Το star απο Λιχαδα ειναι νομιμος αναμεταδοτης,γιατι υπαρχει και στον χαρτη συχνοτητων του STAR.οσο για τον αν ειναι με link,το μονο που μπορω να πω ειναι οτι οσο καιρο το επιανα(μιας και τωρα με την ψηφιακη απο Πηλιο βλεπω μονο χιονια!) ηταν μεσω NOVA.μαλιστα μια μερα ειχα πετυχει κολλημενη την μπαρα του δεκτη!
Επισης,οπως πιανει η ΝΕΤ πιο πανω(οχι την πιο προσφατη) πιανει ο ALPHA στα 25 απο Πηλιο που και που.δεν κραταει για πολυ ομως...
Φίλε Μάριε επειδή σε μένα στο κανάλι 42 ειναι το ένα Star πάνω στο άλλο εικόνα δεν μπορώ να δώ αλλά έχω ήχο.Ο ήχος αυτός πριν ξεκινήσει η Λιχάδα δεν υπήρχε(δηλ επειδή η κεραια μου δεν ήταν στραμμενη προς Πάρνηθα απο το εν λόγω κ.ε. είχα μόνο εικόνα με είδωλα και θόρυβο για ήχο).Οταν ξεκίνησε η Λιχάδα η εικόνα έγινε όπως τη βλέπεις αλλά απέκτησα πεντακάθαρο ήχο.Υπέθεσα ότι ο ήχος που δεν έχει χρονική καθυστέρηση προέρχεται απο Λιχάδα.Με τα λεγόμενα σου έπεσα έξω....είναι ο ήχος του καναλιού απο Παρνηθα τελικά.....Να σαι καλά....
Υ.Γ. Οι εξοικειωμένοι με την ψηφιακή φίλοι μας ας ρίξουν μια ματιά στην εικόνα που επισυνάπτω και ας μας πούν αν βλέπουν σημάδια ψηφιακής.
Τα σέβη μου......