να κάνω μια ερώτηση τώρα εγώ ο αφελής; πως γίνεται απ τη στιγμή που κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα πάρει άδεια να προχωρά σε συμφωνίες για τη νέα σεζόν, π.χ. να κλείνει μια παρουσιάστρια με μεταγραφή από άλλο κανάλι; αυτό δεν σας παραξενεύει; είναι κάτι που κανείς δεν ρώτησε εδώ μέσα απ όσο μπορώ να δω. Όλα τα κανάλια λίγο πολύ έχουν καταρτίσει ήδη τα πλάνα τους για το χειμώνα και εννοώ πρόγραμμα, παρουσιαστές κλπ. Αν δλδ ο έψιλον ας πούμε δεν πάρει τελικά άδεια, θα ζητήσει τα λεφτά του πίσω για την Καινούργιου και την Νικολούλη π.χ.? Ή ο αντ1 που ανανέωσε για 2 χρόνια τους σκορδολιάγκες και τον αρναούτογλου πρόσφατα, θα πράξει το ίδιο; Και μη μου πείτε ότι θα συνεχίσουν μέσω συνδρομητικής γιατί θα με πιάσουν τα γέλια, τα συμβόλαια είναι τρελά και τα λεφτά δεν βγαίνουν ούτε σε οκτώ σεζόν. Στα δε κουτσομπολιά να προσθέσω ότι στα ενδότερα πασίγνωστης ομάδας του λεκανοπεδίου, της οποίας ο πρόεδρος κατέθεσε αίτηση, καταρτίζουν επίσης τα πλάνα τους ωσάν και τους έχει δοθεί ήδη άδεια. Κι αυτή είναι πληροφόρηση δική μου από ιαματική πηγή. Εν πάση περιπτώσει, όλοι αυτοί ξαναρωτώ, πως γίνεται να πετάνε τα όμορφα λεφτουδάκια τους τη στιγμή που μπορεί σε λίγες μέρες να μην μπορούν να εκπέμψουν; Είναι τρελοί ή έχουν λεφτά για πέταμα; Αναρωτηθείτε λίγο...