Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (Θήβα, Λιβαδειά κ.τ.λ.)
Πεμ 19 Δεκ 2024, 03:06

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (Θήβα, Λιβαδειά κ.τ.λ.)  (Αναγνώστηκε 87501 φορές)

0 μέλη και 59 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #30: Σαβ 25 Νοε 2006, 14:51 »
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Παράθεση από: "ΕΥΤΥΧΗΣ"
 Τελος για το Αλτερ εχω περιορισει οσο μπορουσα τις παρεμβολες,με πιο κατευθυντικη κεραια(εχασα το Πηλιο που εβγαινε με την αλλη κεραια πεντακαθαρα οταν κοιταζε Χλωμο.Τωρα πρεπει να τη στριψω αρκετες μοιρες δεξια).Με την προηγουμενη εγκατασταση διαβαζες και υποτιτλους απο το mega.
Και έκανες τέλεια δουλειά φίλε!
Αλήθεια επειδή κι εγώ αλλάζω κεραία τις επόμενες μέρες, θυμάσαι ποια κεραία χρησιμοποιείς πλέον;
Αυτή είναι ακριβώς η κατευθυντικότητα που χρειάζομαι....
Πάντως αν είχες τη δυνατότητα να στρίβεις την κεραία σου σε διαφορετικά σημεία και να κάνεις capture από όλα αυτά κάθε φορά, θα δημιουργούσες κάτι μοναδικό για την ιστορία του ελληνικού dxing!!!!! :lol:

Aν θυμαμαι καλα η κεραια ειναι μαρκας helıos προφανως ελληνικη,(παρομοια με εκεινη την τριπλη μεγαλου μηκους της Τeleves),με ενισχυτη ιkusı 40db ενισχυση στα uhf.Εχω κανει πτωση -20db(διακοπτης) γιατι καναλια το ενα διπλα στο αλλο αλληλοπαρεμβαλλονταν. Παλαιοτερα χρησιμοποιουσα ενισχυτη mıstral και την μακρια χελιδονα της phılıps,απο την οποια ως προς την αποδοση δεν ειχα κανενα παραπονο αλλα δεν ειχε καλη μονωση και εκανε πτωση σηματος στις υψηλες συχνοτητες οταν εβρεχε.Στην αρχη νομιζα οτι μπαινει νερο στο καλωδιο αλλα τελικα ηταν η κεραια.
Δυστυχως επειδη η κεραια ειναι δεμενη με συρματα για να μην την σηκωσει ο αερας το χειμωνα δεν εχω τετοια δυνατοτητα.Οταν μετακομισα στην τωρινη κατοικια μου,ηταν ευκαιρια να γινουν ολες αυτες οι αλλαγες.
Τοτε κατα την εγκατασταση δοκιμασα ληψη και απο τα αλλα κεντρα εκπομπης.Το Πηλιο ερχοταν πολυ ικανοποιητικα, η Λιχαδα καμπανα,ενω απο Παρνηθα λογω υψωματος στην νοτια πλευρα το σημα ηταν πολυ δυνατο αλλα με πολλλες σκιες(ειδωλα).Ετσι λογω ιδιομορφιας της νεας γειτονιας και μονο η ερτ ψηφιακη ερχεται σαν σημα δυνατα με μηδενικη ποιοτητα, απο Παρνηθα ενω απο Πηλιο που ειναι ανοιχτος ο οριζοντας εχω πανω το supersport  απο Χλωμο.Αν σταματησουν οι αναλογικες εκπομπες του δεν αποκλειεται να δουμε ψηφιακη απο Πηλιο γιατι απο Χλωμο μοιαζει σαν ονειρο θερινης νυκτος.
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #31: Τρι 19 Δεκ 2006, 12:34 »
σχετικα με το Ε της Βοιωτιας...

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #32: Πεμ 21 Δεκ 2006, 22:29 »
Εδω και μερικες μερες, η μεταδοση του ΑΝΤ1 απο Χλωμο εχει διαφορα φασης μεταξυ εικονας και ηχου, καθως και στιγμιαο παγωμα στην εικονα.

