Εγώ θα έλεγα να μην το αναρτήσεις Τάσο, αν δεν στο έχει ζητήσει!
Αντιθέτως και επειδή ξέρω τι έγινε θα πω εν ολίγοις ότι ο κύριος τεχνικός διευθυντής του Γνώμη προσβλήθηκε προσωπικά ο ίδιος (χωρίς να υπάρχει προσωπική μομφή στο πρόσωπό του στα μυνήματα μιας και δεν τον γνωρίζουμε) για το χαρακτηρισμό που απέδωσα στο κεραιοσύστημά του καναλιού στο οποίο εργάζεται και για την απάντηση που έδωσε ο Πάνος όσον αφορά την ύπαρξη των καναλιών αυτών στην πόλη!
Ο ίδιος από αυτό που καταλαβαίνω από τα γραφόμενά του είδε δύο μεμονωμένα μυνήματα, ειδικά ένα δικό μου από τα 4000 που έχω εδώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αμέσως καταφέρθηκε εναντίον του επιπέδου μου και κατηγορώντας εμένα και τον Πάνο ότι δυσφημούμε το κανάλι του ως "παντογνώστες"!
Δηλαδή μας έκανε υπόδειξη τρόπου γραφής χωρίς να πει τίποτα επί της ουσίας!
Επειδή πολλά μπορούν να ειπωθούν και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος Τ.Δ. ενός καναλιού προσβάλλεται από την κριτική που ασκώ στην ποιότητα εικόνας (γενικά αποφεύγω να σχολιάσω τα προγράμματα των καναλιών, κάτι που κάνει ο Πάνος συνήθως) και στην ποιότητα λήψης ειδικά μιας και είναι αυτό που ερευνώ και με ενδιαφέρει, και επειδή αυτά που γράφω τα γράφω δημόσια και όχι με επιστολές διαμαρτυρίας, θα απαντήσω μόνο ευθέως στον ίδιο αν επιθυμεί να απαντήσει και δημόσια, όπως άλλωστε έχει δικαίωμα να κάνει!
Αν αποδείξει ότι δυσφημώ το κεραιοσύστημα του καναλιού, εφόσον παρουσιάσω το λόγο για πολλοστή φορά για τον οποίο είμαι αγανακτισμένος με την εν λόγω εκπομπή και την ισχύ της εγώ όχι μόνο θα ανακαλέσω το χαρακτηρισμό (που είναι και τρία γράμματα που θα μπορούσαν να σημαίνουν και ό,τιδήποτε) αλλά θα του ζητήσω και δημόσια συγγνώμη!
Αυτά επί της ουσίας!
Τα υπόλοιπα δεν με αγγίζουν καν!
Στο κάτω κάτω εγώ είμαι ο κανένας, ο ανώνυμος τηλεθεατής, που είμαι και θα παραμένω ημιμαθής αν όχι αμαθής όσο υπάρχουν Τ.Δ. που πρέπει να προσβληθούν για να σταματούν να σνομπάρουν το φόρουμ και να λάμπουν διά της απουσίας τους και που ζητάω να έχω καλή εικόνα για να μπορώ να παρακολουθήσω τα κανάλια που με έχουν γραμμένο αν με καλύπτουν ή όχι στην πόλη που μένω εφόσον υποτίθεται ότι εκπέμπουν σε αυτή και αφορούν το κοινό της!