0 μέλη και 130 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: "osai"Και στο Δίστομο και στα Άσπρα Σπίτια και στην Αντίκυρα χρησιμοποιούν μικροκυματικές κεραίες. Τώρα τι ακριβώς είναι ούτε εγώ ξέρω, πάντως σε αυτές τις περιοχές όλα τα σπίτια χρησιμοποιούν κεραίες σαν της παραπάνω εικόνας.Επειδή έχω χρόνια να πάω Άσπρα Σπίτια μιας και δεν έχω σπίτι πλέον εκεί δεν γνωρίζω για τις μικροκυματικές κεραίες. Ήταν να πήγαινα τέλη Ιουνίου σε ένα reunion αλλά τελικά δε μπόρεσα. Θα ρωτήσω συναδέλφους και φίλους Ασπρασπιτιώτες και θα σας πω!Δεν με εκπλήσουν πάντως και τόσο οι κεραίες μιας και τα Άσπρα Σπίτια είναι λίγο μπροστά! Δεν είναι τυχαίο ότι δορυφορική μπήκε στα Άσπρα Σπίτια και στο Δίστομο με προτροπή του "Αλουμίνιον Της Ελλάδος" με βοήθεια της ΕΡΤ όταν την ίδια περίοδο τα δορυφορικά στην Αθήνα ήταν παράνομα και τα πολεμούσε η ΕΡΤ!Επειδή για λήψη δορυφορικών χρεισιμοποιήται κεραία 3,5 μέτρων βαρέως τύπου και ήταν δύσκολο να μεταφερθούν στα κέντρα εκπομπής Κεφαλή και Ξηροβούνι αντίστοιχα ακόμα και με ελικόπτερο προτίμησαν να στήσουν 2 νέα κέντρα εκπομπής για την εκπομπή των δορυφορικών εκπομπών! Το ένα στη παραλία των Άσπρων Σπιτιών ανάμεσα στο γήπεδο Χάντμπολ και το Cafe-Patiserie "Le Peroquet" και το άλλο στην άκρη του διστόμου ακριβώς απέναντι από το Κέντρο Υγείας Διστόμου!Δεν αποκλείεται να έχει στηθεί και ασύρματο μητροπολιτικό δίκτυο!Θα ρωτήσω και τον υπεύθυνο του aspra.gr μιας και είναι παιδικός φίλος μου!
Και στο Δίστομο και στα Άσπρα Σπίτια και στην Αντίκυρα χρησιμοποιούν μικροκυματικές κεραίες. Τώρα τι ακριβώς είναι ούτε εγώ ξέρω, πάντως σε αυτές τις περιοχές όλα τα σπίτια χρησιμοποιούν κεραίες σαν της παραπάνω εικόνας.