Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • Κυρ 23 Φεβ 2025, 04:50
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  (Αναγνώστηκε 266203 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Για το ΓΝΩΜΗ συμφωνώ και επαυξάνω!!!
Για την εκπομπή που δείχνει το TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, δεν εννοώ την γνωστή εκπομπή-κονσέρβα που δείχνουν διάφοροι περιφερειακοί σταθμοί ανά την επικράτεια!
Την συγκεκριμένη εκπομπή την μεταδίδει μόνο το SPORT TV και απλά συνδέεται μαζί του και την δείχνει κι' αυτό!
Τώρα άρχισε και την αναμεταδίδει, πέρσι έδειχνε την κονσέρβα!

Αποσυνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #991: Παρ 10 Σεπ 2010, 01:12 »
εγω ζω για τη στιγμη που ολα αυτα τα χαζοκαναλα
που διατηρουν κρατικες συχνοτητες χωρις καν προγραμμα
να μας αφησουν και να τα αντικαταστησουν πιο σοβαρα καναλια η έστω τιποτα!

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #992: Σαβ 11 Σεπ 2010, 03:05 »
chanelos δε το θελουμε το nickelodeon στη θεσσαλονικη!
εχουμε  πρωτα να περιμενουμε mad κοντρα
και ανανεωμενο οικονομικο καναλι 9
αν και μεταξυ μας τιποτα απο ολα δε θα δουμε

Πραγματοποιήθηκε συνένωση.

• Satleo Maniac
Πάνο εγώ προτιμώ να έρθει το NICKELODEON στη Θεσσαλονίκη παρά τα KONTRA και MAD!
Εξάλλου το KONTRA το πιθανότερο που θα κάνει είναι να προχωρήσει σε συνεργασία με κάποιο τοπικό κανάλι, και απλά θα αναμεταδίδεται για κάποιες ώρες, δεν θα εξαγοράσει κάποιο από αυτά!
Για το MAD θα δείξει ο καιρός τι θα κάνει και αν θα ανέβει!
Όσο για το ανανεωμένο οικονομικό CHANNEL 9, απλά να το ξεχάσεις γιατί ακυρώθηκε η συνεργασία με το SBC!

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #994: Σαβ 11 Σεπ 2010, 13:59 »
δε σε βλεπω ενημερωμενο channelos
το καναλι 9 προχωρα μονο του στη δημιουργια οικονομικου καναλιου
το οποιο μαλιστα ξεκινα τη Δευτέρα
Τωρα βεβαια γιατι το καναλι 9 θεσσαλονικης εδω και καιρο επιλεγει αυτονομη πορεια είναι ενα ερωτημα!
οσον αφορά το κοντρα ετσι ειναι οπως τα λες και μενα μου μυριζεται καποια συνεργασια καποιων ωρων!
Τωρα για το mad ελα μην ειμαστε και παραλογοι...............
οι ανθρωποι 15 χρονια εχουν σχεδιο την εκπομπη τους στη θεσσσαλονικη
νωρις ειναι ακομα

• Satleo Maniac
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι το KONTRA θέλει να συνεργαστεί με τοπικό κανάλι για να αναμεταδίδει το πρόγραμμα του 6 ώρες ημερησίως!

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #996: Σαβ 11 Σεπ 2010, 18:40 »
αυτη η πληροφορια του channelos προερχεται απο την εφημεριδα μακεδονια
ωστοσο η δικη μου απορια ειναι γιατι συγκεκριμενα 6 ωρες?
νομιζω καποιοσ εχει μπερδεψει την αδεια δικτυωσης ραδιοφωνικου σταθμου που πραγματι επιτρεπεται μέχρι 6 ωρες την ημερα
με την τηλεοραση που δεν επιτρεπεται σε καμια περιπτωση αδεια δικτυωσης!
οποτε το κοντρα πρεπει να βρει αλλη φορμουλα για να μεταδιδει τις εκπομπες του σε αλλες πολεις , ειτε εξαγοραζοντας καναλια ειτε λειτουργώντας ως πάροχος περιεχομένου σε τοπικά  κανάλια

Αποσυνδεδεμένος rexsat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #997: Σαβ 11 Σεπ 2010, 22:30 »
Παράθεση από: "channelos"
Πάνο εγώ προτιμώ να έρθει το Nickelodeon στη Θεσσαλονίκη παρά τα Mad & Kontra!
Εξάλλου το Kontra το πιθανότερο που θα κάνει είναι να προχωρήσει σε συνεργασία με κάποιο τοπικό κανάλι, και απλά θα αναμεταδίδεται για κάποιες ώρες!
Δεν θα εξαγοράσει κάποιο από αυτά!
Για το Mad θα δείξει ο καιρός αν θα έρθει και τι θα κάνει!
Παράθεση από: "panostvtv"
εγω ζω για τη στιγμη που ολα αυτα τα χαζοκαναλα
που διατηρουν κρατικες συχνοτητες χωρις καν προγραμμα
να μας αφησουν και να τα αντικαταστησουν πιο σοβαρα καναλια η έστω τιποτα!

