Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (Θήβα, Λιβαδειά κ.τ.λ.)
Πεμ 19 Δεκ 2024, 00:15

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (Θήβα, Λιβαδειά κ.τ.λ.)  (Αναγνώστηκε 87429 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aektzis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2012
  • Τόπος: ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Όπως γράφει και ο Νίκος από πάνω,χθες το βράδυ είχε βγει για άλλη μια φορά off το Χλωμό(για μια στιγμή σε όλα τα κανάλια),και εκτός ότι μου έρχονταν τα κανάλια από Πάρνηθα(έχω 2 κεραίες) που έχουν κοινές συχνότητες με το Χλωμό,αυτό που είδα ήταν απίστευτο...''έβγαιναν" κανάλια από Αίνο!!!!!!!!!Στην 29 ΕΤ-3(το είχα αναφέρει ξανά),στην 63 ξεχώριζε λιγάκι το ΑΝΤ1 και στην 65 το SUPER B.Έχω τραβήξει και βιντεάκι....μακάρι να βρω τρόπο να το μεταφέρω στο pc για να το ανεβάσω να το δείτε.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Είχε αναφερθεί ξανά λήψη του Αίνου στα ορεινά της Εύβοιας και είχαμε πάθει πλάκα, θέλουμε το βιντεάκι όταν μπορέσεις!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Και οχι μονο στα ορεινα της Ευβοιας  ;)  Η ΕΤ3 ειναι το ισχυροτερο και μου εχει ερθει και η ΝΕΤ ως παρεμβολη στο 57!

Παντως ειναι απιστευτες αυτες οι ληψεις!  :clap:

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
Οff από χτες ο Αlpha από Χλωμό,ενώ ο Σκάι παίζει πλέον με την παλιά του καλή ισχύ...Φάινεται ότι οι διακοπές ρευματος άλλα κανάλια τα χαλάει και άλλα τα καλυτερευει.
Τέλος αναφέρω ασθενή λήψη του Ενα Λαμίας στο 57...
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Αποσυνδεδεμένος aektzis

• Τακτικό Μέλος
  • **
Παράθεση από: "aektzis"
Όπως γράφει και ο Νίκος από πάνω,χθες το βράδυ είχε βγει για άλλη μια φορά off το Χλωμό(για μια στιγμή σε όλα τα κανάλια),και εκτός ότι μου έρχονταν τα κανάλια από Πάρνηθα(έχω 2 κεραίες) που έχουν κοινές συχνότητες με το Χλωμό,αυτό που είδα ήταν απίστευτο...''έβγαιναν" κανάλια από Αίνο!!!!!!!!!Στην 29 ΕΤ-3(το είχα αναφέρει ξανά),στην 63 ξεχώριζε λιγάκι το ΑΝΤ1 και στην 65 το SUPER B.Έχω τραβήξει και βιντεάκι....μακάρι να βρω τρόπο να το μεταφέρω στο pc για να το ανεβάσω να το δείτε.

Ορίστε το βιντεάκι με off το Χλωμό.

Αποσυνδεδεμένος aektzis

• Τακτικό Μέλος
  • **
Kι ένα δεύτερο που δείχνει την λήψη του SUPER B

• SatLeo Legend

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
και εβγαλε το σουπερ Β που δεν εχει και την ισχυ που εχουν τα μεγαλα καναλια και τα κρατικα φαντασυ τι περασμα θα εχουν και αυτα εκει.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
Ας κάνω μία επικαιροποίηση της λήψης από Χλωμό.

Σε λειτουργία έχουμε τα πανελλήνια: Mega, Ant1, Alpha,  Star,  Art,  902
Τα τοπικά: Star, Ena
Τα ψηφιακά: Νοva

Εκτός λειτουργίας : Ετ1, ΝΕΤ, ΕΤ3 (για τους γνωστούς λόγους),  ΣΚΑΙ (δεν θυμάμαι πότε λειτούργησε τελευταία φορά), και τα ψηφιακά EURONEWS και TV5 (επίσης για τους γνωστούς λόγους)

Μετά το blackout στο ραδιοφωνικό τοπίο της Βοιωτίας, ήρθε και η ώρα του τηλεοπτικού.

