Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • Κυρ 16 Φεβ 2025, 11:58
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  (Αναγνώστηκε 265652 φορές)

0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #600: Τετ 1 Απρ 2009, 18:13 »
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Η ΝΕΤ στην 39UHF μαζί με την TV100 (πεπλατισμένες οριζόντιες) και άλλο ένα κανάλι (με τις λεπτότερες γραμμές από κάτω).

Το ΤηλεΆστυ στην 34UHF με την ΝΕΤ από Χαλκιδική ιδιαίτερα ενισχυμένη καί λόγω διάδοσης.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #601: Τετ 1 Απρ 2009, 20:22 »
Καλά με αυτά που βλέπω δεν μου ΄ρχεται να πάρω το λεωφορείο!
Το ΚΤΕΛ μου ρχεται να πάρω!!!!
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Αλήθεια την ΕΤ1 στο 10 πώς τη λαμβάνεις?
Έχεις επιχειρήσει να γυρίσεις και την κεραία σου ΒΔ προς Αριδαία και ΝΔ προς Κατερίνη/Κοζάνη να δεις αν σου έρχεται και τίποτα άλλο?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #602: Πεμ 2 Απρ 2009, 20:58 »
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Παράθεση από: "thodoris"
Στάσου λίγο γιατί εσύ μιλάς για άλλου είδους ψαροκόκκαλο!
Περιέγραψέ το ακριβώς για να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται!

Λεω για τις  γραμμες που φαινονται στη φωτογραφια του ntwrk24, κινουμενες,  πιο ψιλες, αλλα με καθαρη εικονα, χωρις χιονια. Σημερα παντως, και προς το παρον ολα ειναι σχετικα καθαρά, γι αυτο δεν εχω φωτο να σου δειξω
Σε ποια φωτό ακριβώς? Sorry που ξαναρωτάω, αλλά θέλω να καταλάβω ακριβώς για να μπορώ να απαντήσω και με ακρίβεια!

Εννοω αυτην τη φωτογραφία.

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #603: Πεμ 2 Απρ 2009, 21:06 »
Κατάλαβα!
Αν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τα χιόνια που αποτυπώθηκαν στατικά στη φωτογραφία!
Γενικά το MEGA στο 61 ψαροκοκκαλιάζει σε όλη την εικόνα και ιδιαίτερα στα χρώματα που το βράδυ γίνονται εντονότερο!
Θα ανέβαζα screenshot από εμένα αλλά επειδή θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο να αμφισβητήσει κανείς ότι αυτό το κάνει μόνο η δική μου κεραία θα πάρω φωτό από άλλη εγκατάσταση σε ακόμα πιο δύσκολη από τη δική μου περιοχή (που καλύπτει μόνο το 61 από Φιλίππειο)!

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #604: Πεμ 2 Απρ 2009, 21:39 »
Αύξηση ισχύος για το STAR στο 59 από Φιλίππειο!
Μικρή όμως σχετικά βελτίωση της ποιότητας της εικόνας!
Αυτό βέβαια που έχει ξεχαστεί είναι το φίλτρο με αποτέλεσμα να μη βλέπουμε πλέον Βουλή στο 58 σχεδόν καθόλου!

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #605: Σαβ 4 Απρ 2009, 12:54 »
H ET1 στο 10VHF έρχεται ισχυρότερα από ότι πριν 1 εβδομάδα.

Προς Κοζάνη και προς Αριδαία θα το επιχειρήσω κάποια στιγμή, αν και τώρα έρχεται ο ALPHA στην 49UHF.  8)

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #606: Σαβ 4 Απρ 2009, 21:03 »
«Λουκέτο» σε παράνομο κανάλι στη Θεσσαλονίκη
4 Απριλίου 2009, 16:56

Διέκοψε τη λειτουργία του παράνομος τηλεοπτικός σταθμός, μετά από παρέμβαση της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και κλιμακίου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Σε διαμέρισμα που διατηρούσε 34χρονος στο Πανόραμα η Ασφάλεια κατάσχεσε ηλεκτρονικά μηχανήματα, πομπούς και κεραίες.
Ο σταθμός, μεταξύ άλλων, εξέπεμπε πρόγραμμα με άσεμνο περιεχόμενο.
Ο 34χρονος αναζητείται.