Συμφωνώ και επαυξάνω και στα δυο σχόλια…

Να δούμε πιο τοπικό κανάλι θα αντικαταστήσει το Nickelodeon (με `η χωρίς  ψηφιακή άδεια εκπομπής)… Είχαν στο ΜΤV αφιέρωμα μέσα στην εβδομάδα στο Nickelodeon, σε ερώτηση που έθεσε τηλεθεατής απάντησαν στο Your Noise Live, ότι ανεβαίνει σύντομα…

• Satleo Maniac
Για να δούμε αν και πιο τοπικό κανάλι θα γίνει πιθανότατα NICKELODEON+, βέβαια πιο επείγων και άμεσο είναι η αλλαγή συχνότητας του MTV+ από Χορτιάτη!

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #999: Κυρ 12 Σεπ 2010, 01:34 »
Οσο πισω απ΄τα καναλια αυτα παιζει ρευστο........οι νομοι ειναι για τους ολιγους και μη εχοντες!   :wink:
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1000: Κυρ 12 Σεπ 2010, 01:35 »
Ακριβώς! Το να βρει το MTV+ καθαρή συχνότητα στον Χορτιάτη όπως και να βγει ψηφιακά στην 31 με ποιότητα εικόνας εφάμιλλη της 63 της Digea από Αίγινα (που την είδα και έπαθα την πλακάρα μου) είναι τα πιο άμεσα που πρέπει να γίνουν!
Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα γίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο (να έχει καλή εικόνα ψηφιακά, καμιά χάλια RF αναμετάδοση θα είναι)!
Δυστυχώς ό,τι δεν είναι Αθήνα σε αυτή τη χώρα είναι του απόλυτου πεταματού! :cry:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1001: Κυρ 12 Σεπ 2010, 14:43 »
ε οτι θα ανεβει και το nickelodeon στη θεσσαλονικη δεν το περιμενα!
ειναι λοιπον πολυ πιθανον να εχει εξαγορασει και αλλο τοπικο καναλι στη θεσσαλονικη ο Ρεστης , διαφορετικα δε μπορει και να εκπεμψει........
ακουει κανεις στο mad αραγε?

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1002: Δευ 13 Σεπ 2010, 21:35 »
Εννοια σου....ακουνε,αλλα απο το ενα περναει και μεσω εγκεφαλου (αφου επεξεργασθει και διαγραφει) περναει απο το αλλο!  8)
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1003: Δευ 13 Σεπ 2010, 21:48 »
Αυτή την ώρα μεταδίδονται τα χθεσινά βραβεία του MTV και αυτό που βλέπω στο MTV+ είναι μια μετάδοση ανάποδου τραπεζίου με την εικόνα να ανοίγει και να παραμορφώνεται προς τα επάνω!
Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο στο MTV της Αθήνας και αν η τροφοδοσία είναι από Nova αλλά κατόρθωσαν για πολλοστή φορά να είναι απαράδεκτοι!
Και αυτό το λέω συγκρίνοντας τη μετάδοση από το MTV Austria που παρακολουθώ και γράφω αυτή τη στιγμή!
Ευτυχώς που υπάρχει και αυτή! :?
Edit: Τώρα που παρατηρώ την κανονική ροή (όχι το pre-show) είναι ΟΚ, μάλλον είχε πρόβλημα το βίντεο εκείνο!
Edit2: μόλις έκανα τις συγκρίσεις μου σε σχέση με τη γερμανική μετάδοση και είδα ότι στη δική μας έκαναν 16:9 πετσοκόβοντας το 4:3! :evil:
Με τις υγειές μας.... 8)

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1004: Τετ 15 Σεπ 2010, 09:31 »
Aν και off topic , να αναφέρω προς ενημέρωση των μελών του forum , οτι έλαβα E-mail διαμαρτυρίας (στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε ή Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε) απο τον τεχνικό διευθυντή του "Γνώμη Tv" Θεσσαλονίκης ,σχετικά με τα γραφόμενα μας (δυσφημιστικά όπως αναφέρει ο ίδιος) στο συγκεκριμένο νήμα...
Αν το επιθυμείτε μπορώ να αναρτήσω το e-mail του, για να λάβετε γνώση.