Και μη χειρότερα.

Με...Tapatalk2

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Μπλε κύκλος (no signal) αυτή την ώρα σε Star και Skai. Ειδικά ο Skai πολύ δούλεψε. Σκάρτα 12 ώρες.

Με...Tapatalk2

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Νομίζω ότι το ΣτΕ πρέπει να βγάλει και μια απόφαση για το "μαύρο" του ΣΚΑΙ από Χλωμό.

Με...Tapatalk2

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Τελικά έπρεπε να γίνει αλλαγή δορυφόρου στις 3 μοίρες για να ανέβουν οι τεχνικοί στο Χλωμό και να επανέλθει η εικόνα σε Star και Σκάι.Όλα τα ιδιωτικά κανάλια σε λειτουργία εκτός του 902 που ο δέκτης ψάχνει για σήμα.Επίσης στο Star δεν υπάρχει συγχρονισμός εικόνας-ήχου.Με την ελπίδα ότι δεν θα φύγουν τα κάτοπτρα με το πρώτο αεράκι... ;)

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι είναι απλά τυχαίο γεγονός ότι παίζει ο ΣΚΑΙ τώρα, και ότι είναι θέμα ωρών να αρχίσει πάλι τα ίδια...

Με...Tapatalk2

• SatLeo Legend
Κάτι μου λέει ότι θα φύγουν, το σήμα προς το παρόν τουλάχιστον είναι ιδιαίτερα ασθενές!

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
Νίκο από που βλέπεις εσύ;;;;;;
εγώ από δίστομο τον βγάζω ασπρόμαυρα τον σκάι.......
εσύ το πιάνεις καλά εκεί;;;;

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Όταν ο πομπός στο Χλωμό έχει τα "κέφια"  του, μια χαρά πιάνει εδώ (Αγ. Σπυρίδωνας Ορχομενού). Η περιοχή εδώ έχει και την εναλλακτική λύση της Πάρνηθας η οποία φτάνει εξαιρετικά καλά. Εγώ πάντως τα βλέπω μέσω ΟΤΕ, αλλά το θέμα είναι ότι η πλειοψηφία που δεν έχει πρόσβαση σε συνδρομητική τηλεόραση έχει σοβαρό πρόβλημα, (ειδικά οι περιοχές που δεν βλέπουν προς Πάρνηθα ή Υμηττό) και έχουν ως αποκλειστικό κέντρο λήψης αυτό του Χλωμού (πχ Λιβαδειά).

Με...Tapatalk2

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "pythas2010"

εγώ από δίστομο τον βγάζω ασπρόμαυρα τον σκάι.......
Φίλε μου δεν κατάλαβα αν βλέπεις τον Σκάι ασπρόμαυρα στις Λιβανάτες απο Δίστομο-Ξηροβούνι ή βλέπεις τον Σκάι ασπρόμαυρα στο Δίστομο απο Χλωμό...Ποιό απο τα δύο ισχύει?
Για τον Σκάι να προσθέσω (φτου φτου φτου μην το ματιάσω  :mrgreen: ) ότι από Χλωμό παίζει με την παλιά του καλή ισχύ και χωρίς κολλήματα για τρίτη συνεχόμενη μέρα..
Επίσης ο δέκτης του Alpha στο Χλωμό είναι Edision και ο Αντ1 συνεχίζει μέσω Νόβα.Τέλος το Star Λαμίας από Λιχάδα παίζει προσωρινά (για να είμαι πιο σωστός έπαιζε μέχρι προχτες που το  τσέκαρα ) μέσω Ote tv μέχρι να επισκευαστεί ο δέκτης του ψηφιακού λινκ...

