Να χαιρετεισω ολους τους φιλους εδω νεο μελος εδω ευχομαι να τα λεμε εδω ευχαριστα.λοιπον διαβαζω εδω απ τους φιλους απ την θηβα ευχαριστα νεα.εμεις εδω στο Καπαρελλι φιλοι (geo7 Ευτηχη)ειμαστε σε μαυρα χαλια.πιο συγκεκριμενα αυτοι που ειναι στην εισοδο του χωριου μεχρι κ την κεντρικη πλατια δεν ξερουν κανενα καναλι πλην του mega με αρκετα χιονια ΕΤ1 ΕΤ2 Κ λιγο ANT1 ολα με χιονια Κ αυτα απο παρνηθα γιατι Χλομο δεν μπορουν να δουν λογο υψους.αυτοι τωρα που ειναι στο κεντρο κ στο υψωμα του χωριου βλεπουν ανετα απο Χλομο mega ANT1 αρκετα καλα STAR με λιγα χιονια skaι αρκετα καλα.alter λιγα χιονια alfa.ET1 αρκετα καλα.ET3 με χιονια ΝΕΤ χαλια μαυρα ΤΗΛΕΑΣΤΥ ησα που διακρινεις οτι υπαρχει 902 με λιγα χιονια ΕΝΑ τελεια STAR Λαμιας τελεια Ε με λιγα χιονια.οι υποληποι που ειμαστε νοτια προς τον Κιθερωνα δεν βλεπουμε τιποτα εκτος απο καποιους θαραλεους που αψηφουν τον ισχυρο νοτια που εχουμε εδω κ βαζουν ιστους που φτανουν τον (ουρανο. κ γω μεσα σ΄αυτους) π.χ. εγω 10 μετρα διπλα 18 μετρα με γερανο την εβαλε κ παντου σηρματοσχοινα πιο διπλα 8 μετρα πιο διπλα 12 ακομα πιο περα 10 κ παει λεγοντας.ολα αυτα για χλομο φυσικα ετσι γιατι για παρνηθα ουτε συζυτηση.κ λεω εγω τωρα ειναι κατασταση αυτοι εν ετοι 2008 να κανουμε τους ηρωες για να δουμε τηλ η κ καποιοι αλλοι καθολου.κ εκτος αυτου η παραλια του Αγιου Βασιλη με 5 οικογενειες μονοιμους κατοικους κ 100 ακομα σαββατοκυριακο κ γιορτες μετα τις τελευταιες ενεργειες στην Κορινθο εκτος απο ΝΕΤ ΕΤ3 Κ 2 ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.διαβασα λοιπον σχετικο post του φιλου Ευτηχη για τον Κιθερωνα για αναμεταδοτες κ λεει οτι θα γινει μπαχαλο.η ταποινη μου γνωμη ειναι οτι ισως ολα γινουν καλυτερα αν ολοι γυρισουμε εκει κ οι Κορινθοι κτλ κ εμεις απο δω καλυτερη ποιοτητα κ περισσοτερα καναλια.Η συγκεκριμενη περοιοχη ευνοοι παρα πολυ ραδιοφωνικες κ ραδιοερασυτεχνηκες ληψεις-εκπομπες πιστευω κ τηλεοπτικες. Συγνωμη για το μεγαλο μου μυν αλλα ειναι αγανακτησμενη αποψη κ προβληματισμος πανω απο 1300 κατοικους στους 1750 που εχουμε σην του παραθερηστες στην παραλια.ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον σχολια κ αποψεις