arva και nektarios 1451 το ξερω οτι υπηρξε το ενα απο τα καλυτερα καναλια εξαλου 46 χρονων ειμαι οποτε το εζησα απο την αρχη μεχρι τωρα.......διαφωνω στο κομματι της καραμελας με το τι θα απογινουν οι εργαζομενοι και την συμπαρασταση που θελουν για να μην χασουν την δουλεια τους επειδη εχουν ενα μεσο προβολης,,γι αυτο επιμενω και λεω οτι...... ολοι οι αλλοι 1,5 εκατομυριο ειναι ολοι μ...........ς????που δεν εχουν μεσο προβολης??ειναι δυνατον τοσο καιρο απληρωτοι και πως ζουνε δηλαδη τετοιες εποχες???εγω πιστευω οτι καποιοι απο αυτους εχουν ηδη καβατζωθει και απλα τα λενε για να τους ακουνε...Που ειναι η συμπαρασταση στο 1,5 εκατομμυριο ανεργους ???για πειτε μου??εγω που βλεπετε τωρα καθομαι γιατι λογω ηλικιας ακουω την καραμελα δες μας κανεις εισαι μεγαλος......και δεν ειμαι μονο εγω που καθομαι.....και ευτυχως που απο την αλλη βδομαδα ξεκιναω δουλεια υστερα απο ανεργια 2 χρονια με καποια μεροκαματα που και που,,,,,,,,με εκατονταδες βιογραφικα για οποιαδηποτε θεση μπορουσα να στειλω.....Καμια συμπαρασταση στους εργαζομενους στο μεγκα.....Και με τις ειδησεις τα τελευταια χρονια που ελεγε τις μνημονιακες εχει αυτοκτονησει κοσμος και κοσμακης γιατι αβανταριζε κυβερνησεις και ουτε ενα ρεπορταζ για τους ανεργους.....γιατι οι μεγαλοδημοσιογραφοι καθε μηνα με τα 10-20 χιλιαρικα στην τσεπη ηταν στην κοσμαρα τους και απεξω δεν πανε να πνιγουν ολοι....Το οτι επαιξε ποδοσφαιρο πολυ ωραιες σειρες το ξερω πολυ καλα γιατι το εβλεπα και εγω,,,,,,απο την ωρα που αρχισε τις μνημονιακες ειδησεις ουτε καν ξαναειδα ειδησεις του,,,,,οπως και στα υπολοιπα καναλια...Οι εργαζομενοι τοτε και αυτοι στην κοσμαρα τους χωρις να θελουν να ξερουν τι γινεται απεξω με τοση ανεργια,,,,,,να που γυρισανε ομως οι εποχες και τωρα παρακαλανε......Ας πανε τωρα στον πρετεντερη-τρεμη και τους μεγαλοδημοσιογραφους που κονομαγανε τα 10χιλιαρα να παρουν τα λεφτα τους.