Για το STAR και τις παρεμβολες απο το Εψιλον στο 47 να μιλησω; Οι τεχνικοι του STAR ακομα το ψαχνουν;

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #33: Δευ 25 Δεκ 2006, 14:39 »
Χρονια πολλα πρώτα απ΄ολα.
Οσον αφορά τον Αντεννα και το πρόβλημα καθυστέρησης της εικονας
σε σχέση με τον ήχο,επειδη εχω καιρο να δω επίγεια τηλαοραση το διεπιστωσα μολις χθες και το ανεφερα στο σταθμο σημερα το πρωι.Το προβλημα δεν ειχε αναφερθει μεχρι σημερα και θα αποκατασταθει οπως μου ειπαν συντομα.
Για το STAR αν θελεις επικοινώνησε εσύ.Εγω ειχα αναφερει την χαμηλη ισχύ πριν απο μερικους μήνες και το προβλημα αποκατασταθηκε μετα απο λίγο καιρο.Μου ειχαν πει οτι θα γινουν επισκευες στις κεραιες,μαλλον εγινε.Παντως στη Θηβα η εικονα ειναι αψογη,οταν ο ηχος ειναι στο στερεο,εχω ενα μικρο παρασιτο αλλα δεν μπορω να επιβεβαιωσω οτι πρόκειται για περεμβολή.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #34: Κυρ 28 Ιαν 2007, 16:21 »
Το προβλημα του Αντεννα αποκαταστάθηκε αμεσα.......

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Αγαπητοί φίλοι,
θα θυμάστε οτι σας είχα αναφέρει πολλές φορές,οτι εδω και μήνες δεν εκπέμπει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV που βλέπαμε απο το κέντρο εκπομπής Χλωμού στη συχνότητα 22UHF.
Σήμερα λοιπόν επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα του σταθμού και μου είπαν οτι τη συχνότητα 22UHF την πήρε η ΕΡΤ Ψηφιακή για να εκπέμψει μελλοντικά απο εκεί και για αυτό τους αναγκάσανε να κλείσουνε.Μεχρι να τους δώσουν νεα συχνότητα δεν θα τους βλέπουμε.
Θυμίζω οτι το Μακεδονια τv ηταν το πρωτο ιδιωτικο κανάλι που είδαμε απο
Χλωμο.Οταν ξεκινησε απο κει υπηρχαν μονο τα δυο κρατικα της ΕΡΤ,ΕΤ1&ΕΤ2.
Τελος εαν ξεκινήσεια η  ΕΡΤ Ψηφιακή απο το 22UHF καλό είναι να κάνουν κατι και με το Εψιλον που βγαίνει στον ιδιο δίαυλο απο Πάρνηθα.Τι κανάλι κι αυτό.Στο 47 απο Ξηροβούνι παρεμβάλει το STAR Xλωμού και στο 51 απο Χλωμό το ΕΝΑ ΛΑΜΙΑΣ απο Λιχάδα....Ελλάς το μεγαλείο σου....

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #36: Κυρ 28 Ιαν 2007, 16:57 »
Αυτή η ιστορία με το Μακεδονία TV , με έχει μπερδέψει ! :roll:
Τελικά είναι περιφερειακής εμβέλειας  Η πανελήνιας εμβέλειας ?
Γνωρίζει κανείς τι άδεια(εθνικη/περιφερειακή) έχει ?

Αποσυνδεδεμένος rethimno01

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
  • Τόπος: στη disco "τσουτσούνι"
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #37: Κυρ 28 Ιαν 2007, 20:06 »
Ουδείς έχει άδεια. Όταν μεταβιβάζεται ένας σταθμός δεν μεταβιβάζεται ηάδεια του. Στην ουσία μεταβιβάζεται ο υποβληθείς φάκελος για αδειοδότηση. Οι σταθμοί έχουν φάκελο διακιολογητικών για άδεια. ’δεια ουδείς έχει.

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #38: Κυρ 28 Ιαν 2007, 20:16 »
Αυτό το γνωρίζω Γιώργο !
Εννοώ ο φάκελος αδειοδότησης του-όταν είχε κατατεθεί- ηταν για πανελλήνια Εμβέλεια ή Περιφερειακή Εμβέλεια ?
Τοπική Σίγουρα δεν ήταν !

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #39: Κυρ 28 Ιαν 2007, 23:48 »
Σύμφωνα με το ΕΣΡ το Μακεδονία έχει  άδεια πανελλήνιας μετάδοσης
και δεν θεωρείται ως νομίμως λειτουργών απλώς, δηλαδή με άδεια προσωρινής λειτουργίας
Όλα αυτά πάντα στα χαρτιά, μένει να δούμε τι θα αλλάξει με την ψηφιακή!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #40: Δευ 29 Ιαν 2007, 08:38 »
Γνωρίζουμε οτι έχεια αδεια εθνικής εμβέλειας,αλλα με 18 συνολικά αναμεταδότες τι ποσοστό της χώρας καλυπτει?Εδώ αλλοι σταθμοί υποστηρίζουν οτι έχουν 100 και,και πάλι αντιμετωπίζουν προβλημα κάλυψης,
Το λινκ είναι ο πίνακας συχνοτητων του Μακεδονια ανα την Ελλάδα.Διορθώστε οτι το νουμερο 18 ηταν uhf22 και τώρα δεν υπαρχει.

