Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης
  • Δευ 3 Μαρ 2025, 12:59
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  (Αναγνώστηκε 1024240 φορές)

0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
H καινουρια samsung που πηρα πριν 1 μηνα, στον Media player που διαθετει,εχει και το H.265 στις υποστηριζομενες μορφες βιντεο που μπορει να αναπαραγει.Αυτο σημαινει οτι θα το υποστηριζει και ο δεκτης ή δεν εχει να κανει?
Ναι θα ειναι οκ και ο δεκτης

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Σάμος
Δυνατή φωνή της περιφερειακής τηλεόρασης από τη Λαμία

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα για το μέλλον της Περιφερειακής Τηλεόρασης που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία από την Περιφέρεια Στερεάς και την Ένωση Ενημερωτικών Τηλεοράσεων της Ελληνικής Περιφέρειας.

Video και φωτογραφίες από την ημερίδα εδώ:

Κάτοπτρα: Gibertini OP 150 S (1) – Wave Frontier T-90 (1)
LNB: Inverto 0,2 dB (9)
Πολυδιακόπτες: SPAUN SMS 17089 NF (2) – SPAUN SUR 211 F (8)
Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)
9E–13E–16E–19,2E-23,5E-26E-28,2E-39E-42E

Αποσυνδεδεμένος NetSurfer_g7

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2013
    • Τσεκάρετε και το blog μου

Μην στενοχωριεστε φιλοι μου αν τυχον η νεα σας τηλεοραση δεν εχει τον kodek h.265. Σε αυτην την περιπτωση θα αγορασετε εναν φθηνο επιγειο δεκτη dvbt2/h.265. Εδω στην Τσεχια μπορει να αγοραστει με 599 τσεχικες κορονες (23 ευρω) και στην Ελλαδα σιγουρα θα εχει την ιδια τιμη. Ενα τετοιο μηχανακι ειναι το Strong SRT 8211 που ειναι αυτο εδω:

Tasos.cz  :headset
Σε κανεναν μηνα που θα ερθω Πραγα για ταξιδι,θα κανω επι της ευκαιριας και μια ερευνα αγορας για δεκτες καλου κακου και θα ψαξω και αν κυκλοφορει εκει το δικο μου μοντελο τηλεορασης. Ελπιζω τα εκει καταστηματα ηλεκτρονικων να αναφερουν ποιες τηλεορασεις υποστηριζουν H.265 και ποιες οχι. Ποτε πρωτοκυκλοφορησαν μοντελα τηλεορασεων με H.265?Κυκλοφορουν δεκτες και σε καρτα CI/CAM-Module η μονο σε εξωτερικο κουτι?

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Τοσο θα ναι κι εδω στα 23 ευρώ ο δέκτης, ομως από την στιγμή που δεν εχει καταλήξει ποιο συστημα θα χρησιμοποιήσουν οι πάροχoι στο μέλλον, κυκλοφορούν στην αγορά και τα δύο ειδών boxes των DVB-T2 με το ένα κάπως ακριβότερο του άλλου. Εντάξει το θέμα με αυτα δεν ειναι τόσο το κόστος αλλά ότι θες κάτι πρόσθετο για την tv σου, αυτά τα boxes έχουν συνηθως "ψευτικο" και μικρό τηλεκοντρολ και μάλιστα δεύτερο από αυτό της τηλεορασης σου.

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Απο επώνυμες τηλεοράσεις, αυτές που έχουν σίγουρα δέκτη DVB-T2 H.265 HEVC είναι οι τηλεοράσεις της LG. To 2013-14 αν θυμάμαι καλά, οι τηλεοράσεις LG ήταν απο τις πρώτες σε DVB-T2 H.264 MPEG4.
Επίσης οι LG διαθέτουν και ευαίσθητο tuner. Εδω στην Κορινθία είχα βγάλει τα περιφερειακά κανάλια των Κυκλάδων μόνο με την LG. Με επιτραπέζιο DVB-T δέκτη δεν τα είχα βγάλει ποτε!

Η δικιά μου LG (μοντέλο 2016 - 49" - 4K) έχει κανονικά DVB-T2/S2/C H.265 HEVC. Επίσης έχω συνδέσει την δορυφορική κεραία κατευθείαν στην τηλεόραση (λόγω ενσωματωμένου sat tuner που έχει) και θυμάμαι πριν κανα χρόνο εκεί που έβλεπα ένα τυχαίο 4Κ κανάλι, πατώντας στο info έγραφε HEVC, εκεί στις πληροφορίες με την συχνότητα, κτλ.

