Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (Θήβα, Λιβαδειά κ.τ.λ.)
Πεμ 19 Δεκ 2024, 03:02

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (Θήβα, Λιβαδειά κ.τ.λ.)  (Αναγνώστηκε 87489 φορές)

0 μέλη και 51 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
  • Τόπος: Ορχομενός Βοιωτία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #90: Δευ 11 Φεβ 2008, 23:37 »
Το MEGA σήμερα επίσης έχει πρόβλημα από Χλωμό. Εκπέμπει με χαμηλωμένη ισχύ με αποτέλεσμα και χιονάκια και κυμάτωση. Πάλι καλά που δεν είναι το κέντρο εκπομπής στον Παρνασσό, αλλά στο Χλωμό, γιατί δεν θα βλέπαμε χιονάκια αλλά κανονικά χιόνια  :lol:

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #91: Πεμ 14 Φεβ 2008, 00:40 »
Παράθεση από: "NIKOSP"
Το MEGA σήμερα επίσης έχει πρόβλημα από Χλωμό. Εκπέμπει με χαμηλωμένη ισχύ με αποτέλεσμα και χιονάκια και κυμάτωση. Πάλι καλά που δεν είναι το κέντρο εκπομπής στον Παρνασσό, αλλά στο Χλωμό, γιατί δεν θα βλέπαμε χιονάκια αλλά κανονικά χιόνια  :lol:

Πάντως εδώ σε μένα δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.Ισως να ναι προβλημα σε κανα πάνελ που σκοπευει στην περιοχή σου .Εστειλα mail στο τεχνικό τμήμα του MEGA για το προβλημα που αναφέρεις.....
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #92: Πεμ 14 Φεβ 2008, 00:42 »
Επανήλθε ο ΣΚΑΙ σήμερα στις 12 το μεσημέρι....

Αποσυνδεδεμένος Geo7

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2008
  • Τόπος: ΘΗΒΑ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #93: Κυρ 24 Φεβ 2008, 12:52 »
Από τη Δευτέρα 18/2/08 παρουσιάστηκε έντονο πρόβλημα στη συχνότητα της ΝΕΤ στο 25 UHF από Χλωμό. Η εικόνα, μέσα στην πόλη της Θήβας, έχει μεγάλες οριζόντιες γραμμές (σαν κοτλέ) και καθόλου σταθερή εικόνα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη ΝΕΤ, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο?

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #94: Τετ 27 Φεβ 2008, 01:39 »
Παράθεση από: "Geo7"
Από τη Δευτέρα 18/2/08 παρουσιάστηκε έντονο πρόβλημα στη συχνότητα της ΝΕΤ στο 25 UHF από Χλωμό. Η εικόνα, μέσα στην πόλη της Θήβας, έχει μεγάλες οριζόντιες γραμμές (σαν κοτλέ) και καθόλου σταθερή εικόνα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη ΝΕΤ, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο?

Καλως ηρθες συντοπίτη....
Εδώ και 3-4 μήνες η ΝΕΤ στο κανάλι 25 απο Χλωμό έχει ελαφριά κυμάτωση συνήθως κατα τις βραδινές ώρες απο τον ALPHA του Πηλίου σε υψηλά σημεία όπου δηλαδή περνάει το Πήλιο.Για το θέμα εχω ενημερώσει προσωπικά το αρμόδιο τεχνικό τμήμα της ΕΡΤ.
Αυτό που μου αναφέρεις εσύ προφανώς δεν έχει σχέση με την παρεμβολή απο Πήλιο μια και μου λες οτι το προβλημα εμφανιστηκε πρόσφατα.Ισως προκειται για τοπικη παρεμβολη στο κεντρο.Στην περιοχή του Γυμνασιου που μένω εγώ και προς τα συνεργεια δεν υπάρχει προβλημα.Πρεπει να τσεκαριστει με πεδιομετρο...Εαν παραμενει το προβλημα στειλε μου pm να δουμε τι μπορουμε να κανουμε......

