Να σου πω την αλήθεια η αναφορά μου για το ΔΙΟΝ είναι από τις 6 Ιουλίου που επισκέφτηκα Σκύδρα και Έδεσσα! Αν και ανέκαθεν το ΔΙΟΝ υπερίσχυε, τώρα πλέον λαμβανόταν καμπάνα!
Στην περιοχή που μένω δεν μπορώ να αντιληφθώ ιδιαίτερες διαφορές στην ισχύ μιας και βρίσκομαι στο κέντρο της κάλυψής του! Όμως αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι στα μέσα του μήνα έπιασα με φορητό δέκτη τον ΑΝΤ1 σε εναλλαγή σταυρού με το ΔΙΟΝ στην περιοχή της Καρδίας όπου πριν δεν έβγαινε! Όμως πλέον το ΔΙΟΝ είναι τόσο ισχυρό που η εικόνα του λαμβάνεται ΤΕΛΕΙΑ ακόμα και μέσα στην ανατολική Θεσσαλονίκη και μάλιστα στο σημείο που βρίσκεται το Media Markt σκεπάζει τελείως τον ΑΝΤ1!
Τέλεια εικόνα είχε και σε όλη τη διαδρομή από Media Markt (στο ύψος του Φοίνικα ήταν άψογο) μέχρι και Καρδία, όπου εκεί ξαναϋπερισχύει ο ΑΝΤ1 για να παραδώσει πνεύμα μετά το Λάκωμμα!
Έχω φωτό από τις λήψεις στην Πέλλα, να τις ψάξω λίγο και να τις βάλω!
Προσωπικά πάντως από το να έχω τον ΑΝΤ1 να εκπέμπει από ένα σημείο που αν και θα μπορούσε να είναι ιδανικό, δυστυχώς πρακτικά δεν εξυπηρετεί κανέναν (εξήγησα ήδη τους λόγους) και να καταλαμβάνει μια καλή συχνότητα, προτιμώ να βλέπω το ΔΙΟΝ που απ΄όσο το παρακολούθησα είναι πολύ αξιόλογο κανάλι!