Να σε ενημερωσω οτι γινεται αλλαγη του κεραιοσυστηματος με νεο τυπου SI.RA. για αυτο και η μειωμενη ισχυς του πομπου
Ισως αυριο αν οχι μεθαυριο θα δουλεψει με πληρη ισχυ.
Να σαι καλά Μιχάλη μου και σ' ευχαριστώ για την άμεση και πλήρη ενημέρωση!
Ευελπιστούσα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν μιας και ήδη δρομολογήθηκε η αλλαγή στο Πήλιο, χαίρομαι που δεν αφήσατε τον Χορτιάτη απ' έξω!
Μη μου πεις τώρα ότι θα έχουμε 10KW από Χορτιάτη, θα είναι ο δεύτερος 10άρης με αυτόν του ΣΚΑΪ!
Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο και θα λαμβάνουν ΑΝΤ1 στο 32 ως την Αλεξανδρούπολη!
Εξάλλου η αύξηση είναι επιβεβλημένη μπας και σας δουν μετά από πολλά χρόνια καθαρά οι ταλαιπωρημένοι Κατερινιώτες και γενικά όσοι λαμβάνουν το Πήλιο ταυτόχρονα με το Χορτιάτη! Δεν βγήκε κανείς να παραπονεθεί αλλά σίγουρα με τη μείωση της ισχύος θα πρέπει η κατάσταση εκεί να είναι τραγική!
Ελπίζω επίσης στο νέο κεραιοσύστημα να φτιαχτούν επιτέλους τα κατακόκκινα υπερκορεσμένα χρώματα του καναλιού και να φτιάξει γενικά η απαίσια ποιότητα εικόνας!
Δεν καταλαβαίνω βέβαια γιατί σταμάτησε η τροφοδοσία από το link μιας και ακόμα υπάρχει και εκεί η ποιότητα της εικόνας είναι άψογη, εφάμιλλη της Πάρνηθας!
Τέλος, μια βολτίτσα στο Φιλίππειο να φτιαχτεί επιτέλους η τροφοδοσία του 65 που μεταδίδει χιόνια με 150 Watt είναι επιβεβλημένη!
Αν και άποψή μου είναι να μεταφερθεί η 46 στο Φιλίππειο και τους λόγους τους εξήγησα πολλάκις!
8)