Καλησπέρα ξανά,
Είσαι σίγουρος ότι το 49 ειναι το channel 10 και δεν είναι αντίστοιχη περίπτωση με το 26 (Mad) που τώρα είναι 9011 NoName κανάλι? Δηλαδή απλά είναι ''ξεκάρφωμα''?
Αν γνωρίζεις σχετικά θα βοηθήσει, πρέπει να ξεκαθαριστεί το τοπίο.
Κοίτα αν θυμάσε το 49 είχε μπει τότε που έβγαινε εκεί ροζ κανάλι όλο το 24ωρο (2003). Τότε λέγανε ότι θα επαναφέρνανε το Eurosport (πρώην 56 UHF και μετά ΡΙΚ και μετά PLUS).
Απλά θα ήθελα να αναφέρω ότι στην Αθήνα των 1000 προβλημάτων στην κάλυψη που για μια πλήρης κάλυψη χρειάζονται 3 και 4 πομποί μόνο για το λεκανοπέδιο πολλαπλασιαζόμενο με όλα τα μεγάλα κανάλια - εκεί λοιπόν όχι μόνο δεν φάγανε την συχνότητα του αναλογικού ΡΙΚ απο Υμηττό με την έλευση του PLUS digital αλλά έστω και με μικρή (Euronews) ή μεγάλη ισχύς (CNN, TV5) βγαίνει όλη η πεντάδα των δορυφορικών καναλιών αναλογικά (Euronews 2 συχνότητες απο Υμηττό, Eurosport, CNN, TV5, RIK) συν 3 συχνότητες για το PLUS. Με σωστή διαχείρηση χώρεσαν όλα.
Αχ δεν θα κοιμηθούμε απόψε!
Διάφοροι πειρατές έχουν φλερτάρει κατά καιρούς με την 49 καθώς έχει χρησιμοπιηθεί ελάχιστα από κάποιο σταθερό κανάλι! Η πιο μακροχρόνια μετάδοση στο 49 ήταν εκείνη η
απίστευτης ισχύος του New Channel/Tempo το 2001 - 2002! 5 ΚW από Φιλίππειο παρακαλώ! Σημαίνει ότι εκτός από τις τρελές ενδοδιαμορφώδεις που γίνονταν από την τεράστια διαφορά στη στάθμη ισχύος εδώ στις ΔΣ όπου η χρήση ενισχυτή είναι απαραίτητη για λήψη από Χορτιάτη, για όλο εκείνο το διάστημα ήταν αδύνατη η παρακολούθηση των καναλιών 48 και 50!
Εκείνη τη χρονιά (2001) εμφανίστηκε και συνέχισε για κανά χρόνο το μουσικό κανάλι DeeJay TV όταν ήταν FTA στον ΗΒ! Εγώ έβριζα που η συμφοιτήτρια στην Καλαμαριά το έβγαζε κρύσταλλο κι εγώ δεν είχα ούτε μία γραμμούλα πάνω στο Tempo στη Σταυρούπολη! Επειδή όμως στο Ελλάντα ζούμε, τη χώρα του 9011, ακολουθήθηκε και εδώ, όπως και μεταγενέστερα η γνωστή Χρηστιδική τεχνική:
πρώτα θα τους γλυκάνω με κανά καλό δορυφορικό μέχρι να με συντονίσουν σε καλή θέση στους δέκτες τους και μετά θα ρίξω τη τσόντα και τον αστρολόγο, να ξεσκίζονται τα κορόιδα! Η εταιρία που πήρε τη συχνότητα είχε γραμμές με αστρολόγους της άγνωστης Makmedia και η μετάδοση δεν ήταν του Χρηστίδη αφού τότε είχε αποκλειστικότητα την Mediatel!
Μετά η μετάδοση διεκόπη για λίγο καιρό και φυσικά ανά καιρούς έμπαινε και ο Mr X με γυμνές, και ξαφνικά μια μέρα βλέπω συνάμενο κουνάμενο το Euronews!!!!
Το πρώτο βέβαια που τσέκαρα ήταν αν υπάρχει teletext και το δεύτερο η ποιότητα εικόνας και η ισχύς! Διαφορά καμία με της Makmedia και να σου τρεις μέρες αργότερα πάλι τα ίδια!
Βέβαια κάποιοι έσπευσαν να δηλώσουν ότι η ΕΡΤ θα επενέφερε το Euronews! Κάτι τέτοιο ήταν απλά wishful thinking!
Ποτέ η ΕΡΤ δεν έκανε καμία προσπάθεια να επαναφέρει κανένα δορυφορικό!Αλλά όπως είπα για τη χοντρή μα&^%ία που δέρνει την ΕΡΤ στη Β. Ελλάδα θα σας πω αύριο!
Μορφέα σου' ρχομαι......
![lol :lol:](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/icon_lol.gif)