Όσοι ψάχνεστε για τηλεόραση που να έχει σίγουρα δέκτη DVB-T2 HEVC, αγοράστε μια 4Κ (όχι FULL HD) απο οποιαδήποτε μάρκα. Δεν υπάρχει περίπτωση μια σύγχρονη 4Κ UHD TV να μην έχει επανω DVB-T2 & HEVC.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Απο επώνυμες τηλεοράσεις, αυτές που έχουν σίγουρα δέκτη DVB-T2 H.265 HEVC είναι οι τηλεοράσεις της LG. To 2013-14 αν θυμάμαι καλά, οι τηλεοράσεις LG ήταν απο τις πρώτες σε DVB-T2 H.264 MPEG4.
Επίσης οι LG διαθέτουν και ευαίσθητο tuner. Εδω στην Κορινθία είχα βγάλει τα περιφερειακά κανάλια των Κυκλάδων μόνο με την LG. Με επιτραπέζιο DVB-T δέκτη δεν τα είχα βγάλει ποτε!

Η δικιά μου LG (μοντέλο 2016 - 49" - 4K) έχει κανονικά DVB-T2/S2/C H.265 HEVC. Επίσης έχω συνδέσει την δορυφορική κεραία κατευθείαν στην τηλεόραση (λόγω ενσωματωμένου sat tuner που έχει) και θυμάμαι πριν κανα χρόνο εκεί που έβλεπα ένα τυχαίο 4Κ κανάλι, πατώντας στο info έγραφε HEVC, εκεί στις πληροφορίες με την συχνότητα, κτλ.

Όσοι ψάχνεστε για τηλεόραση που να έχει σίγουρα δέκτη DVB-T2 HEVC, αγοράστε μια 4Κ (όχι FULL HD) απο οποιαδήποτε μάρκα. Δεν υπάρχει περίπτωση μια σύγχρονη 4Κ UHD TV να μην έχει επανω DVB-T2 & HEVC.
νομιζω (ειμαι σιγουρος) εχεις δικιο σε αυτο, εχω ακομα μια alba tv (φτηνουρα) που εφερα απο Αγγλια, με το dvb (οχι t αλλα με το πρωτο mpeg2) επαιζε πολυ καλυτερα σε ληψη απο 2 κουτια δεκτων που ειχα τοτε (το καταλαβαινα οταν ημουν Αγγλια με κακο καιρο τα κουτια εκαναν σπασιματα)

Aυτοι οι δεκτες οι μικροι, τελικα δεν τους κοβω τοσο προκοπης ... και νομιζω σε dvb t2 ειναι ακομα χειροτερα ... αρχιζω να υποψιαζομαι αυτου του ειδους δεκτων

βεβαια σαν πιο φτηνη λυση, ειναι οκ, ειδικα σε καποιον που η περιοχη εχει σχετικα καλη καλυψη ... θα εχω υποψην τις LG στο μελλον οταν αλλαξω τηλεοραση

Αποσυνδεδεμένος tasos.cz

• Sat Historian
  • SatLeo Legend
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2018
  • Τόπος: Τσεχία
  • dum spiro spero

Σε κανεναν μηνα που θα ερθω Πραγα για ταξιδι,θα κανω επι της ευκαιριας και μια ερευνα αγορας για δεκτες καλου κακου και θα ψαξω και αν κυκλοφορει εκει το δικο μου μοντελο τηλεορασης. ..
Όταν θα έρθεις Πράγα πρόσεχε καλα το πορτοφόλι σου, υπάρχουνε εδώ επιτήδειοι πορτοφολάδες που δουλευουνε σε σπείρες. Αν σας αναφέρω τι τεχνικές χρησιμοποιούνε θα τρίβετε τα μάτια σας.

