Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης
  • Σαβ 22 Φεβ 2025, 12:04
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  (Αναγνώστηκε 1019698 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Anonymous

• Επισκέπτης
Παράθεση από: "marios1234"
η απαντηση του ΚΕΕΠ της ΕΡΤ που ελαβα σημερα για το ποτε θα αρχισει η ψηφιακη εκπομπη των κρατικών καναλιών ειναι

''Σας ενημερώνουμε οτι λάβαμε το μήνυμά σας.Κάποια στιγμή όλα τα κανάλια θαεκπέμπουν ψηφιακά αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό.Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.''

Με εκτίμηση Κ.Ε.Ε.Π

Τωρα,τι πρεπει να υποθεσουμε???

Μου θυμίζει αυτό το που λέγαμε για αστείο μικροί:
Πήγε μια εγκυος από το χωριό στη μαμή του χωριού και την ρώτησε:
-Τι θα γεννήσω, αγόρι ή κορίτσι?
Και για να ναι μέσα η μαμή έλεγε:
-Αγόρι οχι κορίτσι....
Αυτό το ερμηνεύεις με 2 τρόπους:
Αγόρι όχι, κορίτσι , ή  αγόρι, όχι κορίτσι...
Ετσι και αυτοί είτε εκπέμπσουν σε ένα μήνα είτε σε ένα χρόνο, μέσα θα πέσουν....  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Παράθεση από: "SaT4FuN"
Μου θυμίζει αυτό το που λέγαμε για αστείο μικροί:
Πήγε μια εγκυος από το χωριό στη μαμή του χωριού και την ρώτησε:
-Τι θα γεννήσω, αγόρι ή κορίτσι?
Και για να ναι μέσα η μαμή έλεγε:
-Αγόρι οχι κορίτσι....
Αυτό το ερμηνεύεις με 2 τρόπους:
Αγόρι όχι, κορίτσι , ή  αγόρι, όχι κορίτσι...
Ετσι και αυτοί είτε εκπέμπσουν σε ένα μήνα είτε σε ένα χρόνο, μέσα θα πέσουν....  :wink:
Πιο εύγλωττα δε θα μπορούσες να το πεις, Γιώργο! :)
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: Πατρα
Παράθεση από: "nektarios 1451"
Θα εκπέψουν κάποτε όταν τα αφήσουν......

Μην πιστευεις φιλε μου θεωρειες συνομωσιας και αλλες εξυπναδες!!!Ποιος δεν αφηνει δηλαδη  την ΕΡΤ να επεκτεινει το ψηφιακο δικτυο της???Εγω θυμαμαι τον Ρουσσοπουλο να απειλει ανοιχτα,οτι οποιος τολμησει να εκπεμψει ψηφιακα,θα παει στην φυλακη!!!Την ιδια ωρα η ΕΡΤ εξεπεμπε τα plus ανενοχλητη σε Αθηνα και Θεσαλλονικη!!!Η αληθεια ειναι οτι η κυβερνηση κανει οτι μπορει να σπρωξει την ΕΡΤ αλλα αυτοι δεν καταλαβαινουν τιποτα!!Τρια χροννια αυτη η βαλιτσα ελεος!!Πιστευετε οτι θα σταματησουν το φαγοποτι που γινεται εκει μεσα,για να εχει ψηφιακη η επαρχια???Η ακροαματικοτητα των plus ανυπαρκτη και ο εισαγγελεας ψαχνει για εξαφανισμενα λεφτα!!Ορεξη εχουν τωρα.Μην νομιζετε και οτι οι ιδιωτικοι ειναι καλυτεροι.Πιστευετε πραγματικα οτι θελουν και δεν τους αφηνουν??Μηπως νομιζετε οτι εχουν ορεξη για επενδυσεις και ψηφιακες ιστοριες???Μια χαρα βολεμενοι ειναι με τα αναλογικα.Σιγα μην ξοδεψουν λεφτα για να να βλεπετε εσεις καθαροτερα τηλεοραση!!!Θα καλυψουν Αθηνα και Θεσαλλονικη και μετα θα εκβιασουν για επιχορηγησεις.Με λιγα λογια η επαρχια θα δει ψηφιακη τηλεοραση κατα το 2014-2015,αυτα για τωρα.
DM800HD,edision argus mini 2
Skystar usb 2 hd.
1.00x1.10 κινητο με τοξο 85Ε-30W
1.15X1.25 σε 9E,4.8E,1W,4W,7W(κεντρο),12.5W
1.25X1.35 σε 28Ε(κεντρο),26Ε,23.5Ε