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #41: Δευ 29 Ιαν 2007, 09:09 »
Ξεφύγαμε λίγο απο το θέμα παιδιά
Τhanks για την ενημέρωση !
Πίσω στο Θέμα του thread ! :wink:

Αποσυνδεδεμένος neo11

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #42: Δευ 29 Ιαν 2007, 09:26 »
Πάντως, ο πίνακας συχνοτήτων του Μακεδονία tv δεν αναφέρει, μεταξύ άλλων, τις συχνότητες απο της οποίες εκπέμπει στην Κρήτη (Χανιά-Μαλάξα και Ηράκλειο-Ρογδιά).

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Πίσω στο θέμα μας και συνεχίζουμε την περιήγηση μας στις διάφορες περιοχές του όμορφου νομού Βοιωτίας.Ο επόμενος σταθμός μας είναι ίσως η πιο ευνοημένη απο πλευράς λήψης περιοχή του νομού μας,μιας και βρίσκεται απένατι -με οπτική επαφή παρακαλώ- απο την Πάρνηθα.Ο λόγος για την  νοτιοανατολική Βοιωτία ή αν προτιμάτε την περιοχή Οινοφύτων-Σχηματαρίου.
Είναι μεγάλη υπόθεση να βλέπεις απο Πάρνηθα αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οσοι έχουν εικόνα μόνο από το Χλωμό και αυτό γιατί σε καθε  αστραπή και βροντή διακόπτεται η ηλεκτροδότηση στο Χλωμό και μέχρι να σπέυσει το μοναδικό συνεργείο ΔΕΗ της Τιθορέας  για επιδιόρθωση περνάει το λιγότερο μια μέρα.Κάποιοι ιδιωτικοί σταθμοί έχουν γεννήτριες αλλά η ΕΡΤ όχι.
Και αφού σας εξήγησα γιατί θεωρούμε προνομιούχους τους κατοίκους Οινοφύτων-Σχηματαρίου πάμε στις λήψης μας.
Να σημειωθεί οτι η λήψη έγινε με μια μικρή εσωτερική κεραία μη κατευθυντική.
Στη λίστα που ακολουθεί δεν συμπεριλαμβάνω τα κανάλια απο Χλωμό που περνάνε μεν όχι καλά όμως,λόγω βουνου που παρεμβάλλεται.
Τέλος επειδή συντόνισα πριν μερικόυς μήνες μια τηλεόραση στη Χαλκίδα για έναν φίλο,σας διαβεβαιώνω οτι το τηλεοπτικό τοπίο της Χαλκίδας(προσοχή μόνο της πόλης,εαν μπλέξουμε με ολη την Ευβοια δύσκολα θα ξεμπερδέψουμε)  είναι σχεδόν ίδιο με την λίστα που ακολουθεί με την διαφορά ότι εκεί υπάρχει λήψη και του τοπικού Space στο 31 και δυο τριων εθνικής εμβέλειας απο Ριτσώνα.
Επειδή η τηλεόραση που χρησιμοποιήσα δεν έγραφε συχνότητες και τις προσδιόρισα μόνος μου κάθε παρατήρηση-διόρθωση ευπρόσδεκτη.Η λήψη εγινε λίγο έξω απο τα Οινόφυτα.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΕ ΟΙΝΟΦΥΤΑ-ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ(Ν.Α. ΒΟΙΩΤΙΑ)
VHF 07    MEGA ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη.
VHF 08   FILMNET ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη.
VHF 10    SSPORT ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη.
VHF 11    ET1 ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη.
VHF 12    SBC ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ(πιθανόν).Πολύ καλή λήψη.