Τοσο θα ναι κι εδω στα 23 ευρώ ο δέκτης, ομως από την στιγμή που δεν εχει καταλήξει ποιο συστημα θα χρησιμοποιήσουν οι πάροχoι στο μέλλον, κυκλοφορούν στην αγορά και τα δύο ειδών boxes των DVB-T2 με το ένα κάπως ακριβότερο του άλλου. Εντάξει το θέμα με αυτα δεν ειναι τόσο το κόστος αλλά ότι θες κάτι πρόσθετο για την tv σου, αυτά τα boxes έχουν συνηθως "ψευτικο" και μικρό τηλεκοντρολ και μάλιστα δεύτερο από αυτό της τηλεορασης σου.
Έτσι είναι Βασίλη, αυτό δυστυχώς είναι το πρόβλημα με τις συσκευές που δεν είναι ενσωματωμένες στην τηλεόραση, δηλαδή επιβαλλεται η χρήση δεύτερου, μερικές φορές η τρίτου τηλεκοντρόλ (πχ περίπτωση TV+επίγειος δέκτης+δορυφορικός δέκτης), όχι καλή ποιότητα τηλεκοντρόλ, επιπλέον μπαταρίες στα τηλεκοντρόλ κλπ. 

...To 2013-14 αν θυμάμαι καλά, οι τηλεοράσεις LG ήταν απο τις πρώτες σε DVB-T2 H.264 MPEG4.....

...Επίσης έχω συνδέσει την δορυφορική κεραία κατευθείαν στην τηλεόραση (λόγω ενσωματωμένου sat tuner που έχει) .....

Πραγματι για τις LG το 2013-2014 δεν κανεις λαθος. Τον Αυγουστο 2014 αγορασα την 42άρα LG model 42LB550V . Εχει τιουνερ ολων των ειδων, ειναι DVB-Τ/Τ2,DVB-C,DVB-S/S2 kodek H.264 MPEG4. Ειναι αυτη εδω:

Εγω δεν συνδεω το δορυφορικο τιουνερ της LG με το κατοπτρο μου, γιατι το τιουνερ της LG δεν εχει τροπο εισαγωγης κλ****ων της Digea για να βλεπω ελληνικα καναλια απο την Πατριδα. Δοκιμαζοντας παντως το δορυφορικο τιουνερ της LG με τον δορυφορο στις 23,5΄Ε και με την καρτα μου Skylink (τσεχικα καναλια) ειδα οτι η εικονα στην LG ητανε ακομα πιο καλη  απο την εικονα του πολυ καλου δορυφορικου μου δεκτη Argus miniplus highspeed – Edision

..... θα εχω υποψην τις LG στο μελλον οταν αλλαξω τηλεοραση....
Ειναι πολυ σωστη η αποφαση σου. Τα πλεονεκτηματα της LG TV ειναι πολλα, για αυτο και οι τρεις ΤV που εχω αγορασει ειναι LG.

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
"Διαζύγιο" από την Περιφερειακή Τηλεόραση ζητάει η DIGEA

Είδηση πρώτου μεγέθους για τους Περιφερειακούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς βγήκε στην Ημερίδα για την Περιφερειακή Τηλεόραση που έγινε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο, στη Λαμία.

Ο πάροχος δικτύου, δηλαδή η DIGEA ζήτησε ουσιαστικά να απαλλαγεί από το «βάρος», όπως το χαρακτήρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της DIGEA κ. Ν. Μαστοράκης, της εκπομπής του σήματος όλων των Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών!

« H DIGEA υποχρεώθηκε από την πολιτεία να αναλάβει τη μεταφορά αυτή. Εμείς βλέποντας το μοντέλο λειτουργίας μας, σας λέμε ότι αυτό είναι ζημιογόνο. Εμείς δεν επιθυμούμε να έχουμε αυτό το βάρος και αντί ευχαριστίες να ακούμε από πάνω και παράπονα» είπε χαρακτηριστικά αλλά και δημόσια ο κ. Μαστοράκης μιλώντας από το βήμα της Ημερίδας.
Προχώρησε δε σε συγκεκριμένη πρόταση προς τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, παρουσία μάλιστα του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του ΕΣΡ κ.κ. Αθ. Κουτρομάνου και Ρ. Μορώνη και μέλους της Ολομέλειας της ΕΕΤΤ:

«Ελάτε να πάμε μαζί στην ΕΕΤΤ και στο Υπουργείο για να δούμε πως μπορεί να γίνει αυτό και να αναλάβετε εσείς οι ίδιοι το κόστος του φάσματος. Σας έχουμε από καιρό ρίξει το γάντι…» είπε χαρακτηριστικά μην αφήνοντας καμιά αμφιβολία για το ότι εννοούσε πραγματικά αυτά τα οποία έλεγε.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΤΕΠ παρουσία των μελών της, αποδέχθηκε ευχαρίστως την πρόταση της DIGEA για από κοινού μετάβαση στην ΕΕΤΤ και στο Υπουργείο για την προώθηση και υλοποίηση της πρότασης αυτής.