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2007
  • Τόπος: Οπου κορυφή βουνού και εγώ!!
8) Για τον κ. Ρουσόπουλο δεν ξέρω τι κάνει ,αλλά για καναλάρχη που έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην ΕΡΤ για παρεμβολή ψηφιακού στη δική του παράνομη συχνότητα με υπόδειξη και υποστήριξη ΥΠΟΥΡΓΟΥ ξέρω?
Edision argus highspeed,Vu+DUO 4K SE
Tandberg TT1200 IRD-Harmonic7100
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Τι με νοιάζει η κρατική TV  Π@@@@@ρες είναι :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: Οταν ο Ρουσοπουλος αφήσει τα ιδιωτικά να εκπέψουν ψηφιακά τότε η ΕΡΤ θα τρέχει όπως τρέχει κάποιος όταν τον κυνηγάνε δέκα λυσσασμένα πιτ μπουλ :lol:  :lol:  :lol: Σαν την νείλα που παθαίνει σιγά σιγά ο ΟΤΕ ήρθαν οι ιδιώτες και τον κόβουν σιγά σιγά.
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Παράθεση από: "teletkv"
8) Για τον κ. Ρουσόπουλο δεν ξέρω τι κάνει ,αλλά για καναλάρχη που έκανε ασφαλιστικά μέτρα στην ΕΡΤ για παρεμβολή ψηφιακού στη δική του παράνομη συχνότητα με υπόδειξη και υποστήριξη ΥΠΟΥΡΓΟΥ ξέρω?

Οταν έχεις τα βύσματα τίποτα δεν σε κρατά μέχρι τις επόμενες εκλογές.Οταν αλλάξουν τα κεφάλια σαν τα ποντίκια κρύβονται :lol:  :lol:  :lol:
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
8) Ο διαγωνισμός τελείωσε.Η εγκατάσταση άρχισε από Κεφαλοννιά.Η εκπομπή για Μυτιλήνη θα γίνει από το γνωστό μέρος πάνω από την πόλη και δυστυχώς μέχρι καλοκαίρι 2008 μόνο για τη πόλη.
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13
Fraccaro 1,2m9,7,3 Fraccaro 0,8m 39,43  Πεδιόμετρα Sefram 7847,Leband FSM204 Spectrum GSP-827,Rigol RSA3015E-TG,Hantek 1022G

Αποσυνδεδεμένος teletkv

• SatLeo Legend
8) Καλά όταν θα πληρώνεις έστω για να πάρεις ανάσα ,δεν θα έχεις πρόσβαση αλλά ούτε θα μπορείς να παραπονεθείς στους ιδιώτες,θα είναι αργά να καταλάβεις αυτό που τώρα χαίρεσαι να συμβεί.
WellavHD2-IRD
Mabo 1,8m 28,23,19,16,13

Anonymous

• Επισκέπτης
Να και μια θετική εξέλιξη...
Υπομονή λοιπόν...