UHF 20   MAD TV ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη.
UHF 22   EPSILON ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ με δυνατή παρεμβολή απο ΝΕΤ μάλλον απο κέντρο εκπομπής Ορθωνίας στην Ευβοια.
UHF 26  MEGA ΑΠΟ ???? Σχετικά καλή λήψη.
UHF 27   SSPORT ΑΠΟ ???? Σχετικά καλή λήψη
UHF 28   902 ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Παρεμβάλλεται απο ΑΝΤΕΝΝΑ απο κεντρο εκπομπής Αλιβερίου,στην Ευβοια
UHF 30   SKAI ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Tο πιο δυνατό κανάλι της Πάρνηθας κατ'εμε.Τέλεια λήψη ακόμα και στη Θήβα!
UHF 31   Είναι η συχνότητα του Space tv της Χαλκίδας αλλά εγω δεν μπόρεσα να το λάβω.
UHF 33  ΑLPHA ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Πολύ δυνατός,τέλεια λήψη.
UHF 34   ΝΕΤ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Πολύ δυνατό σήμα,τέλεια λήψη.
UHF 37   ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη.
UHF 41   CNN ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη.
UHF 42   STAR ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη.
UHF 43   ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη
UHF 45  ΑΝΤΕΝΝΑ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη
UHF 48   ΕRT DIGITAL.Mακάρι να ερχόταν τοσο δυνατό και μεσα στη Θήβα.
UHF 50   CHANNEL 9 ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ με καλούτσικη λήψη αλλά έντονη παρεμβολή απο ΝΕΤ.Aπο που άραγε?
UHF 51   SMART ΑΠΟ ?????? Λήψη με χιόνια.
UHF 52   ΕΤ3 ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα την ΕΤ3 με τέλεια εικόνα.
UHF 54   ΕΝΑ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη
UHF 55   Κ10 ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη.
UHF 56   ET1 ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ νομίζω οχι τόσο ισχυρός όπως οι άλλοι.Αν θυμάμαι καλά εδώ κάποτε έβγαινε το ΡΙΚ.
UHF 57   STV οριακά αν μπόρεσα να διακρίνω
UHF 62  ΑLTER ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη
UHF 64   STAR ΛΑΜΙΑΣ μάλλον απο Χαλκίδα μερια...Καλή λήψη.
UHF 66  MEGA ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη
UHF 67  EXTRA ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη
UHF 69   MAGIC ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Τέλεια λήψη
Τέλος σε συχνότητες που δεν μπόρεσα να προσδιορίσω έλαβα με αρκετό χιόνι τα GTV&HIGH TV.

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #44: Τετ 31 Ιαν 2007, 19:56 »
Αψογος!  8)
Εχετε ποικιλια παντως απο επιγεια καναλια!
Οχι σαν εμας...  :cry:
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΕ ΟΙΝΟΦΥΤΑ-ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ(Ν.Α. ΒΟΙΩΤΙΑ)
UHF 31 Ξεκινησε κανονικα το SPACE TV Χαλκιδας απο ΠΑΡΝΗΘΑ με καλη ληψη,η οποια ομως ειναι ανεφικτη στη Θηβα.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #46: Δευ 26 Φεβ 2007, 18:48 »
Παράθεση από: "NIKOSP"
Εδω και μερικες μερες, η μεταδοση του ΑΝΤ1 απο Χλωμο εχει διαφορα φασης μεταξυ εικονας και ηχου, καθως και στιγμιαο παγωμα στην εικονα.

Για το STAR και τις παρεμβολες απο το Εψιλον στο 47 να μιλησω; Οι τεχνικοι του STAR ακομα το ψαχνουν;

Το STAR μαλλον εκανε επισκευες στους αναμεταδοτες του.Κρυσταλλινη η εικονα στο 47 απο Χλωμο ενω βελτιωθηκε επισης η ληψη με χιονια στο 49(απο το αγνωστο..)
Τα σεβη μου...
ΑΣΧΕΤΟ:Χθες εγινε διακοπη των κρατικων καναλιων απο Χλωμο χωρις να υπαρχει διακοπη ρευματος.Λετε να γινονται εργα για την digital?Λεω μηπως...

Αποσυνδεδεμένος akis88

• Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: ΒΟΙΩΤΙΑ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #47: Πεμ 1 Μαρ 2007, 00:43 »
Λεω μηπως...
λες???
Με εκτιμηση

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #48: Πεμ 1 Μαρ 2007, 15:12 »
Aγαπητοι φιλοι,
 σημερα εστειλα maıl στον προισταμενο rf του ΣΚΑΙ σχετικα με την συνυπαρξη και της ΝΕΤ(δεν ξερω απο που) στο καναλι 39 που εκπεμπει ο ΣΚΑΙ απο Χλωμο με αποτελεσμα να ερχεται στη Θηβα με κυματωση.Επισης του ανεφερα οτι το σημα θελει περισσοτερη ισχυ.
 Επισης πηρα τηλ στην ΕΡΤ για να τους αναφερω τα χαλια της ΕΤ3(τετοια κυματωση που ωρες ωρες δεν βλεπεται) απο Χλωμο στο 38.Μου πηραν τα στοιχεια και μου ειπαν οτι οταν διορθωθει θα επικοινωνησουν μαζι μου.
 Το τηλεφωνο της ΕΡΤ για ανφορες παρεμβολων ειναι 210 6075581-6
 Σας επισυναπτω τις δυο εικονες για να δειτε κι εσεις περι τινος επροκειται.
 Τα σεβη μου...........