zougla.gr

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #607: Πεμ 9 Απρ 2009, 18:26 »
«Λουκέτο» σε παράνομους τηλεοπτικούς σταθμούς
Πέμπτη, 9 Απριλίου 2009 15:56

Νέα επιχείρηση εντοπισμού και διακοπής λειτουργίας παράνομων τηλεοπτικών σταθμών, που εξέπεμπαν από πλαγιά κοντά στο κέντρο εκπομπής Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε στις 8 Απριλίου 2009 μετά από συνεργασία της ΕΕΤΤ με το Τμήμα Ενημέρωσης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο τηλεοπτικούς σταθμούς χωρίς διακριτικό τίτλο, οι οποίοι εξέπεμπαν παράνομα στους διαύλους S-39 και S-41. Το πρόγραμμα των σταθμών μεταδιδόταν κατά τις νυκτερινές ώρες και περιελάμβανε άσεμνο περιεχόμενο και διαφημίσεις «ροζ» τηλεφωνικών γραμμών.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το Τμήμα Ενημέρωσης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ, προέβη στην κατάσχεση όλου του εξοπλισμού εκπομπής των συγκεκριμένων σταθμών.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
Επανήλθε η TV 100 στο 44
« Απάντηση #608: Σαβ 11 Απρ 2009, 01:17 »
Από χθες αύξησε ισχύ η TV 100 εκ νέου στο 44 του Φιλιππείου και άρχισε πάλι να υπάρχει πρόβλημα με την εικόνα του ΑLPHA στο 45 και κυρίως της ΩΜΕΓΑ στο 43!

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
Η ΕΕΤΤ προχθές εκτός των S39 και S41 έκλεισε επίσης και τα παράνομα κανάλια στις συχνότητες 8, S40, 25, 63!

Αποσυνδεδεμένος Marconi+

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
    • http://tileorasi-hellas.blogspot.com
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #610: Σαβ 11 Απρ 2009, 01:40 »
Παράθεση από: "channelos"
Η ΕΕΤΤ προχθές εκτός των S39 και S41 έκλεισε επίσης και τα παράνομα κανάλια στις συχνότητες 08VHF, S40, 25, 63UHF.
Ποια είναι η πηγή σου;  :roll:
Το κανάλι 10 εκπέμπει!
Αυτά δεν εκπέμπουν 08VHF, S40, 25, 63UHF! Μπορεί να έκλεισαν τα μηχανήματα τους για λίγο…
Στο κανάλι 21 UHF περίπου λαμβάνω ανώνυμο(?) σταθμό που παίζει τώρα το Call 4 Cash με πολύ "χιόνι".

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #611: Σαβ 11 Απρ 2009, 02:43 »
Παράθεση από: "Marconi+"
Η ΕΕΤΤ προχθές εκτός των S39 και S41 έκλεισε επίσης και τα παράνομα κανάλια στις συχνότητες 08VHF, S40, 25, 63UHF.
Ποια είναι η πηγή σου;  :roll:
Το κανάλι 10 εκπέμπει!
Αυτά δεν εκπέμπουν 08VHF, S40, 25, 63UHF! Μπορεί να έκλεισαν τα μηχανήματα τους για λίγο…
Στο κανάλι 21 UHF περίπου λαμβάνω ανώνυμο(?) σταθμό που παίζει τώρα το Call 4 Cash με πολύ "χιόνι".
Ο Άρης δεν αναφέρθηκε στο Κανάλι 10 που σαφώς και εκπέμπει από τα 31 UHF!
Μαζί με τα πορνοκάναλα δεν παίζουν και οι υπόλοιποι παράνομοι, τώρα αν του Χορτιάτη τα έκλεισε η EETT ή απλά φοβήθηκαν και έκλεισαν τα μηχανήματα θα το μαθουμε φαντάζομαι σύντομα!
Για το 08VHF διατηρώ επιφύλαξη μιας και δεν βγαίνει από Χορτιάτη!
Το κανάλι που λαμβάνεις με χιόνια στο 21 είναι το Πέλλα TV που όταν μεταδίδει Call4Cash δεν βάζει το λογότυπό του!