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1005: Τετ 15 Σεπ 2010, 11:42 »
Εγώ θα έλεγα να μην το αναρτήσεις Τάσο, αν δεν στο έχει ζητήσει!
Αντιθέτως και επειδή ξέρω τι έγινε θα πω εν ολίγοις ότι ο κύριος τεχνικός διευθυντής του Γνώμη προσβλήθηκε προσωπικά ο ίδιος (χωρίς να υπάρχει προσωπική μομφή στο πρόσωπό του στα μυνήματα μιας και δεν τον γνωρίζουμε) για το χαρακτηρισμό που απέδωσα στο κεραιοσύστημά του καναλιού στο οποίο εργάζεται και για την απάντηση που έδωσε ο Πάνος όσον αφορά την ύπαρξη των καναλιών αυτών στην πόλη!
Ο ίδιος από αυτό που καταλαβαίνω από τα γραφόμενά του είδε δύο μεμονωμένα μυνήματα, ειδικά ένα δικό μου από τα 4000 που έχω εδώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αμέσως καταφέρθηκε εναντίον του επιπέδου μου και κατηγορώντας εμένα και τον Πάνο ότι δυσφημούμε το κανάλι του ως "παντογνώστες"!
Δηλαδή μας έκανε υπόδειξη τρόπου γραφής χωρίς να πει τίποτα επί της ουσίας!
Επειδή πολλά μπορούν να ειπωθούν και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος Τ.Δ. ενός καναλιού προσβάλλεται από την κριτική που ασκώ στην ποιότητα εικόνας (γενικά αποφεύγω να σχολιάσω τα προγράμματα των καναλιών, κάτι που κάνει ο Πάνος συνήθως) και στην ποιότητα λήψης ειδικά μιας και είναι αυτό που ερευνώ και με ενδιαφέρει, και επειδή αυτά που γράφω τα γράφω δημόσια και όχι με επιστολές διαμαρτυρίας, θα απαντήσω μόνο ευθέως στον ίδιο αν επιθυμεί να απαντήσει και δημόσια, όπως άλλωστε έχει δικαίωμα να κάνει!
Αν αποδείξει ότι δυσφημώ το κεραιοσύστημα του καναλιού, εφόσον παρουσιάσω το λόγο για πολλοστή φορά για τον οποίο είμαι αγανακτισμένος με την εν λόγω εκπομπή και την ισχύ της εγώ όχι μόνο θα ανακαλέσω το χαρακτηρισμό (που είναι και τρία γράμματα που θα μπορούσαν να σημαίνουν και ό,τιδήποτε) αλλά θα του ζητήσω και δημόσια συγγνώμη!
Αυτά επί της ουσίας!
Τα υπόλοιπα δεν με αγγίζουν καν!
Στο κάτω κάτω εγώ είμαι ο κανένας, ο ανώνυμος τηλεθεατής, που είμαι και θα παραμένω ημιμαθής αν όχι αμαθής όσο υπάρχουν Τ.Δ. που πρέπει να προσβληθούν για να σταματούν να σνομπάρουν το φόρουμ και να λάμπουν διά της απουσίας τους και που ζητάω να έχω καλή εικόνα για να μπορώ να παρακολουθήσω τα κανάλια που με έχουν γραμμένο αν με καλύπτουν ή όχι στην πόλη που μένω εφόσον υποτίθεται ότι εκπέμπουν σε αυτή και αφορούν το κοινό της!

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1006: Τετ 15 Σεπ 2010, 14:37 »
Δεν κατάλαβα καλά.
Δημοκρατία δέν έχουμε;
Δέν μπορεί ο καθένας να εκφέρει την γνώμη του;
Επειτα αυτό το κανάλι δέν λαμβάνετε κάν στους γύρω νομούς λογω. ύπαρξης του βουλγάρικου καναλιού στο 42.
Αμα θέλει ο κύριος Τ.Δ ας γραφτεί μέλος στο φόπουμ μας,για να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει στην επίλυση τυχον αποριών.
Δέν έχουμε κανένα πρόβλημα.

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1007: Τετ 15 Σεπ 2010, 15:03 »
εγώ θα επιθυμούσα να δημοσιοποιηθει το mail να δουμε και τι μας καταλογιζει!
θα συνέστηνα ,όμως , στον τεχνικο διευθυντή της Γνώμης να κοιτάξει λίγο να διορθώσει ή να συστήσει σε αυτούς που έχουν την διεύθυνση προγράμματος του σταθμού   να βελτιώσουν το πρόγραμμα του καναλιού τους ,που παίζει 20 ώρες την ημέρα τα ίδια βίντεο κλιπς και έχει και ενα δελτίο ειδήσεων για να λέγεται και ενημερωτικος.........................α ξέχασα έχει και καποια ντοκιμαντέρ τα οποία έχει προβάλει απο 100 φορές το καθένα( η επανάληψη μήτηρ  μαθήσεως εξάλλου)
να του υπενθυμίσω δε πάλι οτι κατέχει κρατική συχνότητα και ως εκ τούτου υπόκειται στην κριτική κάθε πολίτη αυτής της χώρας!

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1008: Τετ 15 Σεπ 2010, 16:32 »
Λοιπόν ,το επίμαχο e-mail έχει αποσταλεί (με PM) στους άμεσα εμπλεκόμενους για να λάβουν γνώση.
Εγώ απλώς να επαναλάβω το αυτονόητο:
Στο satleo forum δεν υπάρχει λογοκρισία και ο καθένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την άποψη του ,ειδικά για θέματα που άπτονται του δημοσίου συμφέροντος.
Οπως είπε και ο panostv παραπάνω , οι συχνότητες που λειτουργούν τα τηλεοπτικά κανάλια είναι δημόσιο αγαθό , και η παραχώρηση της χρήσης τους απο το κράτος έχει ανταποδοτική έννοια για τους πολίτες της χώρας...