Αποσυνδεδεμένος Geo7

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #95: Τετ 27 Φεβ 2008, 19:58 »
Όντως τους τελευταίους μήνες υπήρχε μια ελαφριά κυμάτωση στη ΝΕΤ. Εδώ και δέκα μέρες όμως έχει γίνει τόσο έντονη, σε σημείο που δεν μπορείς να δεις. Ισως να φταίει η πρόσφατη χιονόπτωση. Τουλάχιστον έτσι υπέθεσα αρχικά, αλλά το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει. Μένω δίπλα στα ΚΤΕΛ, στην πιο προβληματική περιοχή της Θήβας, όσον αφορά τα τηλεοπτικά. Πολλοί γείτονες μου ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Αν μπορείς με κάποιον τρόπο να βοηθήσεις, θα σου ήμουν ευγνώμων και εγώ και πολλοί άλλοι...

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #96: Σαβ 1 Μαρ 2008, 00:42 »
Όντως τους τελευταίους μήνες υπήρχε μια ελαφριά κυμάτωση στη ΝΕΤ. Εδώ και δέκα μέρες όμως έχει γίνει τόσο έντονη, σε σημείο που δεν μπορείς να δεις. Ισως να φταίει η πρόσφατη χιονόπτωση. Τουλάχιστον έτσι υπέθεσα αρχικά, αλλά το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει. Μένω δίπλα στα ΚΤΕΛ, στην πιο προβληματική περιοχή της Θήβας, όσον αφορά τα τηλεοπτικά. Πολλοί γείτονες μου ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Αν μπορείς με κάποιον τρόπο να βοηθήσεις, θα σου ήμουν ευγνώμων και εγώ και πολλοί άλλοι...

Αγαπητε φίλε κατα πάσα πιθανότητα πρόκειται για το συχνό φαινόμενο παρεμβολων σε τηλεοπτικές συχνότητες σε περιοχές του κεντρου της πόλης.Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν όντως προέρχονται απο cb ή κάποιο άλλο μέσο....Αν μπορεί κάτι να γίνει αν απευθυνθούμε στην ΕΕΤΤ....
Οι συχνότητες που πάσχουν συχνά είναι 25,38,39,47,49 uhf

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #97: Σαβ 1 Μαρ 2008, 00:45 »
Τα νέα απο την περιοχή εν ολίγοις
-Εντόπισα στο κανάλι 46 με πολύ χιόνι τον ΣΚΑΙ απο τον τοπικό ανμεταδότη Χαλκίδος(Ριτσώνα) και το STAR K.E. στο κανάλι 56 απο κ.ε το οποίο δεν δηλώνεται στην ιστοσελίδα του.
-Aπο χθες ο ΣΚΑΙ απο το κ.ε. Χλωμού σε φορματ εικόνας 16:9.Ετσι όσοι έχουν το φορματ στις τηλεοράσεις τους στο αυτόματο,όταν συντονίζονται στον ΣΚΑΙ oι τηλεοράσεις γυρίζουν αυτόματα σε wide screen format....

Αποσυνδεδεμένος Geo7

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #98: Δευ 3 Μαρ 2008, 20:31 »
Λύθηκε σήμερα σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της κυμάτωσης στη ΝΕΤ (συχνότητα 25 από Χλωμό), που είχε παρουσιαστεί εδώ και δύο βδομάδες σε διάφορες περιοχές της πόλης της Θήβας. Όχι 100% αλλά σε ένα επίπεδο του 90%.

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ (SW1-KXX)