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #612: Σαβ 11 Απρ 2009, 02:52 »
Από χθες αύξησε ισχύ η TV100 εκ νέου στην 44UHF (Φιλίππειο) και άρχισε πάλι να υπάρχει πρόβλημα με την εικόνα του ΑLPHA 45UHF και κυρίως της Ωμέγα 43UHF.
Ναι παίζει με αυξημένη ισχύ όπως πριν ένα μήνα!
Έχει περίπου ένα τετράμηνο που κατέβασε ισχύ από το 1KW και πρέπει να παίζει κάπου στο μισό!
Πριν είκοσι μέρες κατέβηκε αρκετά χαμηλά περίπου στα επίπεδα του ALTER στην 25 και φυσικά δεν έκανε παρεμβολές!
Μετά χάλασε η κεραία που λαμβάνει το κανάλι από το Χορτιάτη, το έφτιαξαν προχθές και χθες ξανανέβασαν την ισχύ στο προ τετραμήνου!
Πάλι καλά βέβαια που δεν έχει την αρχική της ισχύ του 1KW και έτσι κάτι ψιλοβλέπουμε από τον ALPHA και την Ωμέγα!
Τόσα χρόνια πια με αυτό τον πομπό της συμφοράς.... :evil:

Συνδεδεμένος sigmacom

• SatLeo V. I. P.
  • Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2008
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #613: Σαβ 11 Απρ 2009, 20:36 »
Προς αγαπητούς channelos, mcelliot_g και γενικώς όσους ενδιαφέρονται για την κατάσταση του ΣΚΑΙ και λοιπών αναμεταδόσεων από Νέα Φιλαδέλφεια Θεσσαλονίκης (Δήμος Καλλιθέας):

Καλές οι εικασίες σας παιδία, αλλά όταν τις εκφράζετε δημόσια καλό θα είναι να τις διπλο-χιλιο-τσεκάρετε πρώτα γιατί δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις και αναστατώνετε ανθρώπους που δεν φταίνε. Ορίστε μερικά πράγματα που δεν ξέρετε - και θα έπρεπε:

1) Δεν υπάρχει ρεύμα
Από τότε που σηκώθηκαν οι διακόπτες (Αύγουστος 2007) έως και σήμερα, όλη η εγκατάσταση παίζει με γεννήτρια. Κάθε τόσο κάποιοι πάνε και κλέβουν το πετρέλαιο και σβύνει. Το διαρκές "ρετάρισμα" της γεννήτριας έως ότου σβύσει, είναι δολοφονικό για τις συσκευές που τροφοδοτεί, αλλά και για την ίδια την γεννήτρια. Ούτε το UPS άντεξε.
Ήδη έχει επισκευαστεί μια φορά ο κινητήρας της γεννήτριας και έχουν αλλαχθεί συνολικά 9 δορυφορικοί δέκτες (ο ένας δυο φορές), και 2 ενισχυτές UHF 2W.  

2) Δεν υπάρχει η απαραίτητη εγκατάσταση / υποδομές
Όλα είναι στημένα πάνω σε ένα φορητό σταθμό κινητής τηλεφωνίας, με πτυσσόμενο ιστό, προσωρινά εγκατεστημένο (φανταστείτε ένα κοντέινερ πάνω σε ρόδες). Δεν υπάρχει τσιμεντένιο δάπεδο, δεν υπάρχει σοβαρός ιστός, δεν υπάρχει περίφραξη, ο αέρας που φυσάει εκεί γύρισε ηλεκτροκολλημένα πιάτα (!!!) που ήταν πάνω στον ιστό, κ.α..
Πολλά προβλήματα που δεν θα υπήρχαν (αν π.χ. τα πιάτα ήταν επιδαπέδια), αλλά στο κοκκινόχωμα που έχει εκεί, απορώ πως ακόμα δεν τα πήρε όλα καμιά βροχή να τα κατεβάσει ως την Θεσσαλονίκη...

