Επειδή πιστεύω ότι δεν αξίζει να δώσω περίπου 60€ για Nova σκέφτηκα να κοιτάξω για Sky Digital.Αφού κοίταξα σε όλα τα θέματα για Sky Digital , έχω να κάνω 1-2 ερωτήσεις.
Πρώτα απ'όλα μένω Ραφήνα.Δεύτερον λόγω του ότι είναι λίγο ακριβά τα μαγαζιά που μπορούν να σου προμηθεύσουν εξοπλισμό για Sky Digital (ξεκινάνε από 300€ μόνο για Sky Digibox και δεν έχω κάνει ακόμα καμιά σοβαρή έρευνα αγοράς) λέω μήπως μπορώ να κοιτάξω αν μπορώ να βρώ μια άκρη στην Αγγλία (από ένα φίλο που σπουδάζει) και να το φέρω από εκεί.
Το ερώτημά μου είναι ,λόγω του ότι ξέρω ότι astra 2d δεν πιάνω ούτε με σφαίρες και από τους πίνακες του TVSAT (Lyngsat) είδα ότι
με 1,2-1,5 πιάτο είμαστε ΟΚ με τους υπόλοιπους δορυφόρους (eurobird,2A και 2Β) αν αξίζει να πάρω την full συνδρομή ή μήπως πρέπει να πάρω άλλη συνδρομή λόγω των καναλιών που χάνω από τον 2D (ΙTV,BBC,DISNEY,SKY BOX κτλ)?
Υ.Σ : Αν μπορείτε από προσωπικές εμπειρίες όσοι μένετε Αττική αν είστε καλυμένοι-ευχαριστημένοι με πιάτο 1,2 - 1,5 m ή τελικά χρειάζεται μεγαλύτερο (1,80m)?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλες τις απαντήσεις.