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2008
  • Τόπος: Kαπαρελλι Βοιωτιας
Να χαιρετεισω ολους τους φιλους εδω νεο μελος εδω ευχομαι να τα λεμε εδω ευχαριστα.λοιπον διαβαζω εδω απ τους φιλους απ την θηβα  ευχαριστα νεα.εμεις εδω στο Καπαρελλι φιλοι (geo7 Ευτηχη)ειμαστε σε μαυρα χαλια.πιο συγκεκριμενα αυτοι που ειναι στην εισοδο του χωριου μεχρι κ την κεντρικη πλατια δεν ξερουν κανενα καναλι πλην του mega με αρκετα χιονια ΕΤ1 ΕΤ2 Κ λιγο ANT1 ολα με χιονια Κ αυτα απο παρνηθα γιατι Χλομο δεν μπορουν να δουν λογο υψους.αυτοι τωρα που ειναι στο κεντρο κ στο υψωμα του χωριου βλεπουν ανετα απο Χλομο mega ANT1 αρκετα καλα STAR με λιγα χιονια skaι αρκετα καλα.alter λιγα χιονια alfa.ET1 αρκετα καλα.ET3  με χιονια ΝΕΤ χαλια μαυρα ΤΗΛΕΑΣΤΥ ησα που διακρινεις οτι υπαρχει 902 με λιγα χιονια ΕΝΑ τελεια STAR Λαμιας τελεια Ε με λιγα χιονια.οι υποληποι που ειμαστε νοτια προς τον Κιθερωνα δεν βλεπουμε τιποτα εκτος απο καποιους θαραλεους που αψηφουν τον ισχυρο νοτια που εχουμε εδω κ βαζουν ιστους που φτανουν τον (ουρανο. κ γω μεσα σ΄αυτους) π.χ. εγω 10 μετρα διπλα 18 μετρα με γερανο την εβαλε κ παντου σηρματοσχοινα πιο διπλα 8 μετρα πιο διπλα 12 ακομα πιο περα 10 κ παει λεγοντας.ολα αυτα για χλομο φυσικα ετσι γιατι για παρνηθα ουτε συζυτηση.κ λεω εγω τωρα ειναι κατασταση αυτοι εν ετοι 2008 να κανουμε τους ηρωες για να δουμε τηλ η κ καποιοι αλλοι καθολου.κ εκτος αυτου η παραλια του Αγιου Βασιλη με 5 οικογενειες μονοιμους κατοικους κ 100 ακομα σαββατοκυριακο κ γιορτες μετα τις τελευταιες ενεργειες στην Κορινθο εκτος απο ΝΕΤ ΕΤ3 Κ 2 ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.διαβασα λοιπον σχετικο post του φιλου Ευτηχη για τον Κιθερωνα για αναμεταδοτες κ λεει οτι θα γινει μπαχαλο.η ταποινη μου γνωμη ειναι οτι ισως ολα γινουν καλυτερα αν ολοι γυρισουμε εκει κ οι Κορινθοι κτλ κ εμεις απο δω καλυτερη ποιοτητα κ περισσοτερα καναλια.Η συγκεκριμενη περοιοχη ευνοοι παρα πολυ ραδιοφωνικες κ ραδιοερασυτεχνηκες ληψεις-εκπομπες πιστευω κ τηλεοπτικες. Συγνωμη για το μεγαλο μου μυν αλλα ειναι αγανακτησμενη αποψη κ προβληματισμος πανω απο 1300 κατοικους στους 1750 που εχουμε σην του παραθερηστες στην παραλια.ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον σχολια κ αποψεις
Ειναι στιγμες που ο ανθρωπος πονει μα δεν το λεει,ειναι τα ματια του στεγνα μα η καρδια του κλαιει!....

