Ενισχύθηκε το σήμα της ΒΟΥΛΗΣ επιτέλους από Χορτιάτη και μάλιστα με ήχο DUAL, ενώ για λίγα λεπτά ήταν και STEREO.
....και ξαναέπεσε!!!!!! Η εικόνα του τα ίδια χάλια με πριν, εγώ επειδή γύρισα σπίτι αργά δεν κατάλαβα την αλλαγή, μην πω ότι το βλέπω χειρότερο, οψόμεθα αύριο!
Πάντως και να το ενισχύσουν δεν νομίζω να κρατήσει για πολύ! Οι τεχνικοί της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη (πέραν βέβαια των εντολών που ακολουθούν) βαριούνται που ζουν!
Εξάλλου μιλάμε για την ίδια ομάδα που:
- κρατούσε επί σειρά ετών σε υποτυπώδη ισχύ το MTV, στην αρχή στο 40 και μετά στο 43 (για να κάνουν παρεμβολές στο τότε Κόσμος TV)! Ειδικά όταν έβγαινε στο 40 το σήμα ήταν τόσο αδύναμο στις ΔΣ που το κάλυπτε ο πομπός της ΕΤ3 από Κάτω Κορυφή
Φλώρινας και η επίσημη δικαιολογία από τα χείλη του ίδιου του υπέυθυνου ήταν: "αφού στην Καλαμαριά που μένω πιάνει τζάμι, καλά είμαστε"
- κρατούσε το Eurosport επίσης σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα στο 58 (και το είχε ενισχύσει μόλις για 3 ημέρες) και ακριβώς έτσι συνέχισε και με τη Βουλή, με αποτέλεσμα να πιάνει με χιονάκι ακόμα και στο κέντρο της πόλης
- Ενίσχυσε το καλοκαίρι του 1999 για
5 ολόκληρες ημέρες το ΡΙΚ στο 56 και μετά το έριξε κάτω από το επίπεδο του θορύβου (η πλάκα είναι ότι το Δεκέμβριο του 99 έβγαινε για τρία συνεχόμενα βράδια ένας πειρατής με αδύναμο σήμα από κάποιο ύψωμα εκτός Χορτιάτη και αναμετέδιδε τσόντες από το σουηδικό TV 1000 με
στέρεο ήχο παρακαλώ - το έχω γραμμένο σε βιντεοκασέτα - και τους τάπωνε τελείως σε κάποιες περιοχές)
Βασικά οι συχνότητες της ΕΡΤ πέρα από τα κρατικά για τους κατά καιρούς πειρατές και μη εκλαμβανόταν ως "κενές"! Λες και η ΕΡΤ πληρώνει το ρεύμα από την τσέπη της!
Αχ πολύ ιστορία έπεσε...