------------------------------------------

Η κάρτα του ΣΚΑΙ στάλθηκε (όποτε στάλθηκε), αλλά τα προβλήματα που υπάρχουν στην εγκατάσταση (και δεν επηρρεάζουν μόνο τον ΣΚΑΙ όπως καταλαβαίνετε - υπάρχουν συνολικά 8 αναμεταδόσεις από την Φιλαδέλφεια) δεν επέτρεπαν και δεν θα επιτρέπουν ταχείς αποκαταστάσεις οποιονδήποτε προβλημάτων. Είναι σα να σφουγγαρίζεις κάτω από μια βρύση που τρέχει.
Υπόνοιες του στυλ "ποιός σούφρωσε την κάρτα του ΣΚΑΙ", όταν αυτή η κάρτα ανοίγει έτσι κι αλλιώς μόνο το ΣΚΑΙ και όχι όλο το μπουκέτο της Nova (άρα μηδενική αξία), δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούν ούτε από που πηγάζουν.

Επίσης το frequency plan έχει αλλάξει ήδη δυο φορές λόγω παρεμβολών (κυρίως από Βουλγαρία και Σκόπια) και πάλι 3 από τα 8 κανάλια έχουν ψιλη παρεμβολή σε μερικά σημεία. Έχουν γίνει αντιμεταθέσεις μεταξύ των μεταδιδόμενων προγραμμάτων έτσι ώστε τουλάχιστον τα πιο δημοφιλή να παίζουν σε καλές συχνότητες. Δεν πρόκειται να αλλαχθεί ξανά το plan εως ότου γίνει η κανονική εγκατάσταση και μπούν οι κεραίες εκπομπής στο ύψος που πρέπει να μπούν, και να δώσουν σωστή κάλυψη όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί. Σε αυτό είμαι κάθετος, τζάμπα ταλαιπωρείται ο κόσμος να αλλάζει μνήμες, όπως επίσης ταλαιπωρούνται και τα μηχανήματα από τις αλλαγές.

Ο προμηθευτής των μηχανημάτων που υποτίθεται ότι έπρεπε να αναλάβει από τον Σεπτέμβριο του 2008 την συντήρηση τους από τον Δήμο, δεν του έχει γίνει ΑΚΟΜΑ επίσημη πρόταση να αναλάβει. Ότι βλάβη γίνει εκεί (και γίνονται πολλά απ' ότι διαπιστώσατε παραπάνω) τρέχει κάποιος άλλος που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ.

Η δική μου δουλεία ήταν να σχεδιάσω το Κ.Ε., να βρω προμηθευτές για τα μηχανήματα, κάρτες από τα κανάλια, να φροντίσω για το στήσιμό τους και να ελέγξω στο τέλος ότι όλα παίζουν ΟΚ. Αυτά έγιναν και τελείωσαν, και τώρα βρίσκομαι να μετράω άπειρες φορές που έχω πάει για να ξαναρυθμίσω τα πιάτα που τα γύρισε ο αέρας, είτε να αλλάξω καμμένους δέκτες, είτε συχνότητες εκπομπής και να μετράω στα γύρω χωριά να βρώ κενές συχνότητες, είτε να πηγαίνω και να απλά να διαπιστώνω ότι δεν έχει ρεύμα επειδή (πάλι) έκλεψαν τα πετρέλαια...
Δεν εργάζομαι για τον Δήμο, δεν είναι δική μου δουλειά η συντήρηση και ούτε πληρώνομαι γι' αυτό. Εξυπηρέτηση κάνω, έως ότου δοθεί λύση με την εγκατάσταση και το θέμα του τεχνικού από τον Δήμο.

------------------------------------------

Εν ολίγοις, πρόκεται για μια εγκατάσταση με πολλά προβλήματα που οφείλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην απουσία των απαραίτητων υποδομών (ρεύμα & χώρος) - που έπρεπε να υπάρχουν από τον Αύγουστο του 2007 αλλα ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Αν υπάρχει κάποιος που τις κωλυσιεργεί, βρείτε τον και φάτε τον!

