Eρωτήματα
H εκπομπή από Θεσσαλονίκη ποτε θα ξεκινήσει Και θα σταματήσει η αναλογική εκπομπή Τον δέκτη που έχω τώρα μαλών είναι MPEG2 και όχι MPEG4 τι τον κάνουμε τον πετάμε η μπορούμε να τον αναβαθμίζουμε (firmware update λέω εγώ)Αγαπητέ κύριε καλησπέρα σας.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας.
Σχετικά με τα ερωτήματα που μας θέσατε σας ενημερώνουμε ότι:
- Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά μας, η ψηφιακή εκπομπή για την περιοχή της Θεσσαλονίκης αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του 2009.
- Δε θα σταματήσει η αναλογική εκπομπή από Χορτιάτη. Θα σταματήσει
η αναλογική εκπομπή μόνο από το κέντρο εκπομπής του Φιλιππείου.
- Στην περίπτωση που ο αποκωδικοποιητής σας υποστηρίζει μόνο mpeg2 τότε θα πρέπει να αγοράσετε καινούργιο που να υποστηρίζει DVB-T MPEG-4 ή Η.264.
Οι αποκωδικοποιητές αυτοί υποστηρίζουν και το mpeg2 οπότε θα συνεχίσετε να βλέπετε και τα προγράμματα που βλέπατε πριν με αυτή την τεχνολογία.
Σας γνωρίζουμε ότι στο site μας Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε, στην κατηγορία «Είμαι Ιδιώτης», υπάρχει ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις», η οποιά εμπλουτίζεται συνεχώς και μπορείτε να ανατρέξετε για περισσότερες πληροφορίες.
Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 3007402 (Δευτέρα – Κυριακή 10.00 – 20.00).