Αυτές τις γραμμές που έχεις στη ΝΕΤ θα μπορούσαν να είναι από χαλασμένο ενισχυτή? Ή από CB από ραδιο-taxi?
Όσο αναφορά τα ραδιόφωνα, κανένας αδήλωτος - παράνομος δεν εκπέμπει στην πόλη σας? Ακούγεται λίγο δύσκολο. :?
καποιος σταθμος στους 96 mhz απο χλωμό μάλλον την κάνει.
Εχετε σταθμο στους 96 MHz? ή 96.1?
To πρόβλημα στην ΝΕΤ έχει περιοριστεί μόνο σε ένα τμήμα της πόλης και οφείλεται απ οτι μου είπαν ηλεκτρονικοί της πόλης μας σε CB.Σε μένα η εικόνα είναι καλή αν εξαιρέσω την ελαφρια κυμάτωση που υπάρχει κυρίως τις βραδυνές ώρες.Σε test που έκανα με την κεραία η εν λόγω κυμάτωση αυξάνεται στρίβοντας την κεραία προς Λαρυμνα-Λιχάδα-Πήλιο.
Οσον αφρά τους ρ/σ της πόλης μας όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται ειναι όλοι κι όλοι δυο(Ράδιο Θήβα 97,5 και Start fm 102,1) και οι δυο νομιμοι λειτουργούντες με τους αναμεταδότες αρκετα χλμ εκτός πόλης.Απο Χλωμό βγαίνουν δυο ραδιόφωνα ο ΑRIA 92,4 και ο -παράνομος- Χριστιανισμός στους 106,5.Τέλος προ μερικών μηνών με τις ευλογίες του Κυρίου ξεκίνησε παράνομη 24ωρη αναμετάδοση της Πειραικής Εκκλησίας απο μοναστήρι της περιοχής μας στους 99,2.Φυσικά δεν μίλησε κανένας....
Στο 42 Star ταπώνει Star.Ο αναμεταδότης της Πάρνηθας τα βάζει με αυτόν της Λιχάδας.Αν ενισχυθεί λίγο και η ψηφιακή απο Πήλιο θα γελάσουμε....
Ο πομπός της Λιχάδας είναι επίσημος του Star?
Πιθανόν διότι στη Λιχάδα δεν υπάρχει δημοτικός αναμεταδότης.Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι οτι η αναμετάδοση γίνεται με λινκ.
Σας παραθέτω
-εικόνα της ΝΕΤ(απο Χλωμό) πλεον χωρίς CB
-εικόνα της ΕΤ1 που είναι το μοναδικό κανάλι απο Χλωμό στο οποίο έχω είδωλα και δεν κατάφερα να την καθαρίσω.Ίσως να οφείλεται σε συνδιασμό της κεραίας που χρησιμοποιώ(triplex) με τον λόφο που υπάρχει ακριβώς πίσω απο την κεραία η οποία κοιτάζοντας Χλωμό δεν έχει κανένα απολύτως είτε φυσικό είτε τεχνητό εμπόδιο.Μπορεί δηλαδή η κεραία να εχει αυξημένο f/b ratio και να δημιουργείται πρόβλημα μόνο στη συχνότητα 29uhf.
-εικόνα του ΑLTER απο Χλωμό.Βλέπετε τι κάνει το Mega απο Πάρνηθα αφού αυξησε κι άλλο ισχύ.Φανταστείτε να μην υπήρχε ο λόφος που κόβει την Πάρνηθα πίσω απο το σπίτι μου.