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1009: Τετ 15 Σεπ 2010, 18:52 »
Διάβασα με έκπληξη το mail του διευθυντή της γνώμης τηλεόρασης και κάθισα και σκέφτηκα οτι δεν φταίνε τελικά τα τοπικά μέσα της πόλης μας , μεταξύ αυτών φυσικά και ο δικός του σταθμός για την ένδεια των προγραμμάτων τους,  της τεχνικής υποδομής τους , του ανύπαρκτου προσωπικού που αποσχολούν , αλλά το ίδιο το κράτος που άφησε όλα αυτά τα μέσα να λειτουργούν ημινόμιμα και ημίπαράνομα τόσα χρόνια, εκμεταλλευόμενα κρατικές συχνότητες , επειδή μόνο και μόνο λειτουργούσαν το έτος 1998 και είχαν υποβάλλει αίτηση αδειοδότησης τότε!
και λειτουργούν έτσι χωρίς κανένας να κρίνει ούτε την προγραμματική τους πληρότητα ,ούτε αν και πόσο προσωπικό αποσχολούν , ούτε την επένδυση που έχουν η δεν έχουν κάνει  μέσα σε ενα νεφελώδες τοπίο 12 χρόνια τώρα .......
Ούτε εγώ θα απαντήσω προσωπικά στο εν λόγω κύριο , καθώς και εκείνος δεν επιθυμούσε να μου απαντήσει προσωπικά λέει για να μη ρίξει το επίπεδο......αλλά θα του υπενθυμίσω οτι μεχρι το 2015 θα πραγματοποιηθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών προκειμένου κάποια απο αυτά να συνεχίσουν στη ψηφιακή εκπομπή και τότε...... ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του!

Αποσυνδεδεμένος Panos_Gnomi_TV

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2010
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1010: Τετ 15 Σεπ 2010, 22:10 »
Αν και εξ’ αρχής προτίμησα να μην ακολουθήσω τη μέθοδο της απευθείας απάντησης στο Forum (για τους λόγους που θα αναφέρω παρακάτω), κρίνω ότι μετά και τα τελευταία σχόλια που αναρτήθηκαν, είναι σκόπιμο να δοθούν κάποιες απαντήσεις, για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.
Ξεκινώ λοιπόν από τον λόγο που με ώθησε να επικοινωνήσω με τον υπεύθυνο του forum, που δεν είναι άλλος από αυτόν που σωστά επισήμανες στην απάντηση σου  mcelliot_g.

(Να διευκρινίσω ότι δεν είμαι νέος αναγνώστης του forum, αλλά το παρακολουθώ πολλά χρόνια, όχι για να περάσω την ώρα μου, αλλά γιατί όντως παρέχει σημαντικές πληροφορίες για όσους ασχολούνται με τον χώρο του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης).

Και ξεκαθαρίζω ότι δεν θα με ενοχλούσε καθόλου, να διαβάσω σε δημόσια συζήτηση για κάποιο θέμα που θα αφορούσε τον σταθμό (τεχνικό ή όχι), ίσα ίσα θα έκανα ότι ήταν δυνατό για να το επιλύσω. Έκρινα απλά ότι ήταν απρεπής ο χαρακτηρισμός και αυτό ακριβώς είπα. Δεν ζήτησα από κανένα διαχειριστή να φιμώσει κανένα, ούτε υπέδειξα τρόπο γραφής και επικοινωνίας.

Σε ότι αφορά λοιπόν την έλλειψη σήματος στην περιοχή σου που αναφέρεις mcelliot, και λαμβάνοντας υπόψη παλαιότερη αναφορά σου για την περιοχή αγνό Θεσσαλονίκης, την περασμένη Πέμπτη αμέσως μετά την ανάρτηση του «επίμαχου» σχολίου σου, κάνω πεδιομέτρηση επί της οδού Καραολή & Δημητρίου (πιστεύω ότι σε αυτή την περιοχή αναφέρεσαι) και έχω τα παρακάτω αποτελέσματα:
22 - 52dB
28 - 81dB
30 - 71dB
33 - 64dB
42 - 63dB
43 - 63dB
48 - 60dB

Έχεις δίκιο για την διαγώνια γραμμή την οποία έχω διαπιστώσει μετά τις 15 Αυγούστου , δεν είναι μόνιμο φαινόμενο, και δεν έχω ακόμα εντοπίσει την πηγή της, αλλά έχεις άδικο στον χαρακτηρισμό σου και εξηγώ:
Η Γνώμη δεν έχει πρόβλημα ούτε με την ισχύ εκπομπής, ούτε με το κεραιοσύστημα, απλά το πρόβλημα αν έτσι το χαρακτηρίσουμε έγκειται στο σημείο εκπομπής . Και αυτό γιατί δεν είναι στο ίδιο υψόμετρο με αυτό των άλλων καναλιών (920μ – 1050μ) αλλά χαμηλότερα στα 850μ, και αυτό γιατί επιλογή της ιδιοκτησίας ήταν να προτιμήσει την αγορά του χώρου εκπομπής από το να τη «δανειστεί»  από τις αρμόδιες υπηρεσίες με τα γνωστά επακόλουθα που όλοι σχολιάσατε πριν από 2 μήνες (σχετικά με τα ραδιόφωνα της πόλης).
Σε ότι αφορά την παρεμβολή από το Βουλγάρικο κανάλι, που αναφέρει και ο Tronix, ναι όντως υπάρχει, και είναι γνωστό το πρόβλημα που δημιουργεί, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει τρόπος να πάψει να υπάρχει και σίγουρα δεν περνάει από το χέρι μου.  (εδώ κολλάει λοιπόν το παντογνώστης που έγραψα).