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "ΓΙΩΡΓΟΣ (SW1-KXX)"
Να χαιρετεισω ολους τους φιλους εδω νεο μελος εδω ευχομαι να τα λεμε εδω ευχαριστα.λοιπον διαβαζω εδω απ τους φιλους απ την θηβα  ευχαριστα νεα.εμεις εδω στο Καπαρελλι φιλοι (geo7 Ευτηχη)ειμαστε σε μαυρα χαλια.πιο συγκεκριμενα αυτοι που ειναι στην εισοδο του χωριου μεχρι κ την κεντρικη πλατια δεν ξερουν κανενα καναλι πλην του mega με αρκετα χιονια ΕΤ1 ΕΤ2 Κ λιγο ANT1 ολα με χιονια Κ αυτα απο παρνηθα γιατι Χλομο δεν μπορουν να δουν λογο υψους.αυτοι τωρα που ειναι στο κεντρο κ στο υψωμα του χωριου βλεπουν ανετα απο Χλομο mega ANT1 αρκετα καλα STAR με λιγα χιονια skaι αρκετα καλα.alter λιγα χιονια alfa.ET1 αρκετα καλα.ET3  με χιονια ΝΕΤ χαλια μαυρα ΤΗΛΕΑΣΤΥ ησα που διακρινεις οτι υπαρχει 902 με λιγα χιονια ΕΝΑ τελεια STAR Λαμιας τελεια Ε με λιγα χιονια.οι υποληποι που ειμαστε νοτια προς τον Κιθερωνα δεν βλεπουμε τιποτα εκτος απο καποιους θαραλεους που αψηφουν τον ισχυρο νοτια που εχουμε εδω κ βαζουν ιστους που φτανουν τον (ουρανο. κ γω μεσα σ΄αυτους) π.χ. εγω 10 μετρα διπλα 18 μετρα με γερανο την εβαλε κ παντου σηρματοσχοινα πιο διπλα 8 μετρα πιο διπλα 12 ακομα πιο περα 10 κ παει λεγοντας.ολα αυτα για χλομο φυσικα ετσι γιατι για παρνηθα ουτε συζυτηση.κ λεω εγω τωρα ειναι κατασταση αυτοι εν ετοι 2008 να κανουμε τους ηρωες για να δουμε τηλ η κ καποιοι αλλοι καθολου.κ εκτος αυτου η παραλια του Αγιου Βασιλη με 5 οικογενειες μονοιμους κατοικους κ 100 ακομα σαββατοκυριακο κ γιορτες μετα τις τελευταιες ενεργειες στην Κορινθο εκτος απο ΝΕΤ ΕΤ3 Κ 2 ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.διαβασα λοιπον σχετικο post του φιλου Ευτηχη για τον Κιθερωνα για αναμεταδοτες κ λεει οτι θα γινει μπαχαλο.η ταποινη μου γνωμη ειναι οτι ισως ολα γινουν καλυτερα αν ολοι γυρισουμε εκει κ οι Κορινθοι κτλ κ εμεις απο δω καλυτερη ποιοτητα κ περισσοτερα καναλια.Η συγκεκριμενη περοιοχη ευνοοι παρα πολυ ραδιοφωνικες κ ραδιοερασυτεχνηκες ληψεις-εκπομπες πιστευω κ τηλεοπτικες. Συγνωμη για το μεγαλο μου μυν αλλα ειναι αγανακτησμενη αποψη κ προβληματισμος πανω απο 1300 κατοικους στους 1750 που εχουμε σην του παραθερηστες στην παραλια.ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον σχολια κ αποψεις

Αγαπητέ συντοπίτη καλώς ήρθες ανάμεσα μας.Χάίρομαι ειλικρινά που ενώ στις αρχές ήμουν ο μοναδικός που έγραφε απο την ευρύτερη περιοχή τώρα πλέον μπορώ και εγώ να ανταλάξω απόψεις με φίλους της περιοχής.
Οσον αφορά τον Κιθαιρώνα που αναφέρεις το πρότεινα εγώ γιατί γνώρίζω πολύ καλά ότι εκτός απο την δυτική παραλιακή περιοχή της Αττικής υποφέρουν κ περιοχές της Βοιωτίας.Μπάχαλο όμως θα γίνει εάν δεν γίνει κατευθυνόμενη εκπομπή έγραψα.Το να στρίψουμε τις κεραίες μας η να καλυφθει κ η Θήβα απο κει θα ταν χαράς ευαγγέλια αλλά εάν οι συχνότητες με Χλωμό ή Πάρνηθα είναι ίδιες θα βλέπουμε το ένα κανάλι πάνω στ άλλο.

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #101: Τετ 5 Μαρ 2008, 09:47 »
φιλε μου ευτηχη κ γω χαιρομαι που υπαρχει συντοπιτης εδω για να μοιραζομαστε αποψεις.μακαρι να γινει κατι με κατευθηνομενη εκπομπη το θεμα ξερεις πιο ειναι τι μπορουμε να κανουμε εμεις ποιους να πιεσουμε κατι πρεπει να γινει τοσα χρονια κανεις δεν κανει κατι.τωρα ειδικα που κ η βορια πελλοπονησο εχει σοβαρο προβλημα κ μεις κ οι παραλιες μας χρονια ας κανουμε κατι.η λυση δεν ειναι nova παντως σε λοιγους περισευουν 30ε για διασκεδαση κ ενημερωση.υπαρχουν μεγαλοι ανθρωποι που ζουν απ την tv κριμα δεν ειναι να την σταιρουντε λογο αδιαφοριας?
Ειναι στιγμες που ο ανθρωπος πονει μα δεν το λεει,ειναι τα ματια του στεγνα μα η καρδια του κλαιει!....

