το tv8 μαζι με το φοξ και τα NTV σε HD εχουν την καλυτερη εικονα
απο εκει και περα μην πιστευετε και οτι μπαρουφα πεταει καποιος στο ιντερνετυ και την αναπαραγουν ολα τα παπαγαλακια
Δεν ξέρω για την hd εικόνα του TV8 αλλά η sd έκδοση που μπορώ να δω αναλογικά είναι αξιοπρεπέστατη! Τρεις φορές καλύτερη από τον δικό μας τον Ant1... Και το FOX τα ίδια (με το TV8 ), απλά η τουρκική έκδοση είναι πολύ διαφορετική από την ελληνική (πχ ενώ η ελληνική συνδρομητική έχει αρκετές ξένες σειρές, η τουρκική ελεύθερη έχει πολες τοπικες παραγωγές, ακόμα και δελτιο ειδησεων).
Καλά άμα έγραφε την συγκεκριμενη είδηση το mediacell, θα νομίζαμε ότι την άδεια θα την παρει κάποιος τζιχαντιστης.
Τα δε περί "τούρκικης" προπαγάνδας τα θεωρώ αστεία, μιλάμε για τον κωστόπουλο της τουρκίας, όσοι θυμούνται παρουσίαζε ένα ελληνοτουρκικό ριάλιτι πριν κάτι χρόνια στο μεγκα με τον μαρκουλάκη. Ευχάριστος τύπος, κάνει το κέφι του και τα καταφέρνει καλά απ ότι διαπιστώνω στα λίγα χρόνια που βλέπω κανάλια της γείτονος. Αν τελικά πάρει άδεια, θα γεμίσουμε ριάλιτι και τοκ σώου. Το ευχάριστο είναι ότι μπορεί να δούμε υψηλή ευκρίνεια. Με λίγη τύχη και κανα αθλητικό.
Δεν θα ξεχάσω πριν 2-3χρονια ότι ενώ το survivor έπαιζε στο τουρκικό Star (με παρουσιαστη τον ilicali), μετα από ώρα το TV8 έδειχνε εκπομπη - αφιέρωμα με τα τεκτενομενα που συνέβησαν στο παιχνίδι. Και μου είχε φανεί πολύ περίεργο, αλλά μετά από λίγο καιρό μου λύθηκε η απορία.
Όμως αν μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα σε όλα τα τουρκικά κανάλια δεν θα επελεγα το συγκεκριμένο. Όπως είπα και στο προηγούμενο post, πιστεύω ότι υπαρχουν πολύ καλυτερα κανάλια σε περιεχομενο (πχ θα ηθελα ένα ελληνικό Ntv Spor με χρήματα για πολλά αθλητικά δικαιώματα, η την παρουσία του ξένου TLC και στην ελλαδα, μέσω των δικαιωμάτων που κατέχει το ntv στην Τουρκία).