O ΑΝΤ-1 στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)
  • Πεμ 23 Ιαν 2025, 09:00
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: O ΑΝΤ-1 στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  (Αναγνώστηκε 183508 φορές)

0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος andrewp97

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2014
Στο μεσημβρινό δελτίο του αντ1 βάλανε το σήμα του καιρού στο αθλητικό δελτίο

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου
Στο site του ant1,στην σελιδα του προγραμματος εκτος απο τον ant1 και το m.tv εμφανιζεται και ενα τριτο καναλι με ονομα ant1 pop up στο προγραμμα του οποιου υπαρχει μονο μουσικο προγραμμα,αλλα αν πατησεις "προβολη καναλιου" δειχνει μια δοκιμαστικη καρτα χωρις να δειχνει καποιο προγραμμα.Τι φαση μ'αυτο?Ετοιμαζουν καινουριο μουσικο καναλι?
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Satleo Maniac
 :horseΣτο επισημο site του ant1 πλεον εμφανιζεται το λογοτυπο ant1+ και εχουν προστεθει και καποια trailer ταινιων.Αναφερει οτι η συνδρομη ειναι 4.99 € το μηνα για 3 μηνες και μετα παει στα 7.99 € τον μηνα ενω θα υπαρχουν και καποια θεματικα καναλια οπως ant1 drama και ant1 comedy.

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Τόσο και παραπάνω θα χρεώνει για το παγκόσμιο κύπελλο, στα επίγεια θα έχει άσχετους αγώνες και τους καλούς στη συνδρομή

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
νομιζω υπαρχει νομοθεσια που το απαγορευει...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
 NetSurfer_g7 το καναλι το μουσικο μεσα απο την ιστοσελλιδα του ΑΝΤ1+υπαρχει ακομη?Κι αν ναι πως το 'ανακαλυπτεις''?Εγω ολα τα ειδα τα προηγουμενα που ειπαν τα παιδια παραπανω .Το μονο που απομενει ειναι το μουσικο καναλι του ΑΝΤ+ :wave:

• Έμπειρο Μέλος
Πιστεύω ότι 4.99 θα είναι μια προσιτή τιμή, αλλά θα πρέπει να φτιάξουν εφαρμογή για android tvs και red button app όπως η ερτ το mega, το σκάι και το open

• Satleo Maniac
 NetSurfer_g7 το καναλι το μουσικο μεσα απο την ιστοσελλιδα του ΑΝΤ1+υπαρχει ακομη?Κι αν ναι πως το 'ανακαλυπτεις''?Εγω ολα τα ειδα τα προηγουμενα που ειπαν τα παιδια παραπανω .Το μονο που απομενει ειναι το μουσικο καναλι του ΑΝΤ+ :wave:
Δεν υπαρχει πια.Μαλλον ηταν καποιο test και το κατεβασαν.Υποψιαζομαι οτι θα ειναι καποιο απο τα νεα θεματικα καναλια της πλατφορμας.
Επισεις εχω παρατηρησει οτι πλεον ο ant1 εχει 2 διαφορετικα sites.Το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτεγια την πλατφορμα streaming και το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε που ειναι το κυριο site του επιγειου καναλιου και εχει επιστρεψει στην κλασσικη μορφη ιστοσελιδας που ειχε μεχρι περσι τον μάϊο,πριν παρει την μορφη VOD πλατφορμας
Πιστεύω ότι 4.99 θα είναι μια προσιτή τιμή, αλλά θα πρέπει να φτιάξουν εφαρμογή για android tvs και red button app όπως η ερτ το mega, το σκάι και το open
Στο site αναφερεται οτι υπαρχει εφαρμογη για smart tvs συμβατη με samsung,lg και android tv.Δεν το εχω ψαξει ακομα στην δικη μου τηλεοραση γιατι δεν ειμαι σπιτι.