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "teletkv"

Γιατι δηλαδη,αν ειχαν αφησει την ΕΡΤ να εκπεμψει απο τη θασο,τι θα εδειχνε??Το απολυτο τιποτα φανταζομαι,οπως και στα Ακαρνανικα!!!Στην τελικη,γιατι η ΕΡΤ δεν δινει μια απο τις δικες συχνοτητες,αλλα προσπαθει να κλεψει συχνοτητα τοπικου καναλιου???Και μην μου πεις οτι η ερτ χρειαζεται ολες τις συχνοτητες γιατι θα γελασω!!!Στην Πατρα π.χ. η ΕΡΤ εχει τις συχνοτητες 07,22,23,25,29,35,37,38,39,42,53,57,60,62!!!! Δεκατεσσερις συχνοτητες για 4 κρατικα και 3 δορυφορικα!!!Η ΝΕΤ εχει,4 συχνοτητες,η ΕΤ1, 3 συχνοτητες  και η ΕΤ3,3 συχνοτητες.Χρειαζεται πραγματικα η ερτ ολες αυτες τις συχνοτητες???Γιατι λοιπον δεν ερχεστε στην Πατρα και να εκπεμψετε ανενοχλητοι σε μια δικη σας συχνοτητα???Μην ξεχνας φιλε μου οτι οι συχνοτητες ειναι δημοσιο αγαθο(ανηκουν σε ολους τους Ελληνες πολιτες) και σε καμμια περιπτωση δεν ειναι τσιφλικι τηε ΕΡΤ.
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος adiaforos

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
Παράθεση από: "NSCOVRIA"
Μην ξεχνας φιλε μου οτι οι συχνοτητες ειναι δημοσιο αγαθο(ανηκουν σε ολους τους Ελληνες πολιτες) και σε καμμια περιπτωση δεν ειναι τσιφλικι τηε ΕΡΤ.

Ούτε είναι τσιφλίκι του κάθε φερέλπιδος καναλάρχη που αγοράζει ένα πομπό και αρχίζει να εκπέμπει σκουπίδια με συγκαλυμμένη την πολιτική προβολή του (ή έστω για την οικονομική αρπαχτή του)... Οι συχνότητες της ΕΡΤ είναι το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί. Εξάλλου, το Πολυτεχνείο έχει αναλάβει τον χάρτη συχνοτήτων μετάβασης, οπότε το μούφα κανάλια που συμπίπτουν με τις συχνότητες που δίνει απλά ατύχησαν (και αν η χώρα δεν ήταν μπανανία τα 3/4 από αυτά δεν θα υπήρχαν εξ αρχής).

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Η μελέτη (νομοσχέδιο) που έγινε για την ψηφιακή εκπομπή στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Πελλοπονήσου - Ιονίων Νήσων, παρουσιάζει στους ακόλουθους πίνακες, τα κέντρα εκπομπής και τις ψηφιακές συχνότητες της μεταβατικής περιόδου:

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "adiaforos"
Παράθεση από: "NSCOVRIA"
Μην ξεχνας φιλε μου οτι οι συχνοτητες ειναι δημοσιο αγαθο(ανηκουν σε ολους τους Ελληνες πολιτες) και σε καμμια περιπτωση δεν ειναι τσιφλικι τηε ΕΡΤ.

Ούτε είναι τσιφλίκι του κάθε φερέλπιδος καναλάρχη που αγοράζει ένα πομπό και αρχίζει να εκπέμπει σκουπίδια με συγκαλυμμένη την πολιτική προβολή του (ή έστω για την οικονομική αρπαχτή του)... Οι συχνότητες της ΕΡΤ είναι το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί. Εξάλλου, το Πολυτεχνείο έχει αναλάβει τον χάρτη συχνοτήτων μετάβασης, οπότε το μούφα κανάλια που συμπίπτουν με τις συχνότητες που δίνει απλά ατύχησαν (και αν η χώρα δεν ήταν μπανανία τα 3/4 από αυτά δεν θα υπήρχαν εξ αρχής).

