Από ότι φαίνεται είμαστε κοντά στην ανάκληση της άδειας Καλογρίτσα, γιατί δε μπορεί να δικαιολογήσει τα χρήματα (ή να τα πληρώσει). Το γράφει το enimerosi24 και φαίνεται κάποιες δηλώσεις Τσίπρα το μεσημέρι να το επιβεβαιώνουν εμμέσως πλην σαφώς..
Έτσι ανοίγει ο δρόμος για τον Alpha, γιατί ναι μεν ο Σαββίδης είναι πρώτος επιλαχών, αλλά μάλλον δεν έχει σκοπό να δώσει 61,5 εκ όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του.
Τώρα όσον αφορά το STAR, το τι κινήσεις κάνει η διοίκηση του σταθμού, δεν σημαίνει ότι ανταποκρίνονται και στις προθέσεις του ιδιοκτήτη. Δε νομίζω ότι ο ΑΝΤ1 ή ο ΣΚΑΪ ή ALPHA ήταν ηλίθιοι που ανέβασαν τόσο ψηλά το κασέ ώστε να σιγουρέψουν ότι δεν θα μείνουν απ' έξω, ανεξάρτητα από το τι απόφαση θα βγάλει το ΣτΕ. Φυσικά και δεν θα τους χαλάσει η αναίρεση του διαγωνισμού, αλλά δεν θέλανε να πάρουν ένα ρίσκο που μπορεί να μην τους βγει στο τέλος. Ο Βαρδινογιάννης και το STAR, εκ του αποτελέσματος, νομίζω ότι πήγε με την λογική "αν δεν πάρω άδεια έχω και τα καράβια μου". Το ίδιο συμπέρασμα βγαίνει και με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το Mega. - "Άδεια πάση θυσία; Όχι, ευχαριστώ.."