Την Παρασκευή που μας πέρασε που λέτε, έκανα skype με τον κολλητό μου και μου έστειλε ένα screenshot από το alter! Αμέσως
το αετίσιο μου μάτι είδε μέσα στην εικόνα ότι υπήρχαν κάποια αδιόρατα τεχνουργήματα σαν και αυτά που κάνει και ο alpha στο 66 ό
ταν η εκπομπή του είναι στερεοφωνική (δηλαδή σαν να κάνει παρεμβολή η υποφέρουσα του ήχου μέσα στη φέρουσα της εικόνας, κάτι που φαίνεται σαν ψαροκόκκαλο -
Γιάννη αν κάνω λάθος διόρθωσέ με)! Και
το δαιμόνιο μυαλό μου αίφνης σκέφτηκε "βρε μπας?"!
Βέβαια η συζήτηση που είχα με το φίλο μου ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και ξεχάστηκα να βάλω το επίγειο alter για να δω και σήμερα που μου ήρθε η φλασιά έβαλα να το τσεκάρω (
γιατί βλέπετε όλες οι ψωνάρες που λαμβάνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη NOVA, σαν κι εμένα δεν καταδέχονται να δουν τα κανάλια επίγεια)
και ναι!Το ALTER επιτέλους στερεοφωνικά στο κανάλι 41 του Χορτιάτη!Τώρα για το πότε άρχισε η στερεοφωνική εκπομπή θα έλεγα
το πολύ την Πέμπτη καθώς την Τετάρτη που ο φίλος μου έγραφε την Αννίτα (
ναι έχουμε και αυτό το βίτσιο) η Μαλάμω ήταν
μονοφωνικότατη!!!!!
Νομίζω τελικά πως το φόρουμ έχει τεράστια απήχηση! Αν ειδικά το διαβάζει και ο Χατζηνικολάου....
Τώρα για την 25 η εκπομπή συνεχίζει μονοφωνική! Αλλά έτσι κι αλλιώς ποιος μπορεί να τη λάβει από εκεί?
Λοιπόν βουρ στο χάρτη να τον διορθώσουμε!!!!!