Συμφωνω απολυτα μαζι σου για τα τοπικα καναλια,αλλα δεν εχει καμμια δουλεια η ΕΡΤ να αποφασισει ποιος θα εκπεμπει και ποιος θα κλεισει!!!Αν ηταν στο χερι της αλλωστε,θα εκλεινε ολους τους ιδιωτικους σταθμους και θα λειτουργουσε μονον αυτη.Υπαρχει αθεμιτος ανταγωνισμος εδω.Το ΕΣΡ πρεπει να δωσει(επιτελους) τις αδειες και να θεσει τους κανονες εκπομπης και περιεχομενου προγραμματος στους τοπικους-περιφερειακους σταθμους ωστε να μπει μια ταξη.Μην ξεχνας οτι δεν μπορουμε να ζηταμε απο τους τοπικους σταθμους να επενδυσουν χρηματα στα καναλια τους προτου αδειοθοτηθουν!!Δηλαδη να επενδυσουν σημερα ,και αυριο να τους κλεισουν???Για αυτο και πιστευω οτι η ΕΡΤ πρεπει να παψει να το παιζει νταβατζης και να παραμεινει στις δικες συχνοτητες,ωσπου να ξεκαθαρισει το τοπιο.Για παραδειγμα στην Πατρα θα μπορουσε να εκπεμψει ψηφιακα μεσω των RIKSAT και βουλης tv(23,37),απλα και ομορφα χωρις να ανοιξει ρουθουνι!!!
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος john32

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
ποτε θα εκμπεμψει το νεο πακετο[ΕΤ1/ΝΕΤ/ΕΤ3] ξερει καποιοs ; :lol:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
εσυ παιδι μου καλά κανεις και γελάς, διότι η ΕΡΤ ειναι για γέλια,  οσον αφορά την τήρηση των χρονοδιαγραμματων τους...
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
NSCOVRIA, από πόσα κέντρα εκπομπής καλύπτεται η Πάτρα?

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "ntwrk24"
NSCOVRIA, από πόσα κέντρα εκπομπής καλύπτεται η Πάτρα?

Aροη,δασυλλιο,παναχαικος,παλαιοπλατανος(Ναυπακτος) και αν γυρισω την κεραια μου δυτικα βγαινουν καμπανα οι δυνατοι αναμεταδοτες απο Αινο(κεφαλλονια).
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Προβλέπονται περισσότερα του ενός κέντρα εκπομπής από τα οποία θα βγούν τα ψηφιακά κανάλια με μικρότερη ισχύ για κάθε περιοχή για να μειωθούν οι τωρινές παρεμβολλές. "Η σύνηθης πρακτική στην αναλογική εκπομπή είναι η αλόγιστη αύξηση ισχύος ως λύση σε κάθε πρόβλημα, που λύνει το πρόβλημα τοπικά αλλά αυξάνει τις παρεμβολλές στις όμορες περιοχές και στις γειτονικές χώρες". *

Από Αρόη οι 25, 42, 53, στο μεταβατικό γίνονται ψηφιακές πανελλαδικών. Ίσως τις υπόλοιπες τις μοιράσει σε άλλα κέντρα εκπομπής για το παραπάνω λόγο.  
   Αυξάνονται τα κέντρα εκπομπής σε όλη την Ελλάδα, διαιρόντας κάθε περιοχή σε μικρότερες. Στη Δυτική Πελοπόννησο γίνονται 8, στη Κεντρική Μακεδονία ανεβαίνουν στα 5 και τα κανάλια ανάλογα με τον τύπο (πανελλαδικά, περιφερειακά) εκπέμπουν από καθορισμένα.
   Στο Βόρειο Αιγαίο πάμε στα 10 κέντρα εκπομπής πάλι για τον ίδιο λόγο.

*σελ. 22 της μελέτης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για την ψηφιακή.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
Από Αρόη οι 25, 42, 53, στο μεταβατικό γίνονται ψηφιακές πανελλαδικών.    

Τωρα αυτο απο που το συμπερανες??Ο παραπανω πινακας που παρεθεσες δινει 14 ψηφιακες συχνοτητες μονο στην Αροη.Πιο πιθανο βλεπω τα υπολοιπα κεντρα(Δασσυλιο,Παναχαικος,Παλαιοπλατανος,Αινος) να εκπεμπουν μονο τα αναλογικα.Γενικα οσο και αν μελετησα τοσο την μελετη του μετσοβειου,οσο και το νομοσχεδιο Ρουσοπουλου,ακρη δεν καταφερα να βγαλω!!!Κατι απο την Πυθεια του μαντειου των Δελφων μου θυμιζει.Ο καθενας μπορει να το ερμηνεψει με 100 διαφορετικους τροπους!!!Ισως αυτος και να ηταν ο σκοπος τους στην τελικη!!!
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Τις υπόλοιπες θα τις κρατήσει στο μεταβατικό ως αναλογικές όπως λες και εσύ και μετά στο switch off θα τις μοιράσει ψηφιακές πλέον στα υπόλοιπα κέντρα.