Συγνώμη για το μακροσκελές post και παρακαλώ πολύ την προσοχή σας όταν εικάζετε δημόσια... :)

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #614: Σαβ 11 Απρ 2009, 21:38 »
Αγαπήτε φίλε sigmacom
To forum είναι δημόσια συζήτηση και είναι χώρος για να ακούγονται απόψεις είτε αυτές αποτελούν είδηση είτε "εικασία".
Επειδή μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, έχω να σου πω τα εξής:
Καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την ενημέρωση!
Κατά δεύτερο:
ζητάς να τσεκάρω και να διπλοτσεκάρω αυτά που γράφω κατά καιρούς και σε ρωτάω με τη σειρά μου:
 - έγραψα κάποια είδηση και υποστήριξα κάτι ως δεδομένο?
 - έχω πολλά posts στα οποία δεν χρησιμοποιώ με πολύ προσεκτικό τρόπο ρήματα όπως τα "νομίζω" και "φαντάζομαι"?

Όταν γίνομαι μάρτυρας γεγονότων (και σαφώς ως τηλεθεατής η ιδιότητά μου είναι να τα καταγράφω) και δεν έχω ενημέρωση από την πλευρά ενός ιθύνοντα είναι άκρως αυτονόητο ότι και θα "εικάσω" και θα πω τη γνώμη μου, περιμένοντας και πιο πολύ ευελπιστώντας να έχω απάντηση για το αν κάνω λάθος ή όχι όπως έκανες εσύ τώρα!
Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω ποιον "αναστάτωσα"!
Όταν ειδικά στην περίπτωση του ΣΚΑΪ έχουμε διακοπή μηνών και τελικά αντικατάσταση από τη Βουλή ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κάρτα έχει σταλεί δεν είναι λογικό να ρωτήσω τι απέγινε η κάρτα και ειδικά σε αυτόν που την έστειλε?
Πού και με ποιο τρόπο εξέλαβες την ερώτησή μου ως υποννοούμενο ότι η κάρτα κλάπηκε σαν - όπως λες και εσύ - κάποιος ακόμα και αν την οικειοποιούταν τι να την κάνει αν βλέπει μόνο ένα κανάλι?
Τέλος για τον τρόπο που κάνω κριτική σε αυτά που θεωρώ "κακώς κείμενα" επέτρεψέ μου να έχω τη γνώμη ότι και όλα τέλεια δεν είναι και πολλά από αυτά θα μπορούσαν να διορθωθούν!
Από πλευράς μου δεν θεωρώ ότι εκτοξεύω κατηγορίες και διαβολές!
Και να κατηγορήσω και να διαβάλω ποιον???
Αυτόν που δεν ξέρω?????

Έχω πει πάρα πολλές φορές εξάλλου στα τρία χρόνια που γράφω εδώ στα επίγεια ότι αν είμαι σκληρός στην κριτική και κάνω λάθος ας βγει να με διορθώσει κάποιος και να μου αποδείξει ότι κάνω λάθος!
Κι εγώ άνθρωπος είμαι και στο κάτω κάτω δεν θεωρώ ότι είμαι και "κάποιος" σε βαθμό που να μπορεί με ένα μαγικό ραβδάκι να τα αλλάξει όλα προς το καλύτερο! Για όνομα....
Έχω τόση δύναμη όση έχει και η γνώμη μου!
Και ούτε μπορώ να ξέρω και να προβλέψω πως μπορεί αυτά που λεώ να τα εκλάβει ο καθένας!
Για τους παραπάνω λόγους σε ευχαριστώ ξανά για την απάντηση και τη συμμετοχή σου! Με τιμάς και ας μη το ξέρεις!
Φιλικά

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #615: Σαβ 11 Απρ 2009, 21:46 »
Επίσης να σου πω ότι η αναφορά για την κάρτα του ΣΚΑΪ είναι για τα
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΝΑ
και όχι για τη
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!!
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Κι εγώ τώρα το είδα!!!!
 :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
Από το δήμο Καλλιθέας δεν ξέρω καν σε ποιες συχνότητες εκπέμπει το τι, απλά ξέρω ότι υπάρχει κέντρο εκπομπής!
Μήπως θα μπορούσες να μας ενημερώσεις?
Μάλλον παρεξηγούμαστε άνευ αιτίας φίλε μου!

