Εκεί μέσα οι δέκτες παίρνουν σήμα απ το ψηφιακό του Ξυλοκάστρου και πρέπει να πάει κάποιος τεχνικός από εδώ το ευπαλιο η απ την Ναύπακτο για να ρυθμίσει τον δεκτη
Συγχώνευση: Σαβ 22 Ιουλ 2017, 18:45
Και κάτι άλλο ανέβηκα και εγώ επάνω με κάτι τηλεκοντρόλ από αποκωδικοποιητές που έχω στο σπίτι μπας και απέξω απ το παράθυρο μπορούσα να τον ρύθμιση αλλά για πείτε τι να κάνω ώστε να ανέβει κάποιος εκεί πάνω για να ρυθμίσει μισό λεπτό τον δέκτη?
Συγχώνευση: Σαβ 22 Ιουλ 2017, 20:33
Λογικά θα τον ρυθμίσουν γιατί όπως θυμάμαι το 2012 η το 2013 που είχε αλλάξει εικόνα και ο alpha σε 16 9το ιδίδιο είχε γίνει μέχρι να το πάρουν χαμπαρι
Συγχώνευση: Κυρ 23 Ιουλ 2017, 12:42
Λοιπόν παιδιά σήμερα βρήκα ιδέα για να ρυθμισω τον δέκτη του ant1 στο κεντρο εκπομπης Ευπάλιο σήμερα λοιπόν έβαλα το κινητό μου να βγάζει βίντεο μπροστά στην τηλεόραση ενώ εγώ ανέβηκα πάνω στο έκλεισα τον διακόπτη του ρεύματος απ το ρολόι και το ξαναανοιξα και έτσι ο δέκτης δείχνει μπροστά πριν ανοίξει την μάρκα του είναι ένας pasat επίγειος ψηφιακός απ ότι ειδα έτσι θα πάω σε ένα κατάστημα και θα ζητήσω ένα τηλεκοντρόλ για τον συγκεκριμένο δέκτη και έτσι θα ανέβω πάνω και θα είναι κάποιος δικός μου κάτω να μου λέει ούτως ώστε να τον ρυθμισω