Ο παραπάνω πίνακας Αρόη δίνει 14 συχνότητες, λέει τί έκπέμπει τώρα στην καθεμία, και σε τί μετατρέπονται στο μεταβατικό στην διπλανή στήλη. Από εκεί το είδα για τις 25, 42, 53. Λέει σε τί μετατρέπεται η καθεμία. Όπως ότι οι 34 και 46 θα δοθούν στο μεταβατικό για εκπομπή ψηφιακού σήματος σε περιφερειακά κανάλια της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
Τα εχω καταλαβει αυτα που λες,απλα δεν καταλαβα γιατι αναφερες μονο τις 3 απο τις 14 συχνοτητες της Αροης!!Αλλα μαλλον τις αναφερες για παραδειγμα.Και με τις συχνοτητες 28,43,45,49,55,59 τι παιζει???Γιατι δεν εχουν κανενα σχολιο???Η δημοσια τηλεοραση(ΕΡΤ),γιατι δεν αναφερετε στην δευτερη στηλη???Ο Αινος γιατι δεν εχει δικο του αναλυτικο πινακα???Τρελο το βλεπω να μην εχει ψηφιακες συχνοτητες απο την στιγμη που εξυπηρετει μεγαλο μερος της δυτικης Ελλαδος και ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα κεντρα εκπομπης στην Ελλαδα.Με τα υπολοιπα κεντρα εκπομπης τι θα γινει??Θα εκπεμπουν μονο αναλογικα η θα καταργηθουν??Αυτα ειναι που δεν καταλαβαινω!!!
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Επειδή εσύ είπες ότι τις έχει η ΕΡΤ γι'αυτό τις ανέφερα. Εϊναι μέσα σε εκείνες τις συχνότητες που έγραψες παραπάνω. Αναφέρει η μελέτη αναλυτικότερα τα κυριότερα κέντρα στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και τα άλλα που λες. Αφού λες ότι αυτές οι 3 συχνότητες είναι ΕΡΤ άρα θα είναι ΕΡΤ και μετά στο μεταβατικό. Για αρχή η ΕΡΤ θα δίνει 8 προγράμματα. Βλέπεις ότι δίνει 8 κέντρα για δυτική Πελοπόννησο αλλά αναλύει μόνο 2, την Αρόη και το Πεταλίδι, για το μεταβατικό. Στο μεταβατικό θα υπάρχουν και αναλογικές συχνότητες. Στο switch off θα γίνουν όλες ψηφιακές.

Οι άλλες που δεν έχουν κανένα σχόλιο μήπως κλείσουν από Αρόη και δωθούν σε άλλο κέντρο, μένοντας από εκεί κενές για να μην υπάρχουν αλληλοκαλύψεις.

Εσύ γνωρίζεις τι εκπέμπει τώρα σε αυτές τις 14 συχνότητες, ανεφερέ το αν μπορείς.