Αποσυνδεδεμένος Geo7

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #102: Πεμ 6 Μαρ 2008, 19:43 »
Γεια σου Γιώργο. Συμφωνώ και εγώ μαζί σου ότι κάτι πρέπει να γίνει για ολόκληρη την περιοχή της επαρχίας Θηβών, που αλλού περισσότερο, αλλού λιγότερο, υπάρχει πρόβλημα με τις τηλεοπτικές λήψεις. Ίσως με αναμεταδότες στην περιοχή του Κιθαιρώνα, οι οποίοι θα εξυπηρετούσαν και τη βόρεια Πελλοπόνησο, θα λυνόταν το πρόβλημα. Θα πρέπει να υπάρξουν όμως συντονισμένες ενέργειες, σε επίπεδο δήμων, από όλους τους δήμους της περιοχής.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #103: Πεμ 6 Μαρ 2008, 21:24 »
Με την ευκαιρία των διακοπών ρευματος,να σας θυμίσω ότι τα κανάλια που διαθέτουν γεννήτριες στο κ.ε. Χλωμού είναι τα ANT-1,STAR,ALPHA,STAR K.E.,FILMNET&SUPERSPORT. Ο ΑΝΤ-1 που ήταν το πρώτο κανάλι που ανάβασε γεννήτρια στο βουνό,μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα και στις διακοπές ρευματος εδώ και πολύ καιρό δεν παίρνει η γεννήτρια.....
 Ετσι λοιπόν με την απουσία των λοιπών καναλιών που δεν έχουν γεννήτρια  στο 25 της Νετ βλέπουμε τον ALPHA με χιόνια απο Πήλιο,στο 38 της ΕΤ-3 επίσης  τον ALPHA με χιόνια απο άγνωστο κ.ε(κ.ε. που περνάει μέχρι Λήμνο),στο 66 του ALTER καμπανίζει το MEGA απο Πάρνηθα και στο 51 του ΕΨΙΛΟΝ το ΕΝΑ απο Λιχάδα.........

Αποσυνδεδεμένος Geo7

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #104: Δευ 17 Μαρ 2008, 20:25 »
Από την Παρασκευή το ΣΚΑΪ παρουσιάζει έντονο πρόβλημα στη συχνότητα 39 από Χλωμό, μέσα στην πόλη της Θήβας. Ίσως εκπέμπει με χαμηλή ισχύ με αποτέλεσμα η εικόνα να έχει χιόνια και κυμάτωση. Ελπίζω σύντομα να ξανανεβάσει την ισχύ του. Εκτός και αν κάποιος άλλος σταθμός "πέφτει" πάνω στη συχνότητα και προκαλεί το πρόβλημα...

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #105: Παρ 21 Μαρ 2008, 12:06 »
Από την Παρασκευή το ΣΚΑΪ παρουσιάζει έντονο πρόβλημα στη συχνότητα 39 από Χλωμό, μέσα στην πόλη της Θήβας. Ίσως εκπέμπει με χαμηλή ισχύ με αποτέλεσμα η εικόνα να έχει χιόνια και κυμάτωση. Ελπίζω σύντομα να ξανανεβάσει την ισχύ του. Εκτός και αν κάποιος άλλος σταθμός "πέφτει" πάνω στη συχνότητα και προκαλεί το πρόβλημα...

