα γνωστά ισχυρά 24, 27, 30, 32, 35, 37, 51 και 66 (από την πίσω μεριά του)
Η ΕΤ1 που λαμβάνεις καμπάνα στα VHF δεν είναι από το τοπικό αλλά η 7VHF από Παγγαίο!
Παρατηρείστε απλά πόσο πλεονεκτική όσον αφορά την κάλυψη προς τις λίμνες είναι η θέση της κεραίας της ΕΡΤ που ενώ είναι χαμηλότερα από όλους βγαίνει άνετα σε μεγαλύτερες εκτάσεις μαζί με τα ψηφιακά! Προφανώς η Digea δεν βγαίνει από κάποιο από τα κεραιοσυστήματα των MEGA & ANT1 αλλιώς θα είχε καλύτερο σήμα στο σημείο!
Μου κάνει πάντως εντύπωση η απουσία της 29, νομίζα ότι το ALTER ήταν εκεί αλλά βλέπω ότι μεταφέρθηκε στην 22 εκτός αν υπάρχει και στην 29 από άλλο ΚΕ!
Τα 54 και 55 για να μη λαμβάνονται καμπάνα δεν πρέπει να είναι από το τοπικό ΚΕ αλλά από άλλο! Πάντως την 55 του 902 τη λάμβανα κρύσταλλο και πάνω στην Εγνατία (από την άλλη μεριά της λίμνης δηλαδή) για πολλά χιλιόμετρα, αλλά μόνο αυτή! Από Απολλωνία η μόνη που ερχόταν ως παρεμβολή στο MTV ήταν η 44 του ALPHA με χαμηλό σήμα!