Συνδεδεμένος sigmacom

• SatLeo V. I. P.
  • Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2008
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #616: Σαβ 11 Απρ 2009, 22:29 »
Γειά σου αγαπητέ mcelliot_g :)

Έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για το ίδιο μέρος: "Φιλαδελφειανά" και "Ν. Φιλαδέλφεια" είναι το ίδιο, βρίσκεται στον Νομό Θεσσαλονίκης και υπάγεται στον Δήμο Καλλιθέας. Παλαιότερα ονομάζοταν "Ναρες" και με απόφαση του 1927 μετονομάστηκαν σε "Φιλαδελφειανά".
Επίσης οι συχνότητες εκπομπής και τα προβλήματα που είδα να διατυπώνονται εδώ κατά περιόδους, ταιριάζουν. Αν παρ' ελπίδα μιλάμε για κάτι άλλο, είμαι όλος αυτιά! :)

Είμαι υπέρμαχος της κριτικής με στοιχεία και στόχο να διορθωθούν τα "κακώς κείμενα". Η διαμαρτυρία μου δεν αφορά προσωπικά εσένα mcelliot_g, αλλά δημιουργήθηκε από τις εξής παρακάτω καταχωρήσεις:

Κύριε Τσακίρη στείλτε μία κάρτα και στον Δήμο Σοχού Ν.Θεσσαλονίκης.

Ο ΣΚΑΪ στην 34UHF από το Κ.Ε Φιλαδελφειανών παίζει μαύρο από την πρωτοχρονιά.
Αν βρει βέβαια άκρη με το ποιος δήμος έχει τελικά την επιμέλεια του Κ.Ε. Φιλαδελφειανών!
Δεν θυμάσαι τι μπάχαλο είχε γίνει με την αλλαγή SR τότε στον Hellas?
Εξάλλου ο ίδιος ο δήμος πρέπει να το ζητήσει, αν και δε βλέπω ιδιαίτερη κινητικότητα!
Συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα με την τροφοδοσία του ΣΚΑΪ (Μαύρη οθόνη) από το Κ.Ε Φιλαδελφειανών, 34 UHF.
Είναι προφανές ότι ο τεχνικός του δήμου δεν πήγε να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές!
Είναι προφανές ότι ο τεχνικός του δήμου δεν πήγε να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές!

Ή χάθηκε η κάρτα που έστειλε ο κ.Τσακίρης κάπου στην διαδρομή προς τον δήμο. :lol:
Κύριε Τσακίρη, έχετε ιδέα τι μπορεί να απέγινε η κάρτα που δώσατε στον τεχνικό του Κ.Ε. Φιλαδελφειανών που όπως φαίνεται δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου εκεί που έπρεπε και όπως έπρεπε????
Νομίζω ότι σας οφείλουν εξηγήσεις για αυτό!
Νομίζω ότι εικάζονται σενάρια/αιτίες που με αδικούν. Φυσικά και δεν ετίθετο θέμα κάρτας, αλλά σωρεία άλλων προβλημάτων - όπως συνεχίζουν να συμβαίνουν και περιέγραψα νωρίτερα. Σήμερα πάλι πήγα εκεί το μεσημέρι, με το προσωπικό μου ΙΧ και μάλιστα "αγγάρεψα" τον προμηθευτή να έρθει μαζί μου γιατί είχαν κολλήσει 3 δέκτες. Πάλι ως εξυπηρέτηση...

Υ.Γ. Ευχαριστώ αφ' ενός για την ευκαιρία που μου δίνεται εδώ να σας ενημερώσω, και επίσης τους διαχειριστές του satleo για την απόδοση του VIP. Θα προσπαθήσω να σας το ανταποδώσω. :)

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #617: Κυρ 12 Απρ 2009, 00:33 »
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!!
 :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Εγώ λέγοντας "Φιλαδελφειανά" εννοώ το κέντρο εκπομπής που βρίσκεται ανατολικά του δήμου Σοχού και καλύπτει τα χωριά μετά το Σοχό όπως το Φιλαδέλφειο, το Σκεπαστό και τα όμορα και λαμβάνεται και στη Νέα Μάδυτο!
Αυτό που εννοείς εσύ ως Φιλαδελφειανά το έχω καταχωρήσει ως "Δήμος Καλλιθέας"!
Δεν υπάρχει απολύτως καμία σχέση μεταξύ των δύο σημείων!

