Φερε εσυ ενα Cam να το βαλεις στην δικιά μου. αλλα αν δεν βρεις εσυ που θα το βάλεις, συμφωνοι να το βαλω οπου θελω εγω?
Χαβαλέ κανουμε, ε? μην μου παρεξηγήσεις.
Εχει και δεκτες που δεν παιρνουν Cam, εχει και τηλεοράσεις και ακόμη να πουμε οτι το περιβόητο Cam ακόοοοομα το ψαχνουμε και δεν το εχουμε δει. (κανενας φόβος λοιπόν) μονο η νεοσιον ειπε πως το εχει αλλά πουντο?
και τους επίγειους δεκτες που αγοράσαμε, κάπου 30.000 χωρια αυτους που εδωσαν σε αμεα, που τους βάζεις?
Εμεις που αγορασαμε αγοράσαμε γιατι ελπίσαμε οτι μια ακομα ευκαιρία να ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ευρώπη δεν θα πάει στράφι. Ακόμα κι ετσι εγω αυτη την στιγμή βλέπω σε 42'' με μηδεν ακτινοβολία. Εσυ λογικά σε 25'' - 29'' και με ΄τα γνωστα προβλήματα.
Οπως και να εχει μονο το τηγάνισμα που θα φας επι 5 χρονια περιμένοντας , δεν αξίζει τον κόπο.
Αλλά και δεν μπορεις επειδή μπήκες στην λουμπα να αξιώνεις εμεις που πήραμε τον εξοπλισμό που νομομα κυκλοφόρησε ως συμβατος με το ευρωπαικό πρότυπο, να τον πετάξουμε.
και αυτα για ενα ακόμη λόγο - ακόμα και αν αγοράσες DVB-MPEG4 εξοπλισμο, και εσυ θα τον πετάξεις μολις ερθει το επίσημο DVB - T2 mpeg4, οπου ο περιβόητος δεκτάκος σου ουτως ή άλλως θα βγει κι αυτός σε αχρηστία. Και αν νομίζεις οτι επειδή μπαινεις εσυ κι εγω στην λουμπα να αγοραζεις κονσερβοκουτια και να μαθαινεις πως δουλευουν απο την αρχή καθε 2 χρονια, θα μπει και η γιαγιά σου, κάνεις λάθος και εκεί.
μήν σου πω οτι καθυστερουν μπας και προλάβουν την εμπορική διάθεση του DVB-t2 αλλά και παλι θα την πατησουν γιατι θα πρεπει όντως να περιμένουν ως την λήξη της αναλογικής, καθως τα καναλια σε αυτό το πρότυπο ειναι εντελώς ασυμβατα με τα τωρινά. Αρα τζίφος. και το 2012 ειναι τόσο κοντά...
Ας πάμε λοιπον μεχρι το 2015. Οπου θα εχει καει μεχρι τοτε η παλιο CRT σου και θα εχεις αγοράσει ήδη κι εσυ μια τηλεόραση με DVB-T mpeg2.... γιατι η σονυ και η πανασονικ και η sharp και η samsung που εχουν mpeg4 το εχουν στα πανακριβα μονο μοντέλα τους....
εκτος αν βάλεις βαθια το χερι στην τσεπη για μια τηλεόραση που θα ειναι στο ελεος της δεη.... πάλι με την φτηνη θα την βγάλεις και αυτό γιατι η "μικρή" τιβι με το κουτι θα σου ερθει φτηνότερη....
ειναι πολλά φίλε μου και τα εχουμε σκεφτει ηδη απο το 2005(!) οπότε το να μας κυνηγας για συζητήσεις τετοιες μονο καλό δεν κάνει στην ψυχολογία σου γιατι εμεις τα φωνάζουμε εδω και 5 χρονια...