Σήμερα έκανα ένα μικρό ταξίδι ως την Ασπροβάλτα και φυσικά κατέγραψα το τηλεοπτικό τοπίο!
Είχαμε αλλαγές σε σχέση με πέρυσι!
Το φετινό βίντεο:
Και το περσινό για αντιπαραβολή
Από τα παραπάνω:
Το MEGA από Άη Σπυρίδωνα Ασπροβάλτας μεταφέρθηκε από το 48 στο 21 και έτσι λαμβάνεται πλέον κρύσταλλο! Του άνοιξαν και το κάδρο και στέλνει και σωστό 16:9! Επίσης πηγαίνοντας προς Σταυρό έπεσα πάνω σε οθόνη με τη μπλε σφαίρα, πράγμα που σημαίνει ότι τροφοδοτούνται από τις 3Ε!
Ο ΑΝΤ1 μετακόμισε στο 61 από το 62, αχρείαστη μετακίνηση μιας και απέκτησε μικρή παρεμβολή από το ΔΕΛΤΑ, έχει πέσει και η ισχύς του λίγο!
Με το κλείσιμο του Παγγαίου, σταμάτησαν και τα μικρότερα Κ.Ε. να τροφοδοτούνται!
Στο νέο bandscan δεν έχω καλές μακρινότερες λήψεις επειδή είμαι χαμηλά στην παραλία σε σχέση με την ταράτσα που ήμουν πέρυσι!
Τώρα, κάπου στα λουτρά της Νέας Απολλωνίας
έπιασα ψηφιακή εκπομπή στο κανάλι 36, δεν πρόλαβα δυστυχώς να κατεβάσω τα κανάλια!
Από Νέα Απολλωνία και Νέα Μάδυτο δεν άλλαξε κάτι, ο ALPHA στο 44 παραμένει η ισχυρότερη εκπομπή της περιοχής, επίσης είδα ότι δεν λειτουργούσε ο 902 στο 55 από Αρναία!
Τέλος, στα χωριά από Άγιο Βασίλειο ως Γερακαρού βγαίνουν ως ισχυρά και άνετα τα ψηφιακά των Σκοπιανών από το Boskjia!