Χμμ, επειδή εγώ έκανα το θέμα για τη λήψη ψηφιακών καναλιών, να πω κι εγώ τι έχω καταλάβει τόσο καιρό.
Κατ' αρχήν, να πω ότι οι περιοχές στο Νόμο 751 δεν έχουν οπτική επαφή με Χορτιάτη, οπότε δεν μπορούμε να πιάσουμε αναλογικά καλό σήμα. Φαντάζομαι όταν ο Χάρης έιπε πως η περιοχή λούζεται από Kw, εννοούσε για ψηφιακό σήμα που πράγματι το Πανόραμα έιναι πολύ προνομιούχο όσον αφορά το ψηφιακό σήμα.
Τώρα για αναλογικό, πέρα από το πλέγμα που όπως είπες δοκίμασες και δεν έπιασε, κι εγώ έχω δυο κεραίες. Μια μικρή λογαριθμική και μια πολύ παλιά χελιδώνα.
Η λογαριθμική πιάνει καλύτερα ΝΕΤ, ΕΤ3, Mega και Alpha ενώ η χελιδώνα είναι καλή για Star, Αντ1 και Alter. Το ΣΚΑΪ το πιάνω πολύ καθαρά και με τις δυο κεραίες.
Δυστυχώς να πιάσεις "καμπάνα" χωρίς Nova δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος, αλλά και η εικόνα δεν μπορώ να πω ότι είναι ανυπόφορη. Κυρίως υπάρχει πρόβλημα με τα είδωλα (εκτός από τη ΝΕΤ που πιάνει ψιλοχάλια, αλλά ευτυχώς τη βδομάδα που 'ρχεται γίνεται ψηφιακή). Γενικά κάνε λίγη υπομονή μέχρι να αρχίσουν τα ψηφιακά, για καθαρό σήμα.