Φίλε μου ο ΣΚΑΙ μια χαρά εκπέμπει απλά παρεμβάλλεται απο αγνωστη αιτία(όχι τηλ.κανάλι)και έτσι το βλέπεις με παράσιτα.Συχνό πρόβληματα έχει και η γειτονική ΕΤ3 και το Σταρ στο 47.
 Ασχετο αλλά για να λέμε και τα θετικά,χθές το πρωί είχε πρόβλημα ο δέκτης του ΑΝΤ1 στο Χλωμό και έβγαζε searching signal.Πήρα τηλέφωνο 14:40 στο τεχνικό τμήμα και στις 16:00 που το ξανατσέκαρα το είχαν φτιάξει.Μάλλον έχουν τοπικούς συνεργάτες ηλεκτρονικούς.Για όσους ενδιαφέρει ο δέκτης είναι μάρκας coship και αποδίδει άριστα.....

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #106: Παρ 21 Μαρ 2008, 17:38 »
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγω δεν εχω προβλημα Ευτυχη μηπως εμεις δεν περνουμε απο Χλωμο κ περνουμε απο αλλο σημειο της Αταλαντης γιατι αλλιως πως εξειγητε το οτι προβλημα δεν ειχα σε κανενα αυτες τις μερες?

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #107: Πεμ 27 Μαρ 2008, 19:33 »
Παράθεση από: "ΓΙΩΡΓΟΣ (SW1-KXX)"
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγω δεν εχω προβλημα Ευτυχη μηπως εμεις δεν περνουμε απο Χλωμο κ περνουμε απο αλλο σημειο της Αταλαντης γιατι αλλιως πως εξειγητε το οτι προβλημα δεν ειχα σε κανενα αυτες τις μερες?

Φίλε μου αν αναφέρεσαι στον Σκαι το προβλημα είναι στο κεντρο της Θήβας μόνο.Ο Αντ1 είχε πρόβλημα στο αναμεταδότη την ημ/νία που σου αναφέρω.Αν βλέπεις απο το κανάλι 60 του Χλωμού είχες κ εσύ μαυρη εικόνα τότε.....

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #108: Τετ 9 Απρ 2008, 20:44 »
Παράθεση από: "ΕΥΤΥΧΗΣ"
58 UHF NET μέσω επίγειας αναμετάδοσης με καλή εικόνα απο άγνωστο κ.ε. και λίγες παρεμβολές απο το γειτονικό Ενα Λαμίας
Επαναφερω το θεμα,γιατι οι παρεμβολλες που εχω στο STAR απο Πηλιο εδω και αρκετο καιρο(που πιστευα πως ηταν τυχαιο),τελικα εχω αρχισει να πιστευω οτι προερχονται απο αυτη τη ΝΕΤ.Παιζει ακομη στο 58 ή οχι?Το δευτερο που σκεφτομαι ειναι καποια παρεμβολη στο link του STAR.δεν ξερω,παντως δεν το πιανω οπως πριν...

Επισης τις προαλλες που εβρεχε εντοπισα κατω απο τη ΝΕΤ στο 47(δεν ξερω απο που) το MAK.TV!!!Απο που ξεφυτρωσε αραγε?

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #109: Κυρ 13 Απρ 2008, 22:12 »
Παράθεση από: "marios1234"
58 UHF NET μέσω επίγειας αναμετάδοσης με καλή εικόνα απο άγνωστο κ.ε. και λίγες παρεμβολές απο το γειτονικό Ενα Λαμίας
Επαναφερω το θεμα,γιατι οι παρεμβολλες που εχω στο STAR απο Πηλιο εδω και αρκετο καιρο(που πιστευα πως ηταν τυχαιο),τελικα εχω αρχισει να πιστευω οτι προερχονται απο αυτη τη ΝΕΤ.Παιζει ακομη στο 58 ή οχι?Το δευτερο που σκεφτομαι ειναι καποια παρεμβολη στο link του STAR.δεν ξερω,παντως δεν το πιανω οπως πριν...

Επισης τις προαλλες που εβρεχε εντοπισα κατω απο τη ΝΕΤ στο 47(δεν ξερω απο που) το MAK.TV!!!Απο που ξεφυτρωσε αραγε?