Αποσυνδεδεμένος ANDREASSAT

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2016
  • Τόπος: Καλλιθέα , Αθήνα , ΕΛΛΑΔΑ
  • TECHNISAT RDR FMDAB,FELIX FXV1046"10,INNOVATOR D12
Αυτή είναι οι συχνές ερωτήσεις (FAQS)  για την νέα πλατφόρμα ANT1+ .   

ANT1+
FAQS
HIRSCHMANNCSR1500B,UNIDENSQ400E,NOKIA9800S/9600S/9200S,ECHOSTAR-AD3600IP,SKYSTAR2PCI/USB,MANHATTANPLAZAST300,QUALITV1080IR,VANTAGEX221TSCI/HD8000S,TECHNOMATE5400SUPER,AZBOXPREMIUMHD,GOLDENINTERSTARHYPRO,CLARKETECHHD265/4100+,OCTAGONSX88/+/SX8HD/SF8008COMBO/SF2028HDOPTIMA3D 85,100,120CM.KU85.2E-45.0W

Αποσυνδεδεμένος savvas70

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2011
  • Τόπος: Πάφος - Kύπρος
O όμιλος MBC από το Ντουμπάι που αγόρασε το 30% των μετοχών του ΑΝΤ-1 έχει όλα του κανάλια (που τα περισσότερα είναι ελεύθερα) σε αρκετούς δορυφόρους όπως τους Arabasat, Nilesat και Hotbird. Ας ελπίσουμε ότι ίδιο θα πράξει και ο ΑΝΤ1 -έστω συνδρομητικά- και δεν θα περιοριστεί μόνο σε μια streaming πλατφόρμα.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Με τη διαφορά ότι τα MBC δεν εκπέμπουν και επίγεια αλλά μόνο δορυφορικά και ότι πληρώνουν τα αντίστοιχα δικαιώματα για τα ξένα προγράμματα στις περιοχές κάλυψης των δορυφόρων από όπου εκπέμπουν ενώ ο ΑΝΤ1 μόνο για Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος adonis1

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2010
  • Τόπος: Σύρος
O όμιλος MBC από το Ντουμπάι που αγόρασε το 30% των μετοχών του ΑΝΤ-1 έχει όλα του κανάλια (που τα περισσότερα είναι ελεύθερα) σε αρκετούς δορυφόρους όπως τους Arabasat, Nilesat και Hotbird.

Δορυφορικά μόνο οι SD εκδόσεις των καναλιών είναι ελεύθερες οι HD εκδόσεις είναι κωδικοποιημένες
Σύρος κάτοπτρο Gibertini 1.55 Χ 1.66 ( 100.5°E - 45.0°W) Ku lnb Inverto Black Ultra 0.2db & Circular Uni Inverto BLACK Pro &  Extended (13.75 - 14.50 GHz) & BT 180 (10.00-12.75 GHz) / C-Band lnb Pauxis 13° K & Panorama 13°K & Titanium Extended /Ka  19.70 - 20.20 GHz-Technomate TM-5402 M3 & M4 κ.α.

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
η αληθεια ειναι οτι αν κλεισουν μια θεσουλα στις 14w η στις 11w στα @@ τους τα πνευματικα δικαιωματα αλλα ποιος θα ξερει να βλεπει...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
Συνδρομή στο Antenna. Ακόμα αυτό δε κάναμε.
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Όσοι πιστοί να ενισχύσουν τον κ. κυριακού, που απ ότι λένε οι κακές γλώσσες δεν πάει καλά οικονομικά και θέλει ζεστό χρήμα, ας προσέλθουν! Όσοι πάλι δεν θέλουμε, λύσεις στο δορυφόρο υπάρχουν άπειρες, λύσεις στο ίντερνετ επίσης άπειρες και για ελληνική γλώσσα υπάρχει το ρικ που θα δείξει όλα τα παιχνίδια (στρημ υπάρχει στο νετ). Προσωπικά δεν τρέφω και ιδιαίτερη εκτίμηση για τους έλληνες σχολιαστές (πλην εξαιρέσεων), οπότε και ξένα κανάλια να δω δε με χαλάει.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
To site του ΑΝΤ1 antenna.gr επέστρεψε στην προηγούμενή του κατάσταση με το βασικό κομμάτι να αφορά στο πρόγραμμα της τηλεόρασης αντί για το on demand / ANT1+ και είναι και πάλι προσβάσιμο από τον Firefox Mozilla.

Συνδεδεμένος maarinos

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Κεφαλονιά
Κώδικας: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
https://watch.antennaplus.gr/#/Βασικά ξεκίνησε  ο ant1+ έχει ξένα Reality που θέλει συνδρομή
Τώρα πόσοι θα τα σκάσουνε για να δούνε της καρντάσιανς.....

Και θα έχει έξτρα κανάλια θεματικά comedy drama

Αποσυνδεδεμένος pepis68

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2012
Στις 12 Απριλίου η επίσημη έναρξη...

Αποσυνδεδεμένος Hacker?pcs

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2020
Είναι ο ίδιος λογαριασμός για όσους είχαν κάνει στο vod.antenna.gr που άνοιξε πέρυσι, η εφαρμογή για Android έγινε από σκέτο Ant1 σε Ant1+
και το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε δεν δουλεύει πλέον, δεν κάνει login αλλά αν κάνεις login στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε βρίσκει το login από εκεί και δεν ζητάει ξανά login αλλά απλά φορτίζει ατέρμονα. Το Firefox παραμένει μπλοκαρισμένο και στο watch.antennaplus.gr και πρέπει κάποιος να αλλάξει user agent σε Chrome για να παίξει :-|

σημειωτέον ότι στις χρεώσεις λογαριασμού φαίνεται το "Free Tier" από πέρυσι και έγινε "ANT1" σκέτο τον Ιανουάριο

νομιζω υπαρχει νομοθεσια που το απαγορευει...
Τα live σίγουρα δεν θα θέλουν συνδρομή αλλά δεν τους αποτρέπει τίποτα από το να βάλουν όλα τα highlights, VODs, postgames, κτλ πίσω από paywall

Αποσυνδεδεμένος Απόστολος Παπαγεωργίου

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
  • Τόπος: Καβάλα
Εγώ πάντως δεν μπορώ να το εγκαταστήσω στη Smart TV Samsung UE43M5522 είναι το μοντέλο

Αποσυνδεδεμένος thanoskat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Κατερίνη
Εμένα το ant1+ δε παίζει πουθενά. Παίζουν μόνο οι κλασσικές σειρές και τίποτα από τα αποκλειστικά. Έχω κάνει συνδρομή. Έχω δοκιμάσει από pc, κινητό αλλά παντού βγάζει σφάλμα.

Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Make love like war!

• Satleo Maniac
Εγώ πάντως δεν μπορώ να το εγκαταστήσω στη Smart TV Samsung UE43M5522 είναι το μοντέλο
Κι εγω παρομοιο μοντελο εχω (UE32M5502) και δεν υπαρχει πουθενα η εφαρμογη.Στην λιστα συμβατοτητας αρχικα ελεγε tizen 3.0-6.0 και τωρα το εχουν αλλαξει και λεει 5.0-6.0 πραγμα που σημαινει μονο μοντελα απο 2019 και μετα.Αν δεν γινει συντομα διαθεσιμο  σε παλαιοτερα μοντελα samsung και σε android tv,δεν βλεπω να μακροημερευει.Κανενας δεν θα πληρωνε συνδρομητικη για να βλεπει μονο σε κινητο και υπολογιστη.

Αποσυνδεδεμένος marios121

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2017
Εμένα το ant1+ δε παίζει πουθενά. Παίζουν μόνο οι κλασσικές σειρές και τίποτα από τα αποκλειστικά. Έχω κάνει συνδρομή. Έχω δοκιμάσει από pc, κινητό αλλά παντού βγάζει σφάλμα.

Μπορείς να στείλεις μήνημα στην σελίδα του ANT1+ στο facebook μηπως και μπορούν να σε βοηθήσουν.
Άσχετο αλλα τα εχτρα καναλια που γραφανε ότι θα προστεθούν τα προσθέσανε ή ακόμα;

• Έμπειρο Μέλος
Είναι επί πληρωμή τα έξτρα κανάλια (Αντ1 comedy,drama, music)

Αποσυνδεδεμένος thanoskat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Κατερίνη
Μπορείς να στείλεις μήνημα στην σελίδα του ANT1+ στο facebook μηπως και μπορούν να σε βοηθήσουν.
Άσχετο αλλα τα εχτρα καναλια που γραφανε ότι θα προστεθούν τα προσθέσανε ή ακόμα;
Το έχω κάνει και από εκεί και από το zendesk στην σελίδα, αλλά δεν ήξεραν τίποτα. Μου έλεγαν να σιγουρευτώ ότι είμαι στην Ελλάδα και τέτοια.

Make love like war!

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
Επειδή πρέπει να λέμε κ τα καλά, σήμερα το απόγευμα την ώρα του τηλεπαιχνιδιού, στις διαφημίσεις, έβαλε χρόνο με αντίστροφη μέτρηση για την επαναφορά της ροής του κανονικού προγράμματος !

Εύχομαι να καθιερωθεί και επιτέλους ευχής έργο να δω κάποια στιγμή να γίνονται κανάλια ευρωπαϊκής χώρας που δε θα διαχωρίζουν σε όλο τους το πρόγραμμα τα Α.Μ.Ε.Α. από τους πολίτες.
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Αυτό το κάνουν όλη τη σεζόν και το αποκαλούν "golden break", αφορά τη μετάδοση ενός μόνο διαφημιστικού του εκάστοτε χορηγού της εκπομπής και το έχω πετύχει να συμβαίνει μόνο στις εκπομπές των 20:00 (Ράδιο Αρβύλα, Βινύλιο, Ρουκ Ζουκ Special).

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Είναι και θέμα εσρ αυτό παιδιά. Στις περισσότερες χώρες δλδ εδώ και χρόνια η ραδιοτηλεοπτική αρχή ήταν αυτή που επέβαλλε το ρολόϊ αντίστροφης μέτρησης όταν παίζει διαφημίσεις ένα κανάλι, δεν το σκέφτηκαν οι σταθμοί από μόνοι τους. Εδώ γίνεται ή θα γίνει ακριβώς το αντίθετο, πρώτα θα το κάνουν οι σταθμοί από μόνοι τους και μετά θα το ανακαλύψει το εσρ (όπως π.χ. με τις απευθείας μεταδόσεις που βάζουν "live", δεν τους το επέβαλλε κανείς). Πάντως δεν υπάρχει σ όλα τα κράτη, λόγου χάρη στην αγγλική τηλεόραση δεν το κάνουν, υποθέτω λόγω αντιδράσεων απ τους διαφημιζόμενους. Εξαρτάται απ το εσρ της εκάστοτε χώρας, όταν βέβαια λειτουργεί σωστά και όχι τυπικά και διακοσμητικά.

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Ας μην εμπλακεί το ΕΣΡ καλύτερα γιατί χειρότερα θα τα κάνει όπως τα έκανε και με τα σήματα καταλληλότητας που τα φορτωθηκαμε 24 ώρες το 24ωρο

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
αυτο με την αντιστροφη μετρηση το εχουν Τουρκια και τα κρατικα και τα ιδιωτικα καναλια και αν θυμαμαι ξεκιναει να μετρα στα 2 λεπτα πριν τελειωσουν οι διαφημισεις
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/01/2025 (02:12)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/01/2025 (01:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (01:40)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/01/2025 (01:20)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων FM και αδειοδότηση  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/01/2025 (00:08)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/01/2025 (22:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (17:46)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 22/01/2025 (16:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (15:28)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 22/01/2025 (14:48)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 22/01/2025 (14:10)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/01/2025 (13:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (13:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (12:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (11:57)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/01/2025 (10:43)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/01/2025 (10:42)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/01/2025 (10:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (09:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (01:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (00:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/01/2025 (00:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (00:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/01/2025 (22:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (21:24)