Tronix το Super TV της Χαλκιδικής εδώ και αρκετό καιρό, έχει μεταφέρει τον κεντρικό πομπό του από το κανάλι 42 και τη Βάβδο στο κανάλι 22 με θέση τον Πολύγυρο.
Πλέον στο 42 εκπέμπει με μικρή ισχύ και δεν μας δημιουργεί κανένα σημαντικό πρόβλημα (αρχίζει να εμφανίζεται μετά την περιοχή της Νέας Καλλικράτειας)
Γενικά στο χώρο της κεντρικής Μακεδονίας στο κανάλι 42 μπορείς να λάβεις κατά κύριο λόγο το Βουλγάρικο κανάλι, κυρίως στη ορεινά της Ημαθίας και σε περιοχές που σκιάζονται από τον Χορτιάτη.
Επίσης για την περιοχή των Βασιλικών εκπέμπει η TV100 από την θέση Μονοπήγαδο, και για την πόλη της Κατερίνης με απόφαση ΕΣΡ το ΔΙΟΝ.
Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι εμείς δεν αποφασίσαμε ξαφνικά ο ένας να παρεμβάλει τον άλλο αλλά εφαρμόζουμε αυτά που επιβάλουν οι αρμόδιες αρχές, και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε σε συνεννόηση μεταξύ μας για ελαχιστοποίηση των προβλημάτων.
Όπως θα γνωρίζεις είναι γενικό το φαινόμενο αυτό σε όλη την Ελλάδα και είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις τηλεοπτικό σταθμό που σε όλη την περιοχή εμβέλειας του δεν δέχεται από πουθενά κάποια παρεμβολή.
Άλλωστε κατ’ επανάληψη στο forum έχει συζητηθεί το θέμα.
Panostvtv οφείλω να σε ενημερώσω πως όλοι οι σταθμοί ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο ελέγχονται για όλα τα παραπάνω που ρώτησες και αναλόγως τους γίνονται συστάσεις οι τους επιβάλλονται πρόστιμα.
Η αρμόδια αρχή μάλιστα δημοσιοποιεί και τις αποφάσεις της αλλά και την ισχύουσα νομοθεσία στο site Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΓια παράδειγμα εκλογές έρχονται και όλοι μας θα ελεγχθούμε και για το πρόγραμμα και για την εφαρμογή των σχετικών νόμων.
Παρόλα αυτά έχεις σίγουρα την ευχέρεια, αν όπως λες δεν σε ικανοποιεί το πρόγραμμα του σταθμού μας ή οποιουδήποτε σταθμού, να επιλέξεις κάτι άλλο.(υπάρχουν εναλλακτικές)
Σε ότι αφορά τις ερωτήσεις σου mcelliot.
H ΕΡΤ εκπέμπει από τη θέση 40 35 51.70 Β – 23 05 57 92 Ε με υψόμετρο 870 μέτρα και με το προνόμιο να έχει ανοιχτό πεδίο προς τον Λαγκαδά, τις λίμνες και τα ΒΔ του Νομού. ( Τα στοιχεία είναι από τοπογραφικό διάγραμμα που έχω στη διάθεση σου.)
Σε ότι αφορά τις εικόνες που δείχνεις είμαι σίγουρος ότι δεν αφορούν την περιοχή Αγνό στην οποία αναφέρομαι εγώ. Παρόλα αυτά θα σε ρωτήσω κάτι απλό:
Πιστεύεις ότι θα μπορούσα να καταφέρω κάτι διαφορετικό από αυτό που λαμβάνεις εάν για παράδειγμα από τα 1400W πρόσθετα άλλα 6db!!! στο σήμα μου κάνοντας το 5600w δηλαδή περίπου την ισχύ που εκπέμπουν τα πανελλαδικά κανάλια;
Τέλος για τις προθέσεις σου είμαι σίγουρος αφού ήσουν από αυτούς που πριν από 2 χρόνια είχε όντως γράψει καλά λόγια για την δοκιμαστική εκπομπή που είχαμε ξεκινήσει ψηφιακά.
Λίγη υπομονή και πιστεύω σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα και στην περιοχή σου με την έναρξη της ψηφιακής εκπομπής.