Δεν ανεφερα πουθενα στο ποστ μου οτι το πιατο αυτο ητανε στην Αττικη, εχεις δικιο, ξανακοιταξα το ποστ που το αναφερει και ειναι οντως στην ροδο το πιατο αυτο. Απλως εγω μεσα στην ασχετοσυνη μου υπεθεσα οτι επειδη ειμαστε πιο ψηλα απο ροδο ισως μπορουσαμε τετοιες ληψεις με παρομιο πιατο. Δηλαδη μιλαμε για τερατα 5 μετρων μονο για Αττικη εε?
Εχει ακουστει τιποτα για μεταφορα των bbc/itv σε αλλη δεσμη καποια στιγμη για να μπορεσουμε να τα βλεπουμε?
- Ποδοσφαιροφιλος ειμαι ναι και προτιμω να ακουω ολα τα Αγγλικα ματς με περιγραφη martin tyler στο sky sports χιλιες φορες αλλα δυστηχως δεν εχω βρει καμμια εταιρια στην Ελλαδα που να σου παρεχει συνδρομη στο sky χωρις να εχεις προβληματα. Ισα ισα που εχω πολυ πικρη πειρα απο συνεργασια με εταιρια στην Αθηνα η οποια μου εφαγε και λεφτα χρεωνοντας επιπλεον την καρτα μου ενω ειχα διακοψει την συνδρομη μου. (ονομα του καταστηματος δεν λεω, παντως ειναι απο τα γνωστα που αναλαμβανουνε sky digital συνδρομες, καρτες, box .κ.τ.λ)
Γιαυτο λεω και οτι προτιμω την Freeview προς το παρον μεχρι να συνενοηθω με φιλους στην Αγγλια να αναλαβουνε την συνδρομη μου. Οσον αφορα το ιταλικο μου λες οτι ειναι φτωχοτερο αλλα εμενα με ενδιαφερει εαν γινετε αυτο που ρωτησα και οχι τοσο πολυ η πληθωρα των προγραμματων του. Εκπεμπει παντα στα Ιταλικα η μπορω να το βλεπω σαν να βλεπω το Αγγλικο, γιατι στην τελικη και το Αγγλικο πακετο που με ενδιαφερει (το sports package), ειναι ψιλοτσιμπιμενο..Οσο για αυτο που μου γραφεις για 2.5 μ για το Ιταλικο πακετο δεν το ηξερα και μου κανει μεγαλη εντυπωση γιατι φανταστηκα οτι λογω το οτι η ιταλια ειναι διπλα 8α επιανε με μικροτερο πιατο. Δηλαδη κατεβαζει κανεις στην Ελλαδα το sky το Αγγλικο με 1.2μ και χρειαζεται 2.5μ για το Ιταλικο. :shock:
Μια ερωτησουλα ακομα, τα free channels που θα βλεπω με το skybox υπαρχει τροπος να τα βλεπω με καποιο αλλο δεκτη η η Freeview καρτα θελει μονο digibox για να δουλεψει.
και παλι ευχαριστω για την απαντηση φιλε.