οχι, δεν ισχύει αυτο που αντιγραφεις απο τα αμερικανάκια, απλά ειναι 100 μεγάκυκλους παραπάνω αι θα σου παρεμβάλλει άλλο txp.
η ερώτηση ειναι η εξής.
εχεις κανα κουτάκι - διακλαδωτη - διαχωριστη TV/SAT η το οτιδήποτε σχετικό εντος του διαμερίσματος και κοντά στην βαση ου σταθερου ασύρματου?
συνήθως οι θωρακίσεις του καλωδίου και του δέκτη απο μόνες τους αρκουν ωστε να απορρίπτουν ακόμακαι τόσο ισχυρές παρεμβολές.
Δοκίμασες να απομακρύνεις κάπως την βαση απο την διααδρομή του καλωδίου?
Ο σταθμός βάσης του ECO DECT Siemens είναι στο υπνοδωμάτιο σε μια απόσταση γύρο στα 7 με 8 μέτρα απο τον χώρο που βρίσκονται η δορυφορικοί μου δεκτές συνδεδεμένοι στην τηλεόραση, επίσης η διαδρομή του δορυφορικού καλωδίου είναι και αυτή σε μια απόσταση άνω των 10 μέτρων απο το DECT.
Γενικώς δεν έχω πρόβλημα με τα δορυφορικά κανάλια των άλλων Τρανσποντερ εκτός απο τα κανάλια στην δέσμη DSF στην συχνότητα 12480 του δορυφόρου ASTRA 19.2E (μονιμως), και τον Τρανσποντερ 11642 στην δέσμη που βρίσκετε ο ERTSAT Europe στον δορυφόρο Hotbird 1-5.(περιστασιακα)
Εμαθα οτι παρόμοια προβλήματα παρουσιάζονται στις πολύ υψηλές η χαμηλές συχνότητες, συγκεκριμένα :
DECT Frquencies are 1880 to 1900 MHz
Hi band problems:-
12480 to 12500 MHz (10600 MHz HI) IF is 1880 to 1900 MHz
Lo band problems:-
11630 to 11650 MHz (9750 MHz LO) IF is 1880 to 1900 MHz
Κουτάκι - διακλαδωτη - διαχωριστή TV/SAT δεν έχω εντός του διαμερίσματος. Όλα είναι επάνω στην ταράτσα. Επειδή ανέφερες όμως για θωράκιση καλωδίου θα ήθελα να αναφέρω ότι το καλώδιο που συνδέει τα δορυφορικά πιάτα με τους δέκτες, ειναι γύρο στα 12 μέτρα και περίπου 10 ετών.