Σε ότι σε αφορά panostvtv, σχετικά με τις αναφορές σου σε προγράμματα και εκπομπές, έχω την άποψη ότι τουλάχιστον υπερβάλεις, για κάποιον λόγο που ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, αλλά τέλος πάντων μπορούμε αν επιμένεις να τον συζητήσουμε.

Κλείνοντας την παρέμβαση μου (που κοντεύει να γίνει έκθεση), θέλω να τονίσω σε όλους και κυρίως στο διαχειριστή ότι η διαμαρτυρία που του απέστειλα ήταν απλά σε εφαρμογή των όσων αναφέρει στη δήλωση καλής θέλησης, και αυτή την διαδικασία ακολούθησα.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1011: Τετ 15 Σεπ 2010, 23:23 »
καταρχήν να σε ευχαριστήσουμε που ήρθες στην παρέα μας.
Η βοήθειά σου είναι σημαντική.
Δέν είναι μονο το βουλγάρικο όπως ανέφερα πριν΄είναι και το supertv απο βάβδο άν δέν κάνω λάθος.
Δηλαδή το προβλημα είναι που ειναι σε χαμηλό υψόμετρο;
Αν ηταν στα 950 θα ήταν  όλα τελεια;
προσωπικά πιστεύω χρειάζετε κάποια ενίσχυση το σήμα.

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1012: Τετ 15 Σεπ 2010, 23:47 »
αν υπερβαλλω panos gnomi tv σε καλω να δημοσιεύσεις στο forum
το ημερησιο προγραμμα του σταθμου σας
και να μας ενημερωσεις ποσα ζωντανά προγράμματα υπάρχουν στο προγραμμα σας, ποσες ώρες ο σταθμός σας μεταδίδει μουσικα βίντεο κλιπ , αν και ο σταθμός δεν ειναι μουσικός και επίσης ποσα άτομα αποσχολει.

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1013: Πεμ 16 Σεπ 2010, 00:12 »
Καλησπέρα Πάνο!
Καταρχάς να σε καλωσορίσω και εφόσον έκανες μια ωραία εισαγωγή ανακαλώ και τον χαρακτηρισμό μου!
Δυστυχώς αν έχεις διαβάσει τις παλιότερες αναφορές μου η απουσία ιθυνόντων από το φόρουμ είναι αυτή που φέρνει τέτοια φαινόμενα! Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου θέλω να καταλάβεις ότι ο χαρακτηρισμός μου ήταν καθαρά από αγανάκτηση και όχι γιατί έχω κάτι προσωπικό! Με πείραξε όμως η παρέμβαση για το επίπεδό μου γιατί αν όντως διαβάζεις το φόρουμ καιρό θα γνωρίζεις ότι γενικά δεν βρίζω και αν το κάνω το κάνω για κάποιο λόγο!
Τώρα, θα ήθελα να μου απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις:
1. Η επιλογή του σημείου εκπομπής του Γνώμη αποκλείει την επαφή με ορισμένες περιοχές?
2. Ποια είναι η ονομαστική εκπεμπόμενη ισχύ εξόδου σας?
3. Ποιο είναι το διάγραμμα ακτινοβολίας σας, είναι παντοκατευθυντικό ή έχετε στραμμένα τα πάνελ σας επιλεκτικά?

Όσον αφορά την πεδιομέτρηση, δεν θα αμφισβητήσω τις ονομαστικές ενδείξεις αλλά θα μου επιτρέψεις να αμφισβητήσω το πρακτικό αποτέλεσμα!
Όπως θα γνωρίζεις (φαντάζομαι) οι αναφορές μου από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης είναι πολυάριθμες και πολλάκις διασταυρωμένες!
Από τις αναφορές μου λοιπόν μπορώ να σου πω ότι εκτός της Καλαμαριάς, σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές που έχω μετρήσει με το δικό μου τρόπο, τον καθαρά πρακτικό και συγκριτικό (γιατί δεν είμαι τεχνικός, είμαι απλός παρατηρητής) σε καμία περίπτωση δεν είδα να έχεις την ισχύ που έχουν οι υπόλοιποι και μιλάω για τους τοπικούς μιας και η σύγκριση με τους πανελλήνιας εμβέλειας θα ήταν εκτός πραγματικότητας!
Με το παραμικρό εμπόδιο το σήμα σου γεμίζει χιόνια, ενώ όπου υπάρχει εκπομπή από όμορο Κ.Ε. που λαμβάνεται στο σημείο, το σήμα τους εύκολα σε παρεμβάλλει ή υπερισχύει!
Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει ειδικά εν κινήσει όπου το σήμα είναι ασταθές! Σε κανένα τοπικό σταθμό στο κέντρο της πόλης δεν υπάρχει προσωρινή απόλυτη απώλεια! Αντιθέτως ο Γνώμη χάνεται με το παραμικρό!
Αν αυτό δεν είναι θέμα ισχύος πώς αλλιώς εξηγείται εφόσον υπάρχει οπτική επαφή με όλους τους αναμεταδότες?
Η κατάσταση όμως του σήματος του Γνώμη είναι δραματική στην ΒΔ πλευρά της πόλης (Πολίχνη, Ευκαρπία, Συκιές)!
Όπως γνωρίζεις αυτό είναι το άκρως προβληματικό κομμάτι της πόλης! Σε όλες αυτές τις περιοχές όπου είναι λογικό να περιμένεις πτώση του σήματος και είδωλα, εντούτοις με μια καλή κεραία λίγο πολύ παρακολουθούνται τα τοπικά κανάλια!
Το Γνώμη αντίθετα αν δεν εξαφανιστεί τελείως λαμβάνεται με πάρα πολύ χιόνι και παρεμβολές κυρίως από τη ΝΕΤ της Αριδαίας που μάλιστα εκπέμπει από την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση!
Και επειδή μου αρέσει να αποδεικνύω τα λεγόμενά μου θα σου παραθέσω αμέσως τώρα μερικές λήψεις από το σπίτι μου στα όρια Πολίχνης Σταυρούπολης δίπλα στο ΨΝΘ!