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
Μαλιστα!!!Αρχιζω και βγαζω ακρη!!!Τις συχνοτητες 25,42,53, θα τις παρουν απο την ΕΡΤ και θα τις δωσουν στα ιδιωτικα!!!οι συχνοτητες 28,43,45,49,55,59 που δεν αναφερει ο πινακας που θα δοθουν,ανηκουν ολες σε ιδιωτικα καναλια  πανελλαδικης εμβελειας(εκτος της 49 που την εχει το filmnet) και θα δοθουν λογικα στην ΕΡΤ και στην συνδομητικη για ψηφιακη χρηση!!!Τωρα ομως βλεπω πως οταν η ΕΡΤ αποφασισει να ξεκινησει τα ψηφιακα πακετα της στην Πατρα θα πρεπει να κλεισουν τις αναλογικες τους συχνοτητες τουλαχιστον δυο
ιδιωτικοι σταθμοι Πανελλαδικης εμβελειας!!!!Πραγμα απιθανο να δεχτουν ομως
οι ιδιωτικοι,εφοσον δεν τους δοθουν αλλες!!!Ποια ομως να τους δοθει αφου δεν υπαρχει ουτε μια ελευθερη???Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να εκπεμψουν πανω στις συχνοτητες που ερχονται απο Κεφαλλονια(θα γινει χαμος απο τις παρεμβολλες!!!)Τελικα δυσκολο το βλεπω να δουμε συντομα στην Πατρα ψηφιακη ΕΡΤ!!!Οσον αφορα τα κεντρα εκπομπης,εγω πιστευω πως μονο Αροη και Αινος θα εκπεμπουν ψηφιακα και τα υπολοιπα μονο αναλογικα,με σκοπο μετα την μεταβαση να απομεινουν μονο Αροη και Αινος.Πραγμα λογικο,απο την στιγμη που η Πατρα εχει γεμισει με κεντρα εκπομπης και αχρειαστες κεραιες!!!!Να δω τωρα πως θα βγαλουν ακρη με αυτο το μπαχαλο,που οι ιδιοι δημιουργησαν!!!  
 :lol:  :lol:  :lol:
Skystar usb 2 hd.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Όχι.  8)  Οι 25, 42, 53 είναι της ΕΡΤ και μετά θα εκπέμπουν στο μεταβατικό από εκεί τα ψηφιακά της. Στη Θεσσαλονίκη πήραν συχνότητες αναλογικές της ΝΕΤ, και του RIK, και βάλανε τα ψηφιακά, και θα χρησιμοποιήσουν και άλλες στο μεταβατικό.
Δεν επιρεάζονται οι πανελλαδικοί ιδιωτικοί στην Πάτρα για να βγει η ψηφιακή ΕΡΤ. Στη μεταβατική οι ιδιωτικοί σταθμοί πανελλαδικοί και περιφερειακοί θα εκπέμπουν ταυτόχρονα αναλογικά και ψηφιακά από τις αντίστοιχες συχνότητες του πίνακα.
Εσύ γράφεις, "Στην Πάτρα π.χ. η ΕΡΤ έχει τις συχνότητες 07,22,23,25,29,35,37,38,39,42,53,57,60,62!" Είναι όμως όλες από την Πάτρα, ή είναι και από αλλού όπως Κεφαλλονιά?

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
Αχα!!!!Μαλιστα.Δηλαδη στην τριτη στηλη οπου λεει Πανελλαδικη,σημαινει κρατικοι και ιδιωτικοι μαζι!!!Εγω πιστεψα οτι αναφεροταν μονο στους ιδιωτικους,Πανελλαδικης εμβελειας.Λαθος μου!!!Μαλλον τοτε οι συχνοτητες που δεν εχουν σχολιο,θα ειναι ενα ειδος τζοκερ και θα καλυψουν αναγκες που θα προκυψουν στην πορεια!!!Απο Κεφαλλονια ερχονται στην Πατρα μονον οι 07,29,57(δυνατα ομως).Ολες οι υπολοιπες συχνοτητες της ΕΡΤ,βγαινουν απο Πατρα.Ισως καποιες απο αυτες τις τρεις χρησιμοποιηση  η ΕΡΤ για ψηφιακη εκπομπη απο Κεφαλλονια.
Skystar usb 2 hd.

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Τελικα ολα αυτα που ακουγονταν αυτες τις μερες για την εναρξη του 2ου ψηφιακου μπουκετου της ΕΡΤ ηταν φημες?το λεω αυτο γιατι η απαντηση που πηρα απο το ΚΕΕΠ δεν ηταν καθολου σαφης(την εχω δημοσιευσει πιο πανω).υπαρχει καμια επισημη ενημερωση?

