@Panos Την υψηλή ευκρίνεια πρεπει να περιμένουμε και από όλους τους αδειοδοτημένους εννοείται, κι όχι εν μέρει και upscale. Βεβαια στις παλιές sd σειρες δεν θα το αποφύγουμε το upscale αλλα τουλάχιστον θα παιζουν κάποιες ουδέτερες ώρες, όχι prime time και όχι συνέχεια. Οσο για το nativeΗD θα δοθει πιστευω ενα διάστημα για προμήθεια- οργανωση HD εξοπλισμού παλιών και καινουργιων καναλιών, ελπίζω να μην ειναι άνω του εξαμηνου αυτο το διάστημα. Πρακτικά αν ξεκινήσουν οι αδειες 1/4 όπως είναι ο στοχος, πιθανά να εχουμε FHD τη νέα τηλ. σεζον την 1/10.
Ο Βρυώνης να δουμε αν κατεβει τελικά, αν υπάρξει 8ος που να θέλει άδεια πιστευω ευκολα θα κάνει τον Φιλιππο να υπαναχωρήσει. Δεν εχει πολλα περιθώρια κερδους για εκείνον η νεα κατάσταση με τις αδειοδοτήσεις και τα 3,5εκ. του τιμήματος, αυτος ηταν και ο λόγος που πούλησε το κανάλι άλλωστε.
@johnpontios. HD και περιφερειακα ειναι για την ώρα ασύμβατες έννοιες. ΗD και πανελλαδικά θεματικά, ειναι η φαση που θα ακολουθησει των γενικών αδειών και πιστευω κι εγω ότι μια άδεια μπορει να δοθει για μουσικο κανάλι. Τους κανονες όμως και το είδος το κανονιζει το ΕΣΡ και ακόμα δεν εχει τοποθετηθεί για το είδος, το τίμημα και τον αριθμό τους πέρα από ένα αρχικο 3 σαν βάση. Οπως είναι τώρα τα πραγματα με τις γενικές άδειες και τα ποσά τιμήματος που ακούγονται είναι αδυνατον να πληρωθουν (ουτε καν τα μισά) από ένα μουσικό κανάλι που θα παιζει κυρίως βιντεοκλιπ και κουβεντες για μουσική. Και για την επόμενη φάση των θεματικών που λεμε, θα δουμε τις συμμετοχές ανάλογα με τα ποσά που θα ζητηθούν. Εχω ξαναγραψει κι εγω οτι θα πρέπει να δοθει η δυνατοτητα σε λιγοτερο ανταγωνιστικές καταστασεις που δεν παιζουν με την πολιτική αλλά δεν είναι και εφοπλιστές, να εκπέμψουν πανελλαδικά όπως ειναι ένα μουσικό καναλι, ενα παιδικο, ή μια ΜΚΟ κοινωφελούς σκοπού (Χαμογελο του παιδιού π.χ.) να μη ζητηθουν δηλαδη ενα κάρο χρηματα, εφόσον χωράνε στις πολυπλεξίες.