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #49: Σαβ 3 Μαρ 2007, 10:15 »
Aγαπητοι φιλοι,
 σημερα εστειλα maıl στον προισταμενο rf του ΣΚΑΙ σχετικα με την συνυπαρξη και της ΝΕΤ(δεν ξερω απο που) στο καναλι 39 που εκπεμπει ο ΣΚΑΙ απο Χλωμο με αποτελεσμα να ερχεται στη Θηβα με κυματωση.Επισης του ανεφερα οτι το σημα θελει περισσοτερη ισχυ.
 Επισης πηρα τηλ στην ΕΡΤ για να τους αναφερω τα χαλια της ΕΤ3(τετοια κυματωση που ωρες ωρες δεν βλεπεται) απο Χλωμο στο 38.Μου πηραν τα στοιχεια και μου ειπαν οτι οταν διορθωθει θα επικοινωνησουν μαζι μου.
 Τα σεβη μου...........

Στο 39 η παρεμβολη που δεχεται ο ΣΚΑΙ στην περιοχη ειναι απο την ΕΤ1 και οχι απο τη ΝΕΤ. Με καθε επιφυλαξη η εκπομπη αυτη νομιζω οτι γινεται απο την περιοχη του Διστομου(Ξεροβουνι).Στην ιδια συχνοτητα σε εμας πριν ανοιξει ο ΣΚΑΙ εφτανε και το ΡΙΚ απο Υμηττο.
Και στην περιπτωση της ΕΤ3 το προβλημα υπαρχει απο την ωρα που αρχισε να επεμπει το καναλι σε αυτη τη συχνοτητα. Ουτε που θυμαμαι ποσο χρονια τωρα.
Βεβαια το τελευταιο διαστημα εχει βελτιωθει η ληψη και των δυο καναλιων, περισσοτερο του ΣΚΑΙ και λιγοτερο της ΕΤ3
Και τελος μπορει να εχω γινει κουραστικος και γραφικος με την περιπτωση του STAR channel της Αθηνας, αλλα τα τσακαλια τους ακομα να βρουν την παρεμβολη στο σημα τους απο το Ε (στο 47UHF);

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #50: Σαβ 3 Μαρ 2007, 22:38 »
Ελαβα τελικα απαντηση απο τον κ.Τσακιρη προισταμενο rf του ΣΚΑΙ.Η παρεμβολη στο σημα του ΣΚΑΙ ειναι της ΝΕΤ απο την περιοχη της Αταλαντης(για τους μακρινους φιλους να διευκρινησουμε οτι λογω ιδιομορφιας της περιοχης η Αταλαντη εχει τοπικους αναμεταδοτες και δεν βλεπει ερτ απο Χλωμο).Η συγκεκριμενη συχνοτητα επιλεχθηκε λογω μη υπαρξης αλλης ελευθερης και μελλοντικα θα γινουν καποιες παρεμβασεις στο κεραιοσυστημα για την αποφυγη της παρεμβολης και θα τοποθετηθει γεννητρια,για να βλεπουμε το καναλι και στις διακοπες ρευματος.
 Ιδωμεν....
Οσον αφορα την ΕΤ3 ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε η καταγραφη των οσων ανεφερα στον τεχνικο.Με διαβεβαιωσε οτι το συστημα του τριτου καναλιου στο βουνο θα ελεγχθει οπως και η ληψη στην περιοχη μας.Σαν ψεμα μου φαινεται....

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #51: Σαβ 3 Μαρ 2007, 22:51 »
Aγαπητοι φιλοι,
 Τα σεβη μου...........

