Τελος για το Αλτερ εχω περιορισει οσο μπορουσα τις παρεμβολες,με πιο κατευθυντικη κεραια(εχασα το Πηλιο που εβγαινε με την αλλη κεραια πεντακαθαρα οταν κοιταζε Χλωμο.Τωρα πρεπει να τη στριψω αρκετες μοιρες δεξια).Με την προηγουμενη εγκατασταση διαβαζες και υποτιτλους απο το mega.
Και έκανες τέλεια δουλειά φίλε!
Αλήθεια επειδή κι εγώ αλλάζω κεραία τις επόμενες μέρες, θυμάσαι ποια κεραία χρησιμοποιείς πλέον;
Αυτή είναι ακριβώς η κατευθυντικότητα που χρειάζομαι....
Πάντως αν είχες τη δυνατότητα να στρίβεις την κεραία σου σε διαφορετικά σημεία και να κάνεις capture από όλα αυτά κάθε φορά, θα δημιουργούσες κάτι μοναδικό για την ιστορία του ελληνικού dxing!!!!!
Aν θυμαμαι καλα η κεραια ειναι μαρκας helıos προφανως ελληνικη,(παρομοια με εκεινη την τριπλη μεγαλου μηκους της Τeleves),με ενισχυτη ιkusı 40db ενισχυση στα uhf.Εχω κανει πτωση -20db(διακοπτης) γιατι καναλια το ενα διπλα στο αλλο αλληλοπαρεμβαλλονταν. Παλαιοτερα χρησιμοποιουσα ενισχυτη mıstral και την μακρια χελιδονα της phılıps,απο την οποια ως προς την αποδοση δεν ειχα κανενα παραπονο αλλα δεν ειχε καλη μονωση και εκανε πτωση σηματος στις υψηλες συχνοτητες οταν εβρεχε.Στην αρχη νομιζα οτι μπαινει νερο στο καλωδιο αλλα τελικα ηταν η κεραια.
Δυστυχως επειδη η κεραια ειναι δεμενη με συρματα για να μην την σηκωσει ο αερας το χειμωνα δεν εχω τετοια δυνατοτητα.Οταν μετακομισα στην τωρινη κατοικια μου,ηταν ευκαιρια να γινουν ολες αυτες οι αλλαγες.
Τοτε κατα την εγκατασταση δοκιμασα ληψη και απο τα αλλα κεντρα εκπομπης.Το Πηλιο ερχοταν πολυ ικανοποιητικα, η Λιχαδα καμπανα,ενω απο Παρνηθα λογω υψωματος στην νοτια πλευρα το σημα ηταν πολυ δυνατο αλλα με πολλλες σκιες(ειδωλα).Ετσι λογω ιδιομορφιας της νεας γειτονιας και μονο η ερτ ψηφιακη ερχεται σαν σημα δυνατα με μηδενικη ποιοτητα, απο Παρνηθα ενω απο Πηλιο που ειναι ανοιχτος ο οριζοντας εχω πανω το supersport απο Χλωμο.Αν σταματησουν οι αναλογικες εκπομπες του δεν αποκλειεται να δουμε ψηφιακη απο Πηλιο γιατι απο Χλωμο μοιαζει σαν ονειρο θερινης νυκτος.