Αν και εξ’ αρχής προτίμησα να μην ακολουθήσω τη μέθοδο της απευθείας απάντησης στο Forum (για τους λόγους που θα αναφέρω παρακάτω), κρίνω ότι μετά και τα τελευταία σχόλια που αναρτήθηκαν, είναι σκόπιμο να δοθούν κάποιες απαντήσεις, για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.
Ξεκινώ λοιπόν από τον λόγο που με ώθησε να επικοινωνήσω με τον υπεύθυνο του forum, που δεν είναι άλλος από αυτόν που σωστά επισήμανες στην απάντηση σου mcelliot_g.
(Να διευκρινίσω ότι δεν είμαι νέος αναγνώστης του forum, αλλά το παρακολουθώ πολλά χρόνια, όχι για να περάσω την ώρα μου, αλλά γιατί όντως παρέχει σημαντικές πληροφορίες για όσους ασχολούνται με τον χώρο του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης).
Και ξεκαθαρίζω ότι δεν θα με ενοχλούσε καθόλου, να διαβάσω σε δημόσια συζήτηση για κάποιο θέμα που θα αφορούσε τον σταθμό (τεχνικό ή όχι), ίσα ίσα θα έκανα ότι ήταν δυνατό για να το επιλύσω. Έκρινα απλά ότι ήταν απρεπής ο χαρακτηρισμός και αυτό ακριβώς είπα. Δεν ζήτησα από κανένα διαχειριστή να φιμώσει κανένα, ούτε υπέδειξα τρόπο γραφής και επικοινωνίας.
Σε ότι αφορά λοιπόν την έλλειψη σήματος στην περιοχή σου που αναφέρεις mcelliot, και λαμβάνοντας υπόψη παλαιότερη αναφορά σου για την περιοχή αγνό Θεσσαλονίκης, την περασμένη Πέμπτη αμέσως μετά την ανάρτηση του «επίμαχου» σχολίου σου, κάνω πεδιομέτρηση επί της οδού Καραολή & Δημητρίου (πιστεύω ότι σε αυτή την περιοχή αναφέρεσαι) και έχω τα παρακάτω αποτελέσματα:
22 - 52dB
28 - 81dB
30 - 71dB
33 - 64dB
42 - 63dB
43 - 63dB
48 - 60dB
Έχεις δίκιο για την διαγώνια γραμμή την οποία έχω διαπιστώσει μετά τις 15 Αυγούστου , δεν είναι μόνιμο φαινόμενο, και δεν έχω ακόμα εντοπίσει την πηγή της, αλλά έχεις άδικο στον χαρακτηρισμό σου και εξηγώ:
Η Γνώμη δεν έχει πρόβλημα ούτε με την ισχύ εκπομπής, ούτε με το κεραιοσύστημα, απλά το πρόβλημα αν έτσι το χαρακτηρίσουμε έγκειται στο σημείο εκπομπής . Και αυτό γιατί δεν είναι στο ίδιο υψόμετρο με αυτό των άλλων καναλιών (920μ – 1050μ) αλλά χαμηλότερα στα 850μ, και αυτό γιατί επιλογή της ιδιοκτησίας ήταν να προτιμήσει την αγορά του χώρου εκπομπής από το να τη «δανειστεί» από τις αρμόδιες υπηρεσίες με τα γνωστά επακόλουθα που όλοι σχολιάσατε πριν από 2 μήνες (σχετικά με τα ραδιόφωνα της πόλης).
Σε ότι αφορά την παρεμβολή από το Βουλγάρικο κανάλι, που αναφέρει και ο Tronix, ναι όντως υπάρχει, και είναι γνωστό το πρόβλημα που δημιουργεί, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει τρόπος να πάψει να υπάρχει και σίγουρα δεν περνάει από το χέρι μου. (εδώ κολλάει λοιπόν το παντογνώστης που έγραψα).
Σε ότι σε αφορά panostvtv, σχετικά με τις αναφορές σου σε προγράμματα και εκπομπές, έχω την άποψη ότι τουλάχιστον υπερβάλεις, για κάποιον λόγο που ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, αλλά τέλος πάντων μπορούμε αν επιμένεις να τον συζητήσουμε.
Κλείνοντας την παρέμβαση μου (που κοντεύει να γίνει έκθεση), θέλω να τονίσω σε όλους και κυρίως στο διαχειριστή ότι η διαμαρτυρία που του απέστειλα ήταν απλά σε εφαρμογή των όσων αναφέρει στη δήλωση καλής θέλησης, και αυτή την διαδικασία ακολούθησα.