Σήμερα ανέβηκα στην ταράτσα με τη λογαριθμική χωρίς όμως καλά αποτελέσματα, έχω εμπόδια προς Αριδαία, μόνο δυτικά και νότια έχω καθαρό ορίζοντα. Αν είχα τη δυνατότητα να ανέβω στο ύψος της κεραίας μου θα έβγαζα περισσότερα!
Λοιπόν, Πήλιο ούτε ίχνος (αναμενόμενο), Κάτω Κορυφή αν και με εμπόδιο καλή λήψη, ΕΤ3 στο 34 αρκετά καλά προς Καστανιά Ημαθίας και ΕΤ1 στο 48 με πολύ χαμηλότερο σήμα! Βίτσι ΝΕΤ στο 49 σχεδόν καμπάνα, ΕΤ3 ταπωνόταν από το ΤΕΙ αλλά έτσι κι αλλιώς είχε σχεδόν εξαφανιστεί! Σκόπια τίποτα (αναμενόμενο), Βουλγαρία τίποτα (επίσης αναμενόμενο), στο 42 παρεμβαλλόταν κάτι, ίσως το NOVA! Αν ήμουν ψηλότερα και με καθαρό το βορρά θα τα έβγαζα σίγουρα, αφού η κεραία μου βγάζει το κατιτίς της! Επίσης ΝΕΤ στο 55 ψήγματα, 26 καθόλου αλλά επίσης αναμενόμενο λόγω εμποδίων! Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσα να γυρίσω την κεραία μου αλλά είναι παντελώς αδύνατο (τον 8μετρο ιστό κρατάνε 6 αντιρρίδες συρματόσχοινα και η βάση είναι μέσα σε αμίαντο)! Ίσως κάποια στιγμή πάρω έναν ιστό και κρατήσω τη λογαριθμική εκεί!