Στο 39 η παρεμβολη που δεχεται ο ΣΚΑΙ στην περιοχη ειναι απο την ΕΤ1 και οχι απο τη ΝΕΤ. Με καθε επιφυλαξη η εκπομπη αυτη νομιζω οτι γινεται απο την περιοχη του Διστομου(Ξεροβουνι).Στην ιδια συχνοτητα σε εμας πριν ανοιξει ο ΣΚΑΙ εφτανε και το ΡΙΚ απο Υμηττο.
Και στην περιπτωση της ΕΤ3 το προβλημα υπαρχει απο την ωρα που αρχισε να επεμπει το καναλι σε αυτη τη συχνοτητα. Ουτε που θυμαμαι ποσο χρονια τωρα.
Βεβαια το τελευταιο διαστημα εχει βελτιωθει η ληψη και των δυο καναλιων, περισσοτερο του ΣΚΑΙ και λιγοτερο της ΕΤ3
Και τελος μπορει να εχω γινει κουραστικος και γραφικος με την περιπτωση του STAR channel της Αθηνας, αλλα τα τσακαλια τους ακομα να βρουν την παρεμβολη στο σημα τους απο το Ε (στο 47UHF);

Φιλε Νικο πολυ σωστα αναφερεις για το Ξηροβουνι αλλα ευτυχως που δεν περναει στη Θηβα.Εμεις τρωμε παρεμβολη απο Αταλαντη.
 Για το Star καλο ειναι να τους παρεις ο ιδιος τηλεφωνο.Δεν θα σε αγνοησουν να εισαι σιγουρος.
 Τελος θελω την βοηθεια σου και ολων των υπολοιπων φιλων της περιοχης για τον προσδιορισμο του τοπικου κεντρου εκπομπης απ οπυ βγαινει το MEGA στο 32 UHF και ο ANTENNA στο 26 UHF,για να εχουμε ολοκληρωμενο και χωρις ερωτηματικα το χαρτη μας.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #52: Κυρ 4 Μαρ 2007, 08:26 »
 Τελος θελω την βοηθεια σου και ολων των υπολοιπων φιλων της περιοχης για τον προσδιορισμο του τοπικου κεντρου εκπομπης απ οπυ βγαινει το MEGA στο 32 UHF και ο ANTENNA στο 26 UHF,για να εχουμε ολοκληρωμενο και χωρις ερωτηματικα το χαρτη μας.

Και για το ΣΚΑΙ στο 54 UHF. Σε εμας εδω φτανει με χαλια εικονα.

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
ΣΚΑΪ 54
« Απάντηση #53: Κυρ 4 Μαρ 2007, 11:32 »
Ο ΣΚΑΪ στο 54 είναι από το Πήλιο!

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #54: Κυρ 4 Μαρ 2007, 14:09 »
ο ΣΚΑΙ στα 54 απο Πήλιο χάλια για την Βοιωτία γιατί είναι δυνατός ο πομπός ! Αν είμαι καθ οδόν για Βόλο κάτω απο τον Σωρό και βλέπω τις κεραίες του Πηλίου(αυτές φαίνονται και αν πας Λεχώνια ακόμη καλύτερα) παρατήρησα έχουν βάλει ένα τεράστιο πράμα στο Πήλιο σαν βουνό. Πρέπει να ναι του ΣΚΑΙ !

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #55: Δευ 5 Μαρ 2007, 01:17 »
Παράθεση από: "Channelos"
Και για το ΣΚΑΙ στο 54 UHF. Σε εμας εδω φτανει με χαλια εικονα.

Μάλλον έρχεται απο το Πήλιο.

Προκειται για τον αναμεταδοτη Πηλίου.Θυμίζω με ενα καλο συστημα και λιγη προσπαθεια ειναι εφικτη η ληψη και των παρακατω καναλιων στη Θηβα απο Πηλιο
21-MAK
24-TRT
31-MEGA
35-ANT1
41-NET
44-ET3
64-ALTER