Για το Μακεδονία δεν γνωρίζω γιατί στην συχνότητα αυτή έχουμε το Star απο Χλωμό.Οσον αφορά τη ΝΕΤ στο 58,είναι το ίδιο κ.ε. με τα Αντ1 στο 26,Μega στο 32,Star στο 49.Κ.ε το οποίο περνάει με χιόνια στην Θήβα και μετά απο πολλές δοκιμές κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρόκειτα για τοπικό κ.ε. στην περιοχή της Λάρυμνας.......

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #110: Κυρ 13 Απρ 2008, 23:38 »
Παράθεση από: "marios1234"
Μάριε απ' όσο γνωρίζω η μοναδική συχνότητα στο 47, στην οποία εκπέμπει το m. στην ευρύτερη περιοχή σου είναι από το Δοβρούτσι! Αν θυμάμαι καλά το είχα πιάσει πεντακάθαρα στη Λάρισα πριν πολύ καιρό, άρα δε είναι απίθανο να περνάει ελαφρά και προς τα σένα!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #111: Τετ 16 Απρ 2008, 03:23 »
Πριν λίγο πιθανόν λόγω αέρα πιθανόν,μαυρισε η εικόνα της ΕΤ3 απο Χλωμό,που εδώ και μερικούς μήνες αναμεταδιδεται δορυφορικά ενω σταμάτησε και το Εψιλον στο 51 και απο κάτω βλέπω οριακά το Smart απο Πάρνηθα

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #112: Τετ 16 Απρ 2008, 19:35 »
Πριν λίγο πιθανόν λόγω αέρα πιθανόν,μαυρισε η εικόνα της ΕΤ3 απο Χλωμό,που εδώ και μερικούς μήνες αναμεταδιδεται δορυφορικά ενω σταμάτησε και το Εψιλον στο 51 και απο κάτω βλέπω οριακά το Smart απο Πάρνηθα

To πρωί επανήλθε η εικόνα και στα δύο κανάλια........

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #113: Τρι 23 Σεπ 2008, 22:52 »
Xαιρετώ όλους τους φίλους και ζητώ να με συγχωρέσουν που δεν μπορώ να είμαι τακτικός τελευταία αλλά έχω πολλές υποχρεώσεις...
 Απο τη Βοιωτία το τελευταίο δίμηνο δεν είχαμε κανένα συνταρακτικό νέο...
 Μία ελαφριά βελτίωση στο σήμα του τρίτου καναλιού απο Χλωμό κατα την διάρκεια των Ολυμπαικών αγώνων αλλά δυστυχώς πρινα απο κανένα δεκαήμερο ενισχύθηκε κι α Αlpha που βγαίνει στην ίδια συχνότητα απο το άγνωστο κι η ΕΤ3 κατάντησε πάλι κοτλέ...
 Επίσης μέσα στον Αυγουστο η αναμετάδοση του MEGA απο Χλωμό γύρισε απο τη NOVA στο Πήλιο όπως παλιά για άγνωστο λόγο...Ο ήχος πιο μπασαριστός η εικόνα με πολύ ελαφριά κυμάτωση απο την αναμετάδοση αλλά τα χρώματα πιο ζωντανά....
 Τέλος κάθε τρεις και λίγο πέφτει η ισχύς του Τηλεαστυ στο 61 και επανέρχεται μετά απο μερικές ώρες...

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #114: Τρι 23 Σεπ 2008, 23:03 »
1) ΕΤ3 κατάντησε πάλι κοτλέ...
2) MEGA απο Χλωμό -τα χρώματα πιο ζωντανά....

Εδώ η ΕΤ3 βγαίνει ικανοποιητικά σε αντίθεση με το ΜΕΓΚΑ το οποίο έχει τη χειρότερη εικόνα από τα "μεγάλα" ιδιωτικά.

Αποσυνδεδεμένος NIKOSP

• Satleo Maniac
Από χθες το απόγευμα εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, είναι εκτός λειτουργίας από το Χλωμό τα: ΕΤ1-NET-ΕΤ3-MEGA-ALFA-ΣΚΑΪ-902 καθώς και τα περιφερειακά STAR-ENA-E

Κανονικά λειτουργούν ANT1 - STAR - ALTER - ΤΗΛΕΑΣΤΥ

Από τα 14 τα 10 είναι εκτός!!!!

