Συγχαρητήρια Ευτύχη!
Πάντως από τις εικόνες που έστειλες δεν είδα να αντιμετωπίζεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα! Και το ALTER που ήμουν περίεργος για το πως θα φαίνεται η παρεμβολή από Πάρνηθα, εγώ καμπάνα το είδα! Και ο ΣΚΑΪ πέρα από την απορρύθμιση, μια χαρά ήταν! ΕΤ1 απαράδεκτη!
Πιστεύω όμως ότι πιο ενδιαφέρον θα είχε να έκανες capture από τις λήψεις εκτός Χλωμού, ειδικά της Πάρνηθας!
Φιλε mcelliot_g η χαλια εικονα της ΕΤ1 ηταν στιγμιαια.Αυτο συμβαινει ωρες ωρες μονο στο pınnacle tuner του υπολογιστη μου,ισως επειδη ειναι σε σειρα συνδεδεμενο με τηλεοραση και οχι ανεξαρτητα.
Τωρα οσον αφορα Παρνηθα και capture απο κει αυτη τη στιγμη δεν εχω γραμμη κεραιας απο Παρνηθα να ερχεται στον υπολογιστη.Δυστυχως επειδη αρκετες συχνοτητες Παρνηθας και των βορείων κ.ε Χλωμου-Λιχαδας-κλπ συμπιπτουν δεν εχω την πολυτελεια να οδηγησω τα σηματα δυο κεραιων σε εναν μικτη.Οταν το επειχηρησα εβλεπα παντου το ενα καναλι πανω στο αλλο.
Τελος για το Αλτερ,sat4fun εχω περιορισει οσο μπορουσα τις παρεμβολες,με πιο κατευθυντικη κεραια(εχασα το Πηλιο που εβγαινε με την αλλη κεραια πεντακαθαρα οταν κοιταζε Χλωμο.Τωρα πρεπει να τη στριψω αρκετες μοιρες δεξια).Προβληματα υπαρχουν φυσικα και σε μενα με το Αλτερ στο 65 αλλα πολυ πιο περορισμενα και συγκεκριμενες ωρες.Με την προηγουμενη εγκατασταση διαβαζες και υποτιτλους απο το mega.
Σας παραθετω παλι εικονα απο ΕΤ1 οπως ειναι στην πραγματικοτητα και μια πιο φωτεινη εικονα του Αλτερ.