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Ο ανανεωμενος τηλεοπτικος χαρτης της ΘΗΒΑΣ:
07 VHF MEGA ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ(stereo/teletext).Για αρκετα χρονια βλεπαμε το μεγαλο
καναλι απο δω.Εφικτη η ληψη αλλα για μην ζηταμε τελειοτητες.
11 VHF ET-1 ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.(teletext)Καλη εικονα με λιγη προσπαθεια.
20 UHF MAD TV AΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Εφικτη η ληψη στα νοτια του νομου
μεχρι λιγο εξω απο τη Θηβα.
22 UHF ΕΨΙΛΟΝ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ
Εδω έβγαινε και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ απο Χλωμο αλλα η ΕΡΤ πηρε την συχνοτητα για μελλοντικη ψηφιακη εκπομπη.Μεχρι να δωθει νεα συχνοτητα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ η Βοιωτια δεν θα το βλεπει.
23 UHF STAR ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ XΛΩΜΟ Τελεια ληψη αλλα μερικες φορες χαλαει το λινκ.
24 UHF TRT ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ Δυσκολη ληψη αλλα εφικτη χωρις παρεμβολες
25 UHF ΝΕΤ ΑΠΟ XΛΩΜΟ(5KW/teletext) Το πιο δυνατο καναλι του Χλωμου,προσφατα διορθωσανε και την ποιοτητα.Αναμεταδοση απο το 34 της Παρνηθας.
26 UHF ANTENNA(stereo/teletext) με χιονια απο τοπικο αναμεταδοτη Λάρυμνας(περιοχή Λάρκο).
27 UHF ΝΕΤ με χιονια απο ΛΙΧΑΔΑ.
28 UHF 902 TV AΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Kαλη ληψη.
29 UHF ΕΤ1 ΑΠΟ XΛΩΜΟ(2KW/teletext).Συχνα προβληματα σκιωσεων.Αναμεταδοση απο το καναλι 11 της ΠΑΡΝΗΘΑΣ
30 UHF ΣΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ(16/9,stereo).Me ισχυ 20 KW πλεον καμπανιζει στην Θηβα.
31 UHF ΜΕGA ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ(stereo/teletext) Δυσκολη αλλα εφικτη χωρις
παρεμβολες
32 UHF ΜΕGA (stereo/teletext)απο τοπικο αναμεταδοτη Λάρυμνας(περιοχή Λάρκο) με κυματωση του
ASTRA ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ
(Υπερισχυει το ΜΕGA)
33 UHF ΑLPHA ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ(stereo/teletext).Kαλη ληψη.
34 UHF ΝΕΤ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ(teletext).Kαλη ληψη
Πρόσφατα απέκτησε και την παρέα του ΣΚΑΙ  απο Λιχάδα.
35 UHF ANTENNA ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ με χιονια
37 UHF MAKEΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ,με ελαφρο χιονι.Στην ιδια συχνοτητα εντοπισα και τον ΑLPHA απο Λιχάδα.
38 UHF ΕΤ3 ΑΠΟ XΛΩΜΟ(1ΚW/teletext).Τα χαλια της κρατικης tv αε ολο της το μεγαλειο.Ωρες ωρες δεν παρακολουθειται λογω ισχυρης παρεμβολης στην αναμεταδοση.Αναμενουμε να γινει μεσω NOVA
39 UHF SKAI AΠΟ ΧΛΩΜΟ(1 KW/16:9/stereo)
ΝΕΤ ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ
Υπαρχει οριζοντια κυματωση λογω συνυπαρξης με την Νετ με χαμηλοτερη ισχυ. Η ποιοτητα παντως του skai ειναι αψογη(μεσω hellassat).
40 UHF ΑLPHA ΑΠΟ XΛΩΜΟ(stereo/teletext).Απο τα λιγα καναλια του Χλωμου με αψογη
εικονα.Αναμεταδοση μεσω Νοva.
41 UHF ΝΕΤ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ(teletext) Δυσκολη ληψη με χιονια αλλα χωρις παρεμβολες
42 UHF STAR ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ(stereo/teletext).Εφικτη ληψη (με χιονια)
43 UHF ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Εφικτη ληψη (με χιονια)
44 UHF ΕΤ3 ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ Δυσκολη ληψη με χιονια
45 UHF ANTENNA ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ(stereo/teletext).Εφικτη ληψη (με χιονια)
47 UHF STAR ΑΠΟ XΛΩΜΟ(1ΚW/stereo/teletext).Aψογη ποιοτητα,προσφατα διορθωθηκε και το προβλημα στις κεραιες.Παντως μερικες φορες υπαρχει παρεμβολη στον στερεοφωνικο ηχο απο αναμεταδοτη του ΕΨΙΛΟΝ στο Ξεροβουνι.
48 UHF ERT DIGITAL.Εφικτη ληψη μονο στα νοτια του νομου(Οινοφυτα,Σχηματαρι και γυρω περιοχες).Προσφατα υπαρξε αναφορα ληψης σε υψηλα σημεια μεσα στη Θηβα.
49 UHF STAR(stereo/teletext) με χιονια απο απο τοπικο αναμεταδοτη Λάρυμνας(περιοχή Λάρκο).
50 UHF CHANNEL 9 AΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Ιδια περιπτωση με ΜΑD.
51 UHF ΕΨΙΛΟΝ ΑΠΟ XΛΩΜΟ
ΕΝΑ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΛΙΧΑΔΑ
Υπερισχυει το Εψιλον αλλα η ποιοτητα του ειναι χαλια.
52 UHF ΕΤ3 ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ(1KW/stereo/teletext)
ΑΝΤΕΝΝΑ ΑΠΟ ΛΙΧΑΔΑ(μεσω ΝOVA)
Δυστυχως δεν μπορεις να παρακολουθησεις τιποτα.
53 UHF SUPERSPORT AΠΟ ΧΛΩΜΟ
ERT DIGITAL ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ
ΑSTRA μαλλον απο Λιχάδα.
Εμεις βλεπουμε SUPERSPORT ΜΕ ΗΧΟ ΑΠΟ ΑSTRA.
54 UHF ENA ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Μεσα στη Θηβα με χιονια.
55 UHF STAR ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΛΙΧΑΔΑ.Ληψη με χιονια.
57 UHF FILMNET AΠΟ ΧΛΩΜΟ.Τελεια ληψη και ποιοτητα.
59 UHF ENA ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΧΛΩΜΟ.Τελεια ληψη και ποιοτητα.
60 UHF ΑΝΤEΝNA ΑΠΟ ΧΛΩΜΟ(1KW/stereo/teletext).Τελεια ληψη και ποιοτητα.Αναμεταδοση
μεσω NOVA.
61 UHF ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ΑΠΟ ΧΛΩΜΟ.Τωρα αναμεταδιδεται μεσω δορυφορου,
αλλα συχνα εχει προβλημα.
62 UHF ALTER ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ(stereo/teletext).Εφικτη ληψη (με χιονια)
63 UHF 902 TV ΑΠΟ ΧΛΩΜΟ.Τελεια ληψη και ποιοτητα.Αναμεταδοση μεσω
δορυφορου.
65 UHF ΜΕGA ΑΠΟ ΧΛΩΜΟ(stereo/teletext).Η αναμεταδοση γινεται πλεον μεσω ΝΟVA με πολυ καλη ποιοτητα και ληψη.
66 UHF ALTER ΑΠΟ ΧΛΩΜΟ (1KW/stereo/teletext)
ΜΕGA ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ(stereo/teletext)
Ολα ηταν αψογα μεχρι  το καλοκαιρι του 2005 που το ΜΕGA αυξησε την
ισχυ του με αποτελεσμα να προκαλει ισχυρη παρεμβολη στο ALTER
ΤΟ ALTER εχει προσφυγει στη δικαοσυνη δηλωσε τεχνικος του
σταθμου.
67 UHF EXTRA ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ.Μεσα στη Θηβα φτανει δε φτανει.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΝΕΤ
« Απάντηση #57: Δευ 24 Σεπ 2007, 19:34 »
Αγαπητοί φίλοι εδώ και μερικές εβδομάδες μέσα στη πόλη της Θήβας η ΝΕΤ εχει παρεμβολή πιθανόν από σύστημα ασυρμάτου.Σας επισυνάπτω την εικόνα και θα ήθελα εαν μπορείτε να μου προτείνετε λύση.
Υ.Γ. Το προβλημα είναι γενικό και δεν σχετίζεται με βραχυκύκλωμα μίκτη ή αλλο πρόβλημα της εγκαταστασης μου.
Τα σέβη μου.........

