Μολις ακουσα την γεροβασιλη να λεει πως δινουν 3 μηνες περιθωριο στα καναλια που δεν παρουν αδεια να αποχωρησουν απ την επιγεια ψηφιακη αλλιως θα πεσει μαυρο. Οποιος μπορει ν ανεβασει το λινκ γιατι ειμαι απο παλιο κινητο.
Καλά... Οι άνθρωποι δεν παίζονται...
Ο. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Στη συζήτηση για τα θεματικά κανάλια εγώ δεν είπα ότι θα υπάρχουν ή δεν θα υπάρχουν. Δεν σας έχω απαντήσει καν σε αυτό το ερώτημα, γιατί ακριβώς δεν έχει ανοίξει τέτοια συζήτηση…
Ν. ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ: Δεν ισχύει η δήλωση του Νίκου Παππά ότι θα προκηρυχθούν και θεματικές άδειες;
Ο. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Ακριβώς δεν είπε αυτό. Είπε ότι αργότερα θα δούμε. Εάν θα υπάρχουν θεματικές άδειες θα το συζητήσουμε.
Ν. ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ: Πόσο αργότερα; Σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο; Πότε;
Ο. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Δεν μπορώ να σας απαντήσω, δεν το ξέρω.
Β. ΣΚΟΥΡΗΣ: Τα κανάλια που δεν θα πάρουν άδεια πότε θα κλείσουν, κυρία Εκπρόσωπε; Θα κλείσουν κατ’ αρχήν;
Ο. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής, γιατί δεν ξέρουμε εάν αυτοί οι οποίοι θα πάρουν άδεια στον διαγωνισμό θα είναι κάποιοι από τους παλιούς ή καινούργιοι. Επομένως, θα υπάρχει χρόνος προσαρμογής ανάλογα με το ποιοι θα πάρουν και άδειες. Προβλέπεται να είναι μέχρι 90 ημέρες μάξιμουμ, και μετά όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμπει.
...Απολαύστε, ολόκληρη την συνέντευξη εδώ
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε