NetSurfer_g7 το καναλι το μουσικο μεσα απο την ιστοσελλιδα του ΑΝΤ1+υπαρχει ακομη?Κι αν ναι πως το 'ανακαλυπτεις''?Εγω ολα τα ειδα τα προηγουμενα που ειπαν τα παιδια παραπανω .Το μονο που απομενει ειναι το μουσικο καναλι του ΑΝΤ+
Δεν υπαρχει πια.Μαλλον ηταν καποιο test και το κατεβασαν.Υποψιαζομαι οτι θα ειναι καποιο απο τα νεα θεματικα καναλια της πλατφορμας.
Επισεις εχω παρατηρησει οτι πλεον ο ant1 εχει 2 διαφορετικα sites.Το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτεγια την πλατφορμα streaming και το Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε που ειναι το κυριο site του επιγειου καναλιου και εχει επιστρεψει στην κλασσικη μορφη ιστοσελιδας που ειχε μεχρι περσι τον μάϊο,πριν παρει την μορφη VOD πλατφορμας
Πιστεύω ότι 4.99 θα είναι μια προσιτή τιμή, αλλά θα πρέπει να φτιάξουν εφαρμογή για android tvs και red button app όπως η ερτ το mega, το σκάι και το open
Στο site αναφερεται οτι υπαρχει εφαρμογη για smart tvs συμβατη με samsung,lg και android tv.Δεν το εχω ψαξει ακομα στην δικη μου τηλεοραση γιατι δεν ειμαι σπιτι.