To STAR με εξέπληξε σε σχέση με πρόπερσι που είχα κάνει το ίδιο bandscan όσον αφορά την κάλυψη βόρεια και ανατολικά του Χορτιάτη μιας και έφτανε σε μεγαλύτερη απόσταση από τότε, είμαι δε περίεργος να δω πώς λαμβάνεται πλέον στην παραλία Οφρυνίου όπου λόγω χαμηλότερου σήματος σε σχέση με άλλα πανεθνικής έτρωγε γερή τάπα από το MEGA της Θάσου!
Απογοητευτικά παραμένουν τα επίπεδα ισχύος σε ALPHA και ALTER και αυτό που βλέπω είναι ότι απλά δεν νοιάστηκαν να βάλουν ακόμα κανένα πανελάκι προς τα ανατολικά και είναι ειρωνικό ότι άνετα θα έφταναν καμπάνα στο Οφρύνιο αφού οι συχνότητές τους δεν ταπώνονται από άλλα μεγάλα K.E.! Τώρα βέβαια με την ΕΤ1 στο 45 που έλαβα φέτος στην Ασπροβάλτα (άγνωστο σημείο εκπομπής) δεν ξέρω αν έχει αλλάξει η κατάσταση!
Αντίθετα παραμένουν εκπληκτικά σταθερά τα 902 και Time με πάνελ προς όλες τις κατευθύνσεις!
Ειδικά για το κανάλι 55 και τον δεύτερο πανίσχυρο πομπό του 902 πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψουμε το Κ.Ε.! Φαίνεται να είναι από Χαλκιδική αλλά δεν ξέρω αν περνάει προς Πιερία Ημαθία!
Η TV100 στο 39 από Τσουκαλά λαμβάνεται λες και είναι από Βάβδο....
Το MTV σε σχέση με το Βαλκάνια παίζει μακρύτερα πλέον προς τα βόρεια και άρα μπορώ να συμπεράνω ότι θα έχει βελτιωθεί προς Κιλκίς που έπαιζε με χαμηλότερο σήμα! Όμως το λάθος τους είναι ότι δεν φρόντισαν να επενδύσουν σε νέο πομπό και παίζουν με τον παλιό του Βαλκάνια και όλα του τα μειονεκτήματα! Αν δεν προστεθούν πάνελ γυρίζοντας τα υπάρχοντα θα βυθίσουν κάποια περιοχή σε σχέση με άλλη!
Τέλος τα της ΕΡΤ 66, 47, 49 πρέπει να είναι κάτω από τα ραντάρ (όχι απόλυτα στην κορυφή που δεν θα μπορούσαν έτσι κι αλλιώς) και ναι είναι το ίδιο το 66 που έκανε πρόβλημα στον ALPHA από Φιλίππειο αφού λαμβάνεται κανονικά μέσα σε όλη τη Θεσσαλονίκη (είχα ανεβάσει screencap)! Προφανώς η ΕΡΤ δεν μερίμνησε ποτέ να στρίψει αλλού το περιττό πάνελ....