Εγώ παιδιά που είχα πάει στον αντιδήμαρχο του χωριού μου του Ευπαλίου να τον ρωτήσω σχετικά με το ομώνυμο κέντρο εκπομπής που έχουν πάνω,αυτός πήρε μπροστά μου τηλέφωνο τον τεχνικό που ανεβαίνει πάνω και τον ρώτησε τα αναλογικά που έχουμε πάνω μπορούν να μετατραπούν σε ψηφιακά, και του είπε ναι γίνεται αλλά για τον δήμο όπως μου είπε ο ίδιος αντιδήμαρχος είναι υπερβολικό το κόστος.Δεν μπορούν με έναν τρόπο να βοηθήσουν τους δήμους οι αρμόδιες αρχές σχετικά με το κόστος της εγκατάστασης gap filler όπου δεν περνάνε τα βασικά κέντρα εκπομπής καλά? όπως και στο Ευπάλιο που μου λέει η ιστοσελίδα της digea ότι η περιοχή σας δεν καλύπτεται απ τα βασικά κέντρα εκπομπής,εντάξει βέβαια παρόλο που στο χωριό μου το Ευπάλιο υπάρχει η δυνατότητα και το έχουν κάνει πολλοί όπως και εγώ με μια καλή κεραία και με έναν δυνατό ενισχυτή πιάνουν Αρόη
Συγχώνευση: Σαβ 14 Απρ 2018, 07:26
το μόνο gap filler που μπόρεσε να βάλει η digea και δεν ξέρω πως είναι στο κέντρο εκπομπής Παλαιοπλάτανος,απ εκεί και μετά δεν έχει βάλει σε κανένα άλλο,και έλεγα χάθηκε αντί για το Παλαιοπλάτανο να το βάζαν στο Παναχαϊκό το ίδιο σήμα θα είχε και πολύ καλύτερο