Πάνο όσο τα MAD & MTV δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για το αν θα μπορεί να τα βλέπει χωρίς να πληρώνει ο Έλληνας που δεν καλύπτεται από το τρίπτυχο Υμηττό-Πάρνηθα-Αίγινα και το έχουν αποδείξει και τα δύο με την αδιαφορία τους να ζητήσουν άδεια ψηφιακής πανελλήνιας μετάδοσης ή με το να μετέχουν σε μία εταιρία όπως η digea,
δεν πρόκειται να δούμε ούτε σταγόνα σήματος τους στη Θεσσαλονίκη όσο και αν το θέλουμε και εσύ και εγώ και ο καθένας!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να εκπέμψουν εκτός Αττικής και χ****καν αν τους βλέπουν και εκτός!
Αφού η Πάρνηθα λαμβάνεται στη Χαλκίδα, αλλά πολύ περισσότερο Ο ΥΜΗΤΤΟΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ και μπορεί ο κάθε Αθηναίος για τον οποίο φτιάχτηκαν και υπάρχουν αυτά τα δύο κανάλια να μην τα χάνει ούτε στις διακοπές του, δεν πάνε "τα επαρχιωτάκια" να κουρεύονται?
Είχα δει εξάλλου το ελληνικό πρόγραμμα και των δύο στη NOVA!
Πέραν της Αθήνας για εκείνους δεν υπάρχει Ελλάδα και το βλέπεις έντονα σε όλες τις εκπομπές τους!Ειλικρινά και να τα είχα ακόμα, δεν θα τα έβλεπα με τη νοοτροπία που κουβαλούν!
Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια Πάνο!
Όσοι λαμβάνουν το Βαλκάνια ας κάτσουν με αυτό και το ανακυκλωμένο του πρόγραμμα-φάντασμα (αν και πάλι καλά που παίζει και κάνα πρόσφατο κλιπ)!
Εγώ πάλι που δεν λαμβάνω ούτε αυτό, δόξα τω Θεώ που έχω και μία δορυφορική και βλέπω ωραιότατα μουσικά ΔΩΡΕΑΝ κανάλια με τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι με καλύπτουν απόλυτα μουσικά και δεν μου λείπει ούτε η Κάμπριο στο κλιπ της Θεοδωρίδου, ούτε οι λεσβίες στο κλιπ του Χατζηγιάννη, ούτε οι gay στην πισίνα στο κλιπ της Πέγκυ Ζήνα και ούτε η πορτοκαλάδα ΗΒΗ στο κλιπ της Παπαρίζου!
Sorry για το ξέσπασμα, αλλά με πετύχατε σε τέτοια στιγμή.... :x