Η καταχώρηση "Φιλαδελφειανά" ξεκίνησε επειδή το site του ΑΝΤ1 δίνει το κανάλι 39 και αυτό λαμβάνεται στη Νέα Μάδυτο μαζί με άλλες συχνότητες (MEGA στο 45, ALPHA στο 42 κ.α)!

Συγγνώμη αλλά εδώ πρόκειται για μεγάλη παρεξήγηση!

Όλες οι καταχωρήσεις που παραθέτεις αφορούν καθαρά το κέντρο εκπομπής αυτό στο Σοχό και όχι αυτό που είναι στο δήμο Καλλιθέας!

Επομένως δεν "θίγουν" όπως λες εσένα αλλά όποιον είναι υπεύθυνος για το χάλι εκείνου του Κ.Ε!

Επαναλαμβάνω όμως και επιμένω ότι αν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από τις καταχωρήσεις μου ας μου το πει!
Υπάρχει όμως μία μεγάλη διαφορά εδώ φίλε μου!
Εγώ αυτά τα απευθύνω ουσιαστικά στον "κανένα" εννοώντας ότι ούτε ξέρω, ούτε γνωρίζω ποιος τεχνικός έκανε τη δουλειά εκεί!
Αντίθετα επειδή τα λέω σε δημόσια συζήτηση ο καθένας μπορεί να τα δει και να με κρίνει συγκεκριμένα!

Και επιμένω ότι αν αδικώ κάποιον ας μου το πει και αν κάνω λαθος μπορώ και θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη!

Για το δήμο Καλλιθέας δεν έχω την παραμικρή ιδέα του τι επικρατεί μιας και ουδέποτε έκανα λήψεις ή είχα αναφορές από εκεί για να έχω και άποψη! 8)
Αντίθετα, άποψη έχω και εκφράζω σθενάρά για λήψεις τις οποίες γνωρίζω!

Και καταλαβαίνω γιατί θίχτηκες αλλά οι καταχωρήσεις δεν αφορούν δικιά σου δουλειά! :D

Αποσυνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #618: Κυρ 12 Απρ 2009, 20:56 »
Στην τσιπιδα της εεττ τελικα πιαστηκαν τα τσοντοκαναλα που επαιζαν εδω και καιρο καθως και για μια ακομη φορα το vips και το καναλι με αστρολογικα στην 25 ucf

Αποσυνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #619: Παρ 17 Απρ 2009, 19:28 »
και φυσικα το VIPS και παλι στις οθονες σας
και με αυξημενη ισχυ βεβαιως βεβαιως
η  μιζερια της θεσσαλονικης να εχει ως μουσικα καναλια
το VIPS και το b
EΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #620: Δευ 20 Απρ 2009, 00:22 »
Το b ψιλοβλέπεται εκεί που πιάνει καθαρά βέβαια!
Κατά τ' άλλα ο γνωστός πειρατής αφού είδε ότι η ΕΕΤΤ πήγε πασχαλινές διακοπές είπε να ξανανοίξει κανονικά τα τρία του κανάλια στα 08 VHF, 25 UHF & 63 UHF!
Οπότε λίγες μέρες μόνο κράτησε η χαρά μερικών φίλων εδώ στις δυτικές που είδαν επιτέλους κάπως αξιοπρεπώς το ALTER ακόμα και αν η ισχύς του ήταν και παρέμεινε υποτυπώδης ακόμα και για τις δυτικές!
Θυμίζω ότι το ALTER στο 41 είναι μακράν από τις δυσκολότερες λήψεις εδώ στις δυτικές όχι τόσο από πλευράς ισχύος αλλά λόγω πάρα πολύ έντονου ειδώλου που σε κάποια σημεία το κάνουν απλά μη παρακολουθήσιμο!
Η μετάδοση από το 25 είναι απλά για να υπάρχει!
Κατά τ' άλλα όπως προείπα το STAR στο 59 βελτίωσε αισθητά την εικόνα του αφού ανέβασε ισχύ και τελευταία βελτιώθηκε πολύ και η θολούρα!
Μόνο που η απουσία φίλτρου στον πομπό του Φιλίππειου καθιστά την ήδη ασθενή λήψη της Βουλής από το διπλανό 58 πλέον προβληματικότατη!

