φίλε μου.
Δεν θέλω να γίνω κακός με τους ΕΛΛΗΝΕΣ και εγώ έλληνας είμαι ...αλλά πρέπει να το ξέρεις και εσύ οτι τεχνικός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει εμπειρικά , ο ημιμαθής δηλαδή . Ξέρω πολλούς τεχνικούς που δεν ξέρουν μαθηματικά (άλγεβρα boole) αλλά είναι έμπειροι στο να σου συνδέσουν ψηφιακή γραμμή (βλέπε ΟΤΕ) , ξέρουν εμπειρικά να βλέπουν τον παλμογράφο (αν το σήμα είναι ομαλό ή αν τα χρώματα είναι σωστά ) αλλά στην ουσία δεν υπολογίζουν τίποτα με κάποιους τύπους της εξόδου.
και εγώ εμπειρικός είμαι βγαίνω έξω και βλέπω τον Hotbird και τον βρίσκω...αλλά το πεδιόμετρο είναι άλλο πράγμα ... ξέρω πολλούς έλληνες καινοτόμους σε ψηφιακά συστήματα που δεν έχουν δουλειά (γενιά του '80) ο σωστός τεχνικός -γνώμη μου- είναι αυτός που έχει σωστά εργαλεία και όχι πατέντες.
15 χρόνια λέω πως γίνετε να διαμορφώσεις σήμα στο πομπό ,στα FM και με κατάληλλο Modem να το αποδιαμορφώσεις στο pc σου και να έχεις internet Μέσω κεραίας FM! καινοτομία ! 9/10 με πήρανε για τρελό .Ακόμα και ο καθηγητής μου.
θα σου πω μόνο τούτο. Συνδέομαι Αμφίδρομα δορυφορικά. αν στο έλεγα το 1999 θα μ έλεγες μουρλό
φιλικά