EUROPE ONE

ΚΑΝΑΛΙ 9

ΒΕΡΓΙΝΑ

ΩΜΕΓΑ

Όπως βλέπεις ελλείψει οπτικής με το Χορτιάτη έχω χιόνια παρά τα 8 μέτρα ιστού και τη μεγάλης απολαβής UHF κεραία μου!

Θες να δεις τώρα πώς λαμβάνω το Γνώμη? Ιδού!

Με καταλαβαίνεις τώρα? Και αυτή η κατάσταση είναι γενική σε όλη την περιοχή, ακόμα και σήμα να υπάρχει δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα!

Επίσης αναφέρεις ότι μεγάλο ρόλο παίζει το υψόμετρο εκπομπής!
Δεν το δέχομαι, γιατί α) ο Χορτιάτης είναι πλαγιά β) η κεραία της ΕΡΤ είναι στο χαμηλότερο υψόμετρο όλων στα 720μ (μετρημένο με τον Anastazio με GPS)!
Εκτός και αν έχετε χώσει το κεραιοσύστημα πολύ πίσω και οπτική έχει μόνο η Καλαμαριά!
Εν πάσει περιπτώσει σε καμία περίπτωση το Γνώμη δεν λαμβάνεται το ίδιο με τους υπόλοιπους!
Και δεν θα επεκταθώ καν στους γύρω νομούς! Πλην του νομού Πέλλας το βουλγάρικο NOVA είναι αλώβητο! Η δική σας εκπομπή δεν είναι καν αντιληπτή ως παρεμβολή!
Αν μη τι άλλο όλα τα παραπάνω θα ήθελα να απαντηθούν!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1014: Πεμ 16 Σεπ 2010, 01:01 »
Tronix  το Super TV της Χαλκιδικής εδώ και αρκετό καιρό, έχει μεταφέρει τον κεντρικό πομπό του από το κανάλι 42 και τη Βάβδο στο κανάλι 22 με θέση τον Πολύγυρο.
Πλέον στο 42 εκπέμπει με μικρή ισχύ και δεν μας δημιουργεί κανένα σημαντικό πρόβλημα (αρχίζει να εμφανίζεται μετά την περιοχή της Νέας Καλλικράτειας)
Γενικά στο χώρο της κεντρικής Μακεδονίας στο κανάλι 42 μπορείς να λάβεις κατά κύριο λόγο το Βουλγάρικο κανάλι, κυρίως στη ορεινά της Ημαθίας και σε περιοχές που σκιάζονται από τον Χορτιάτη.
Επίσης για την περιοχή των Βασιλικών εκπέμπει η TV100 από την θέση Μονοπήγαδο, και για την πόλη της Κατερίνης με απόφαση ΕΣΡ το ΔΙΟΝ.
Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι εμείς δεν αποφασίσαμε ξαφνικά ο ένας να παρεμβάλει τον άλλο αλλά εφαρμόζουμε αυτά που επιβάλουν οι αρμόδιες αρχές, και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε σε συνεννόηση μεταξύ μας για ελαχιστοποίηση των προβλημάτων.
Όπως θα γνωρίζεις είναι γενικό το φαινόμενο αυτό σε όλη την Ελλάδα και είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις τηλεοπτικό σταθμό που σε όλη την περιοχή εμβέλειας του δεν δέχεται από πουθενά κάποια παρεμβολή.
Άλλωστε κατ’ επανάληψη στο forum έχει συζητηθεί το θέμα.

