Αγαπητέ μου φίλε, το ότι λέω κάτι δεν είναι για να θίξω κανένα σε προσωπικό επίπεδο, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να το πάρει προσωπικά!
Εμένα ως μέλος του φόρουμ, ειλικρινά με πειράζει πολύ περισσότερο να πρέπει να φτάνουμε σε σημείο οι ιθύνοντες των καναλιών για να μας δώσουν έστω λίγη από την προσοχή τους να πρέπει πρώτα να νιώσουν θιγμένοι για να βρουν το δίκιο τους όταν κάλλιστα θα μπορούσαν να συμμετέχουν και να μας ενημερώνουν για ό,τι καλό μπορούν να κάνουν!
Αν λοιπόν ένιωσες θιγμένος γιατί εξέλαβες όπως εξέλαβες αυτό που έγραψα, τι να πω κι εγώ που ως τηλεθεατής θεωρώ πως έχω το δικαίωμα να απαιτώ από κανάλια σαν το Βεργίνα ή το Εγνατία - και που το γράφω ο καψερός ότι προσπαθούν - πού να μην το έγραφα κιόλας - όταν πάνε να κάνουν μια καλή δουλειά να την κάνουν και ολοκληρωμένη!
Αν είχα ένα σπίτι και του έφτιαχνα τα μπαλκόνια, δεν θα μου άρεζε να τα φτιάξω απλά για να τα βλέπω, θα έβαζα και τα λουλούδια τους, και θα τα στόλιζα για να τα βλέπει όλος ο κόσμος και να τα ζηλεύει και εγώ να χαίρομαι για αυτό!
Έτσι λοιπόν, όταν ένα κανάλι κάνει κάτι καλό ας το κάνει και ολοκληρωμένα, τουλάχιστον να έχει το βήμα να πει "φίλε το δικό μου τα έχει όλα"! Και το ASTRA της Θεσσαλίας μπορεί οι φίλοι από εκεί να μας έχουν πει ότι δεν τους αρέσει το πρόγραμμα, αλλά ούτε εγώ ούτε κανείς μπορεί να πει ότι τουλάχιστον τεχνικά δεν πληροί τα πάντα!
Έτσι τα σκέφτομαι τα πράγματα φίλε μου, δεν ξέρω αν έχω άδικο αλλά η γνώμη μου είναι αυτή που είναι!
Καλή χρονιά και σε σένα!