Αποσυνδεδεμένος dennis2005

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2005
καταρχας αν ηταν να ξεκινησουν θα ειχαν πλακωσει οι διαφημησης καιρο πριν. η ερτ δεν μας εχει συνηθηση σε αστραπιαιες κινησεις. οταν ηταν να ξεκινησουν τα ψηφιακα επι μηνες βλεπαμε το λογοτυπο των καναλιων και το διαφημιστικο τους. μετα ειναι το θεμα με της μετρησης που δεν μπορουν να κανουν στην ψηφιακη. και οχι τιποτα αλλο αλλα εχουν και ποδοσφαιρο και εκει θελουν να κανουν διαφημηση. δηλαδη τι θα γινει θα ξεκινησουν και οταν εχει αγωνα η καποια σημαντικη διοργανωση θα βαζει διαλλειμα με τραγουδια στην ψηφιακη?

Αποσυνδεδεμένος nikolakis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
  • Τόπος: Αχαρνές (Μενίδι) Αττικής
Η ισχυς της ετ3 στα 52 uhf απο Παρνηθα εχει πεσει παρα πολυ!Μαλλον ηρθε το τελος της αναλογικης απο αυτη τη συχνοτητα...Αντε να αρχισει η ψηφιακη!!

Αποσυνδεδεμένος Diginoob

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2007
Καλά βρε παιδιά, αυτό για το "μέσα σε δυο βδομάδες" από πού είχε μαθευτεί;

Θυμάμαι τον nrg_tv να λέει πως παρακολουθούν τον hellas sat καθημερινά και πως όποτε ανέβει feed (ή οτιδήποτε είναι να ανέβει) θα καταλάβαιναν από πριν πότε είναι να αρχίσει το 2ο ψηφιακό πακέτο. Με αυτό τι έγινε;

Ελπίζω να είναι μόνο καθυστέρηση λίγων μερών και να μην νιώθουμε τυχεροί αν έχουμε ψηφιακή ΝΕΤ τον Μάιο με τη Eurovision  :P

Αποσυνδεδεμένος thanoskat

• Έμπειρο Μέλος
  • Τόπος: Κατερίνη
Παράθεση από: "Diginoob"
Καλά βρε παιδιά, αυτό για το "μέσα σε δυο βδομάδες" από πού είχε μαθευτεί;

Θυμάμαι τον nrg_tv να λέει πως παρακολουθούν τον hellas sat καθημερινά και πως όποτε ανέβει feed (ή οτιδήποτε είναι να ανέβει) θα καταλάβαιναν από πριν πότε είναι να αρχίσει το 2ο ψηφιακό πακέτο. Με αυτό τι έγινε;

Ελπίζω να είναι μόνο καθυστέρηση λίγων μερών και να μην νιώθουμε τυχεροί αν έχουμε ψηφιακή ΝΕΤ τον Μάιο με τη Eurovision  :P

Κοίτα η συχνότητα είναι έτοιμη, τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη!
Εκεί εκπέμπουν προσωρινά  τα 3 γνωστά ψηφιακά και το ΡΙΚ. Το μόνο που μένει είναι να γίνει αλλαγή και να υπάρχει ψηφιακό σήμα του επίσημου δεύτερου μπουκέτου.

Εμένα το μόνο που με παραξενεύει είναι ότι δεν ανακοίνωσαν τίποτα στα δελτία ειδήσεων και δεν πέχτηκε κανένα διαφημηστικό όπως συνήθως κάνει  η ΕΡΤ
Make love like war!

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/02/2025 (11:04)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/02/2025 (09:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (08:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (02:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (00:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (20:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (20:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (19:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (19:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (19:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (19:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (19:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (19:07)
* Απ: ACTION 24  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/02/2025 (19:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (18:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: athmich Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (18:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (18:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (17:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: athmich Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (16:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (15:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (15:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (15:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (15:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (15:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (15:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/02/2025 (14:37)
* Απ: ERTFLIX  Μέλος: paksat Φόρουμ: IPTV Γενικά 21/02/2025 (12:15)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/02/2025 (11:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Παναγιώτης Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/02/2025 (10:09)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/02/2025 (09:48)