Panostvtv οφείλω να σε ενημερώσω πως όλοι οι σταθμοί ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο ελέγχονται για όλα τα παραπάνω που ρώτησες και αναλόγως τους γίνονται συστάσεις οι τους επιβάλλονται πρόστιμα.
Η αρμόδια αρχή μάλιστα δημοσιοποιεί και τις αποφάσεις της αλλά και την ισχύουσα νομοθεσία στο site Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Για παράδειγμα εκλογές έρχονται και όλοι μας θα ελεγχθούμε και για το πρόγραμμα και για την εφαρμογή των σχετικών νόμων.
Παρόλα αυτά έχεις σίγουρα την ευχέρεια, αν όπως λες δεν σε ικανοποιεί το πρόγραμμα του σταθμού μας ή οποιουδήποτε σταθμού, να επιλέξεις κάτι άλλο.(υπάρχουν εναλλακτικές)

Σε ότι αφορά τις ερωτήσεις σου mcelliot.
H ΕΡΤ εκπέμπει από τη θέση 40 35 51.70 Β – 23 05 57 92 Ε με υψόμετρο 870 μέτρα και με το προνόμιο να έχει ανοιχτό πεδίο προς τον Λαγκαδά, τις λίμνες και τα ΒΔ του Νομού. ( Τα στοιχεία είναι από τοπογραφικό διάγραμμα που έχω στη διάθεση σου.)
Σε ότι αφορά τις εικόνες που δείχνεις είμαι σίγουρος ότι δεν αφορούν την περιοχή Αγνό στην οποία αναφέρομαι εγώ. Παρόλα αυτά θα σε ρωτήσω κάτι απλό:
Πιστεύεις ότι θα μπορούσα να καταφέρω κάτι διαφορετικό από αυτό που λαμβάνεις εάν για παράδειγμα από τα 1400W πρόσθετα άλλα 6db!!! στο σήμα μου κάνοντας το 5600w δηλαδή περίπου την ισχύ που εκπέμπουν τα πανελλαδικά κανάλια;
Τέλος για τις προθέσεις σου είμαι σίγουρος αφού ήσουν από αυτούς που πριν από 2 χρόνια είχε όντως γράψει καλά λόγια για την δοκιμαστική εκπομπή που είχαμε ξεκινήσει ψηφιακά.
Λίγη υπομονή και πιστεύω σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα και στην περιοχή σου με την έναρξη της ψηφιακής εκπομπής.

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1015: Πεμ 16 Σεπ 2010, 01:28 »
Παράθεση από: "Panos_Gnomi_TV"
Πιστεύεις ότι θα μπορούσα να καταφέρω κάτι διαφορετικό από αυτό που λαμβάνεις εάν για παράδειγμα από τα 1400W πρόσθετα άλλα 6db!!! στο σήμα μου κάνοντας το 5600w δηλαδή περίπου την ισχύ που εκπέμπουν τα πανελλαδικά κανάλια;
Τέλος για τις προθέσεις σου είμαι σίγουρος αφού ήσουν από αυτούς που πριν από 2 χρόνια είχε όντως γράψει καλά λόγια για την δοκιμαστική εκπομπή που είχαμε ξεκινήσει ψηφιακά.
Λίγη υπομονή και πιστεύω σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα και στην περιοχή σου με την έναρξη της ψηφιακής εκπομπής.
Ναι Πάνο, το πιστεύω ακράδαντα! Θα μπορούσες να κάνεις πολλά! Θέλω πραγματικά να σε δω να τα κάνεις!
Η περιοχή μου δεν είναι η Αγνό αλλά η Άνωθεν Ασύλου! Στην Αγνό (που λαμβάνει απείρως καλύτερα από την ΑΑ) μένει η φίλη μου!
Όμως όπως βλέπεις η διαφορά σου είναι χαοτική! Αν μη τι άλλο έλα να τα μετρήσεις!
Μπορείς να μου απαντήσεις και στις ερωτήσεις μου ακριβώς? Είναι μεγάλης σημασίας για να προχωρήσουμε παρακάτω!
Για την ψηφιακή εκπομπή, θέλω να πιστεύω ότι αν έχεις την καλή εικόνα που είχε το δοκιμαστικό σου, δεν θα έχουμε πρόβλημα, δεδομένου ότι και οι υπόλοιποι τρεις θα εφαρμόσετε πλήρως την ΚΥΑ και δεν θα σνομπάρετε το SFN από το Φιλίππειο που είναι κεφαλαιώδους σημασίας και για να σας δουν οι δυτικές αλλά και για να σταματήσει η αέναη όχληση της μπάντας από την μονίμως ξεντεριασμένη TV100! Αλλά αυτά είναι άλλη ιστορία (εκεί να δεις τι έχω μαζεμένα)!
Θα εκτιμούσαμε πάντως μια ενημέρωση και σε αυτό το κομμάτι, μιας και μας έχει κουράσει η απίστευτη στασιμότητα!