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
ευτύχη μου είναι μεγάλη ιστορία. εγώ τώρα το καλοκαίρι παραθερίζω λιβανάτες ενώ το χειμώνα δίστομο-αράχωβα. την τελευταία φορά που πήγα προς τα κει το έπιανα ασπρόμαυρα (να τονίσω ότι το πάσχα ήταν η τελευταία φορά που πήγα). δε θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ότι εκεί βλέπω από το ξηροβούνι (λογικά πάντα). από χλωμό λίγο δύσκολο μου φαίνεται να πιάνω αλλά και τραβηγμένο για να πω την αλήθεια. εδώ λιβανάτες δεν πολυανοίγω τηλεόραση και δεν ξέρω πως μου βγαίνει το σκαι αν και κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και αυτό.

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
οκ. πίσω στο θέμα μας τώρα.
 :ontopic
τελικά το έψαξα και για λιβανάτες το θέμα του σκάι αλλά μάλλον....ΤΖΙΦΟΣ!!!!!!
το πιάνει μεν αλλά πάρα πολύ χάλια.
ασπρόμαυρα και με χιόνι μέχρι τελικής πτώσεως και εικόνα αίσχος!!!!!!
φυσικά και δεν έχω ιδέα γιατί.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
:offtopic Ασπρόμαυρος στο Δίστομο, ασπρόμαυρος στις Λιβανάτες... Η τηλεόραση που χρησιμοποιείς είναι έγχρωμη ή είναι καμιά τέτοια....

Πλακα κανω... :D  :D  :D

Με...Tapatalk2

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Τα εξής κανάλια από Πάρνηθα εκπέμπουν και προς Βοιωτία (ΔΒΔ)

Μad, Smile, 902, Kontra, Sbc, m, High, Extra αλλού βέβαια περνάνε καλύτερα και αλλού χειρότερα (πχ στον Ορχομενού περνάνε με σχετική άνεση)

Τα πανελλήνια εννοείται πως εκπέμπουν και προς Βοιωτία.

Με...Tapatalk2

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Το ότι ορισμένα κανάλια λαμβάνονται βορειοδυτικά δεν σημαίνει ότι η εκπομπή τους είναι και προς τα εκεί. Ένα πάνελ εκπομπής έχει κι έναν λοβό εκπομπής γωνίας 60 μοιρών περίπου. Με κατεύθυνση προς τα βόρεια σημαίνει ότι καλύπτει σε σχέση με τον πραγματικό βορά από 330 μοίρες έως 30 μοίρες βόρεια. Όπως αντιλαμβάνεσαι ο Ορχομενός είναι οριακά μέσα στη κάλυψη της βορινής εκπομπής. Γι' αυτό και γράφουμε εκπομπή κι όχι κάλυψη. Εσύ αναφέρεσαι για την κάλυψή τους βορειοδυτικά και είναι σωστό. Όμως η εκπομπή τους δεν είναι βορειοδυτική, είναι βόρεια. Προς τον βορά κοιτάει το πάνελ.

Επιπλέον όσα κανάλια δεν γράφουν την κατεύθυνση εκπομπής, σημαίνει ότι εκπέμπουν omni, δηλαδή πανκατευθυντικά, 360 μοίρες δηλαδη.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "NIKOSP"
Τα εξής κανάλια από Πάρνηθα εκπέμπουν και προς Βοιωτία (ΔΒΔ)

Μad, Smile, 902, Kontra, Sbc, m, High, Extra αλλού βέβαια περνάνε καλύτερα και αλλού χειρότερα (πχ στον Ορχομενού περνάνε με σχετική άνεση)

Τα πανελλήνια εννοείται πως εκπέμπουν και προς Βοιωτία.

Με...Tapatalk2

Αυτά που λαμβάνονται σχετικά άνετα μέσα στη Θήβα είναι τα Smile, 902,m, High, Extra
Aπο τα πανελλήνια το Alter όταν δούλευε μας έβγαζε την πίστη...Ο Αντ1 δεν ξέρω τι πάνελ έχει και στη Θήβα φέρνει αρκετά είδωλα με καλό επίπεδο σήματος....