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: ?
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #621: Σαβ 25 Απρ 2009, 03:20 »
mcelliot_g:  κοιταξε πως πιανω την ετ3  στην 27UHF απο χορτιατη

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #622: Σαβ 25 Απρ 2009, 04:25 »
Τώρα να πω απίστευτο???? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Θες να βάλεις σε ευθεία γραμμή την Πρωτη Σερρών με την Εύβοια να δεις πόσο είναι?
Γιατί και στην Πρώτη έτσι το λαμβάνω χωρίς η κεραία να είναι στο Χορτιάτη!!!

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #623: Σαβ 25 Απρ 2009, 04:48 »
mcelliot _g:  οταν καπια στιγμη βγουν off
NET 41 πηλιο
ΑΝΤ1 35 πηλιο
θα ανεβασω foto να δεις πως πιανω απο χορτιατη
ALTER 41
SKAI 35
το θεμα ειναι να τα πετυχω off.

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #624: Σαβ 25 Απρ 2009, 15:17 »
Εμενα δεν μου εμφανιζεται η φωτογραφια του Αχιλλεα.μηπως μπορεις να την ξανα-ποσταρεις?ελπιζω κι εγω να πετυχω καμια μερα off τα καναλια απο Πηλιο να δειτε πως ερχεται ο Χορτιατης!ειδικα το ALTER!! :D

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #625: Σαβ 25 Απρ 2009, 16:20 »
Αχιλλέα γενικά μην ανεβάζεις τις φωτό σου στο zshare γιατί λειτουργεί με generated links και δεν μπορώ να κάνω ενσωμάτωση!
Ξέχασα να στο πω!
Βάζω το link της φωτό αλλά δεν το βλέπουν όλοι γιατί αλλάζει μετά από λίγο!
Το imageshack.gr είναι το καλύτερο και το πιο εύκολο!
Σε αυτό ανέβασα και τη φωτό σου!
Φαντάζομαι έπιασες ΕΤ3 σε διακοπή της ΝΕΤ από Λιχάδα, σωστά?

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #626: Σαβ 25 Απρ 2009, 21:22 »
mcelliot_g:  μαλλον ειχε διακοπη η ΝΕΤ απο λιχαδα, γιατι τωρα στην 27 δεν μπωρο να δω τιποτα, πεφτει μεσα ΝΕΤ και ΕΤ3 μαζι

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #627: Τρι 28 Απρ 2009, 17:20 »
Στα VHF έρχεται εδώ και λίγο καιρό με χαμηλή ισχύ (και ανάλογα την ώρα της ημέρας φαίνεται ή όχι) το Mega στην 06VHF!!!

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #628: Τρι 28 Απρ 2009, 22:57 »
Ξέρεις Τάκη, MEGA στο 06 VHF έπιασα με χαμηλό σήμα και στην Αγγίστα Δράμας.... :?

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #629: Τρι 28 Απρ 2009, 23:02 »
Λές να έρχεται ανατολικότερα της Δράμας και VHF?  :shock:
Πάντως το έβγαλα stereo μία φορά που ήταν αρκετό το σήμα (έγχρωμο) ώστε να μην κόβετε.

Εσύ Ηλία το έκανες λήψη με κεραία VHF ή χωρίς στη Αγγίστα Δράμας?

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 16/02/2025 (10:56)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 16/02/2025 (10:46)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: athmich Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 16/02/2025 (10:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (10:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mpamps Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 16/02/2025 (00:39)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Doctorwho Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 16/02/2025 (00:02)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (23:50)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (23:40)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Doctorwho Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (23:27)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: georgeZ Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (17:14)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (17:05)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 15/02/2025 (16:19)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (15:51)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (15:47)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (15:21)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (13:47)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/02/2025 (11:54)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (10:40)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (10:31)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (10:17)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 15/02/2025 (10:10)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/02/2025 (08:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 15/02/2025 (06:25)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 15/02/2025 (06:22)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (02:41)
* Απ: Συζήτηση για την τεχνολογία και τη χρήση RDS  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 15/02/2025 (01:54)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 15/02/2025 (01:44)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: sigmacom Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (20:44)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 14/02/2025 (20:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/02/2025 (20:17)