Διαβάζωντας το τόπικ έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό.
Και γιατί; ΟΚ για τα κανάλια από το Πήλιο που φτάνουν πολλές φορές πεντακάθαρα, άλλες πιο αδύναμα στη Λήμνο αλλά, υπάρχουν ημέρες που έχω πολύ αδύναμη λήψη κάποιων καναλιών που ανέφερε ο φίλος από τη Θήβα και ειδικά για τη περίπτωση του 902 από Πάρνηθα!!!! Έχω πάθει ένα σοκ!
Εκτός των συχνοτήτων από το Πήλιο λοιπών, στη Λήμνο φτάνουν τα:
23 UHF STAR LAMIAS ΑΠΟ XΛΩΜΟ Ευτυχως που προσφατα φτιαξανε το
λινκ και εχουμε καλη εικονα
Πρόσφατα: Ακριβώς τον Ιούνιο έφτασε η εικόνα μέχρι εδώ, ως τότε ερχόταν η ΝΕΤ από Καβάλα ή Θάσο και το Χρηστιδοκάναλο Cosmos από Πήλιο.
27 UHF ΝΕΤ με χιονια απο ΒA ΒΟΙΩΤΙΑ
33 UHF ΑLPHA ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ
52 UHF ΑΝΤΕΝΝΑ ΑΠΟ ?
(Μέχρι τώρα είχα την εντύπωση πως έρχεται από Σποράδες, γιατί όταν το σήμα του ΑΝΤ1 έρχεται αρκετά δυνατό, ταυτόχρονα λαμβάνω το TRT Θεσσαλίας στα 28, το Astra στα 32, 36, 53 και αυτά τα 2 μόνο κάπου από εκεί μπορεί να έρχονται.)55 UHF STAR LAMIAS ΑΠΟ
60 UHF ΑΝΤEΝNA ΑΠΟ ΧΛΩΜΟ.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι θα κάτσει κάποιος να παρακολουθήσει αυτά τα κανάλια γιατί το σήμα έρχεται πάρα πολύ αδύναμο (με εξαίρεση τη Νετ στα 27 και τον Αντ1 στα 52, τις πολύ καλές μέρες και το Star στα 55) αλλά μιλάω για απλή λήψη για τους πιο "ψαγμένους". Η περίπτωση του 902 και του ALPHA από Πάρνηθα με έχει πάντως αφήσει με το στόμα ανοιχτό!