Η ΔΕΗ διαβάζει το Φόρουμ; Γιατί αυτή ευθύνεται για το πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος nikolakis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
  • Τόπος: Αχαρνές (Μενίδι) Αττικής
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #116: Τρι 18 Νοε 2008, 12:21 »
Μπορει να θελουν να τα κανουν ψηφιακα!!! :lol:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #117: Σαβ 31 Ιαν 2009, 23:05 »
-Η ΝΕΤ εκπέμπει απο Χλωμό σε Nicam-Stereo...Ναι παιδιά αλήθεια λέω...
-Τα κανάλια 902 και Τηλεάστυ ψάχνουν να βρούν σήμα απο τον Hellassat...Oταν σταματήσει η βροχή ελπίζω να βρούννν
-Το ΕΨΙΛΟΝ στο 51 έρχεται πολύ αδυναμο σε σχέση με πριν...Μάλλον κεραισύστημα φταίει....Το τι πάρτι γίνεται στη συχνότητα αυτή φανταστειτε το μόνοι σας...Σας λέω μόνο οτι εκεί εκπέμπουν και τα Ενα απο Λιχάδα και ΜTV απο Πάρνηθα...Στη Θήβα έχουμε 3 σε 1....
Αυτάαααα τα ολιγά....

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #118: Κυρ 1 Φεβ 2009, 03:03 »
Ετσι εξηγειται γιατι στη Χαλκιδα που βρισκομαι σημερα το MTV απο Παρνηθα δεν εχει ιχνος παρεμβολης!Το Εψιλον κανονικα θα επρεπε να βαλει αναμεταδοτη και στη Λιχαδα κατα τη γνωμη μου...

Ασχετο αλλα εδω που μενω ειναι ισογειο και η Παρνηθα(οσον αφορα το ραδιοφωνο) ερχεται χαλια!!!να φανταστειτε οτι η ΕΡΑΣΠΟΡ απο Πηλιο(107,1) καμπανιζει ενω απο Παρνηθα(100,9) ουτε RDS δεν βγαζει!επισης απο Πηλιο ερχεται τελεια και ο 91,8(Β.Ε.ΡΑ)!!!

Τελος μηπως γνωριζει κανεις απο που ερχεται με καλο σημα το ΣΤΑΡ στο 58UHF?εννοειται οτι σκεφτηκα το Πηλιο,αλλα αυτο που πιανω εγω ειναι μεσω nova(οχι με link οπως στο Πηλιο)...

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #119: Κυρ 1 Φεβ 2009, 15:29 »
-Η ΝΕΤ εκπέμπει απο Χλωμό σε Nicam-Stereo...Ναι παιδιά αλήθεια λέω...
Πολύ λογικό και αναμενόμενο αφού η τροφοδοσία των πομπών είναι μέσω Πάρνηθας! Οτιδήποτε τροφοδοτείται σε Nicam από την ΕΡΤ το επανεκπέμπει!
Σε nicam έχει γυρίσει και το 42 της ΝΕΤ από Αριδαία που τροφοδοτείται απευθείας από το 30 του Χορτιάτη!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (01:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (01:50)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 19/12/2024 (01:20)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/12/2024 (01:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (00:40)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ [ΠΖ 12]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/12/2024 (00:38)
* Απ: Τα Μεσαία (ΑΜ) στην Κύπρο.  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 19/12/2024 (00:37)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 19/12/2024 (00:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 19/12/2024 (00:13)
* Απ: ERTFLIX  Μέλος: christos1414 Φόρουμ: IPTV Γενικά 18/12/2024 (23:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (22:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (22:10)
* Απ: ERTFLIX  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 18/12/2024 (21:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (20:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: dr_virus Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (19:26)
* Απ: Τα Μεσαία (ΑΜ) στην Κύπρο.  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 18/12/2024 (18:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (17:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (14:05)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 18/12/2024 (13:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (13:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (13:21)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (13:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 18/12/2024 (12:49)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (12:04)
* Απ: Μακρινές λήψεις DAB+ εντός ή εκτός Ελλάδας  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 18/12/2024 (11:39)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/12/2024 (10:41)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 18/12/2024 (10:19)