Επίσης μετά το κλείσιμο του πομπόυ της Νετ στο 34 στη συχνότητα έχω πολύ  λήψη του Σκάι απο Λιχάδα.Μία εναλλακτική λύση όταν τα παίζει το Χλωμό.
Τα κανάλια της ΕΡΤ έχουν ενεργούς και τους 3 πομπούς στο Χλωμό.Η 29 της ΕΤ1 μας αναμεταδίδει την 11 της Πάρνηθας με την κάρτα του δέκτη ''χωρίς σήμα'',η 25 της ΝΕΤ τα χιόνια της 34 της Πάρνηθας και η 53 της ΕΤ3 που ήταν μέσω Νόβα έχει μαυρο.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Το Star από Χλωμό έχει συχνές πτώσεις στην ισχύ μάλλον λόγω υπερθέρμανσης.
Ο Σκάι μάλλον απο τότε που επισκευάστηκε ο πομπός παίζει με flag 4/3
Έχει επανέλθει εδώ και αρκετό καιρό και ο 902.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Στο κανάλι 29 τη συχνότητα της ΕΤ1 έχουμε πλέον την ΔΤ με αναμετάδοση απο το καναλι 11 της Πάρνηθας.

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
ΕΨΙΛΟΝ
« Απάντηση #505: Τρι 6 Αυγ 2013, 13:39 »
γεια σας.
το καναλι εψιλον που εβγαζα παντα στο χωριο μου που ειναι εξω απο το διστομο και καμια φορα εδω στις λιβανατες υπαρχει; γιατι δεν το λαμβανω εδω και 2 χρονια τουλαχιστον στο διστομο.

Αποσυνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Re: ΕΨΙΛΟΝ
« Απάντηση #506: Τρι 6 Αυγ 2013, 13:41 »
αν λες για της αθηνας, ναι λειτουργι μια χαρα στις συχνοτητες 22 51 και 62

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
« Απάντηση #507: Τρι 6 Αυγ 2013, 13:47 »
λεω για ενα καναλι που ειχε πιο πολυ μουσικο προγραμμα και το βραδυ μετα τα μεσανυχτα στις 12 επαιζε χαρτοριχτες και ροζ τηλεφωνα. ηξερα οτι ειναι της λιβαδειας της αθηνας ειναι;

αυτη ειναι η ιστοσελιδα του.

Αποσυνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #508: Τρι 6 Αυγ 2013, 13:48 »
ναι αυτο λεω και εγω, μπερδευτηκα και ειπα της Αθηνας

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
« Απάντηση #509: Τρι 6 Αυγ 2013, 14:19 »
Στο 51 από που εκπέμπει;  Από Χλωμό δεν υπάρχει ούτε ψηφιακά ούτε αναλογικά εδώ και πολύ καιρό... Υποτίθεται ότι είναι στις παρακάτω συχνότητες σύμφωνα πάντα με το site του σταθμού.
Αναλογική Εκπομπή: ΠΑΡΝΗΘΑ - Κανάλι 22,  ΧΛΩΜΟ - Κανάλι 51,  ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - Κανάλι 62
Ψηφιακή Εκπομπή: Κανάλι 53 από Χλωμό Φθιώτιδος και 53 από Κρίκελλο Ευρυτανίας.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (00:13)
* Απ: ERTFLIX  Μέλος: christos1414 Φόρουμ: IPTV Γενικά 18/12/2024 (23:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (22:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (22:10)
* Απ: ERTFLIX  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 18/12/2024 (21:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (20:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (19:26)
* Απ: Τα Μεσαία (ΑΜ) στην Κύπρο.  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 18/12/2024 (18:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (17:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 18/12/2024 (13:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (13:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (13:21)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (13:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (12:49)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (12:04)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (11:39)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/12/2024 (10:41)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/12/2024 (10:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (10:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (10:11)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (09:54)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (01:11)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (22:44)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 17/12/2024 (22:02)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (21:59)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 17/12/2024 (21:27)