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1016: Πεμ 16 Σεπ 2010, 01:59 »
Για να πω την αλήθεια την περιοχή σου δεν την γνωρίζω, αλλά ok δέχομαι το πρόβλημα.
Σε ότι αφορά τις ερωτήσεις σου
Το σημείο εκπομπής αποκλείει περιοχές ΒΔ και Β του Νομού
Η έξοδος του πομπού είναι στα 1380w και η ενεργός (ERP) είναι κοντά στα 55KW
Σχετικά με το διάγραμμα ακτινοβολίας, η κατεύθυνση εκπομπής καλύπτει όλο το πεδίο από τα ανατολικά όρια του νομού Θεσσαλονίκης και προς τα ΒΔ έως τη νοητή γραμμή Χορτιάτη Γευγελή. Φυσικά όπως είναι κατανοητό παρεμβάλλονται κάποια φυσικά εμπόδια. Αν με τον όρο παντοκατευθυντικό διάγραμμα ακτινοβολίας εννοείς την κυκλικά εκπομπή, να σε ενημερώσω πως από τον Χορτιάτη στην καλύτερη περίπτωση μπορείς να εκπέμπεις μόνο προς τις τρεις κατευθύνσεις, αφού όπως άλλωστε είπες και εσύ πίσω έχεις την πλαγιά του βουνού.
Για το θέμα της ψηφιακής εκπομπής να σου πω απλά ότι δεν υπάρχει, από όσο γνωρίζω, ούτε ένας συνάδελφος που να μην βιάζεται να ανοίξει τους διακόπτες αλλά όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν κάποια πράγματα που αν βιαστείς το μετανιώνεις....
Άλλωστε ξέρεις πολύ καλά πως αν ήταν απλά στο χέρι μου να γυρίσω διακόπτη τον εξοπλισμό τον έχω. Θα το είχα κάνει. (Στο παρελθόν το έκανα)

• SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1017: Πεμ 16 Σεπ 2010, 02:10 »
Με 1380 Watt και στις δυτικές (προβληματικές) συνοικίες τσακίζεις τόσο?
Έλα να μας μετρήσεις μπας και χρειάζεται να γυρίσεις ελαφρά το πάνελ σου!
Είναι κρίμα πάντως να μένουμε τόσο εκτός αναλογικά!
Στο Κιλκίς πάντως δεν λαμβάνεσαι ούτε με σφαίρες, ακόμα και εκεί που δεν βαράει τρελά το βουλγάρικο, υπήρχε λήψη που έκανα και λάμβανα το Super της Χαλκιδικής! Αλλά όπως είπες είσαι σε σημείο που δεν μπορείς να βγεις βόρεια! Αυτό εξηγεί και την απουσία σήματος και στο Λαγκαδά!
Μάλιστα!
Πάντως πρέπει να σου πω ότι πριν 10 χρόνια σε λαμβάναμε πολύ καλύτερα και φαντάσου ότι η κεραία μου ήταν χάλια! Άρα κάτι θα έχει αλλάξει από τότε αν μη τι άλλο!
Θα συνεχίσουμε αύριο με παρατηρήσεις για το ραδιόφωνο!
Ελπίζω να σε έχουμε στην παρέα μας από εδώ και μπρος!

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1018: Πεμ 16 Σεπ 2010, 08:28 »
Nα καλοσωρήσω- απο την πλευρά μου - στο forum  τον Τεχνικό Διευθυντή του Γνώμη tv.
Nομίζω οτι έκανε την καλύτερη κίνηση (να γραφτεί και να συμμετάσχει ενεργά στις συζητήσεις μας) ώστε μέσα απο τον διάλογο να λύνονται όλες οι απορίες μας και να μην δημιουργούνται καταστάσεις που δεν αρμόζουν στο επίπεδο του forum.
Ως είθισται , του απονέμεται ο τίτλος του "Satleo V.I.P"

Αποσυνδεδεμένος rexsat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1019: Πεμ 16 Σεπ 2010, 10:56 »
Καλημέρα, ανεβάζω και εγώ μερικά στιγμιότυπα λήψης από την Νοτιοδυτική Θεσσαλονίκη (συμπεριλαμβανομένης και της Γνώμης TV),  που η μόνη προβληματική συχνότητα λήψης είναι η 44 UHF (με τα αγαπημένα μας κανάλια  TV100 Vs MTV+)…

Με την ευκαιρία, καλό θα ήταν ο τεχνικός της «Γνώμης», να έδινε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη ψηφιακή εκπομπή του καναλιού, που θα έλυνε οριστικά το πρόβλημα λήψης στην Βορειοδυτική Θεσσαλονίκη και φυσικά σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, που είναι σχεδόν ανύπαρκτη εικόνα του καναλιού… Πόσο έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις μεταξύ των καναλιών του μπουκέτου 50 UHF, ποιος φορέας θα αναλάβει την ψηφιακή εκπομπή και πότε σκοπεύουν να ανέβουν ψηφιακά, πριν `η μετά τις επερχόμενες εκλογές;

* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (01:19)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (01:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (00:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (23:56)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/02/2025 (23:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (23:38)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/02/2025 (23:33)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/02/2025 (23:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (22:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (22:29)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/02/2025 (22:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/02/2025 (21:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (21:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (20:57)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/02/2025 (20:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/02/2025 (18:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (17:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (17:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (17:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (17:14)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 22/02/2025 (17:10)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/02/2025 (17:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (13:51)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/02/2025 (11:04)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/02/2025 (09:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (08:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (02:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (00:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (20:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (20:21)