Anonymous

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #58: Δευ 24 Σεπ 2007, 19:35 »
Σίγουρα η παρεμβολή είναι απο ραδιο-ερασιτέχνη...
Ενα ραδιογωνόμετρο θα έλυνε το πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #59: Δευ 24 Σεπ 2007, 19:41 »
Παράθεση από: "SaT4FuN"
Σίγουρα η παρεμβολή είναι απο ραδιο-ερασιτέχνη...
Ενα ραδιογωνόμετρο θα έλυνε το πρόβλημα.
Δεν έχουμε ερασιτεχνικους σταθμους πλέον στην πόλη....

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (01:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (01:50)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 19/12/2024 (01:20)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/12/2024 (01:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (00:40)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ [ΠΖ 12]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/12/2024 (00:38)
* Απ: Τα Μεσαία (ΑΜ) στην Κύπρο.  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 19/12/2024 (00:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/12/2024 (00:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (00:13)
* Απ: ERTFLIX  Μέλος: christos1414 Φόρουμ: IPTV Γενικά 18/12/2024 (23:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (22:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (22:10)
* Απ: ERTFLIX  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 18/12/2024 (21:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (20:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (19:26)
* Απ: Τα Μεσαία (ΑΜ) στην Κύπρο.  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 18/12/2024 (18:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (17:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 18/12/2024 (13:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (13:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (13:21)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (13:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (12:49)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (12:04)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (11:39)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/12/2024 (10:41)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/12/2024 (10:19)