Κατόπιν τούτου δρομολογούνται σοβαρές εξελίξεις ακόμη και πριν την αδειοδότηση των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, αφού αναζητούνται πλέον εναλλακτικές δυνατότητες εκπομπής του σήματός τους, όπως π.χ. με επί πληρωμή μέσω της ΕΡΤ, ώστε να απαλλαγεί η Περιφερειακή Τηλεόραση από τη «λεόντεια και καταχρηστική» σύμβαση, που πολλές φορές έχει καταγγείλει και που υποχρεώθηκε να υπογράψει με την DIGEA το 2014 μη έχοντας άλλη επιλογή, για να εκπέμπει την επόμενη μέρα, ως μοναδικό τότε πάροχο δικτύου.

Η ευθύνη τώρα περνάει στην Κυβέρνηση που καλείται να βρει λύση ικανοποιώντας το κοινό πλέον αίτημα και της DIGEA και της Περιφερειακής Τηλεόρασης.

Δέκτες: Technomate 6902HD-T2 Super (3) – Edision Progressiv HD Compact (3) - COSMOTE TV Kaon OTT (1)

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Το πολυ πολυ αν τους διωξει, να παει οπως στο ραδιο ... δηλαδη βαζει ο καθενας μια κεραια οπου μπορει (προσωρινα) ωστε να γινεται εκπομπη

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
καλα να παθουν ολοι τους και η digea που πηγε και ανελαβε ολο το δικτυο για τα περιφερειακα καναλια αλλα και αυτα που τοτε επρπεε να ξεσηκωθουν γιοατι σιγουρα ξερανε τι θα παθουν με digea αλλα θελαε να γλυτωσουν απο τα βουνα και τωρα πληρωνουν τα τριχιλιαρα το μηνα
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος marmar

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2012
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ
τα Περιφερειακα καναλια επρεπε από την αρχή να συνεργαστούν είτε πανελλαδικά είτε περιφερειακά και να έχουν δικό τους παροχο εκπομπής

βλέποντας εδώ Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

στους διαύλους 50 51 παροχος δεν είναι η digea ισχύει κάτι τέτοιο η απλά έχει καιρό να ενημερωθεί η σελίδα

Αποσυνδεδεμένος thanoskat

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Κατερίνη
Ισχύει ! Εκτός από τα περιφερειακά της digea , βλέπουμε σε 50 & 51 τα περιφερειακά από dbs και du. Υπήρχε και η περθω κάποτε ! Και επίσης είχε κάνει και κάτι δοκιμαστικά το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης!
Βέβαια όλα αυτά χωρίς άδεια.
Αν δε κάνω λάθος η dbs ανήκει στο 4ε που ήταν και το πρώτο περιφερειακό κανάλι σε όλη την Ελλάδα που βγήκε ψηφιακά !
Αν έχω πει κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποιος !

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Make love like war!

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
Το πολυ πολυ αν τους διωξει, να παει οπως στο ραδιο ... δηλαδη βαζει ο καθενας μια κεραια οπου μπορει (προσωρινα) ωστε να γινεται εκπομπη

Αντίθετα, ο "βερεσές απέθανε" και κανείς πλέον δεν εκπέμπει χωρίς να έχει κατοχυρώσει φάσμα συχνοτήτων από την ΕΕΤΤ. Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει και το ράδιο...

Αποσυνδεδεμένος air1979

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2014
Με δεδομένο ότι η DIGEA δεν θα δεχθεί να τους φιλοξενήσει στις αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις της ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να συμφωνήσουν και να φτιάξουν δική τους εταιρεία (πάροχο Δικτύου) τα περιφερειακά κανάλια!
Η DIGEA έκανε τεράστια προσπάθεια χρησιμοποιώντας όλα τα "μέσα" για να της παραχωρηθούν χώροι και να αδειοδοτήσει τις εγκαταστάσεις της (σε ορισμένα σημεία δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι διαδικασίες).
Επίσης ο εξοπλισμός που έχει εγκαταστήσει η  DIGEA,  για τα δύο μπουκέτα των περιφερειακών υπάρχει και παρά την χασούρα που επικαλείται  πάλι κέρδος έχει.
Συμπερασματικά, επειδή το λέει από την πρώτη στιγμή ότι δεν θέλει τα περιφερειακά κανάλια, η γνώμη μου είναι ότι  μιλάει ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ επειδή ξέρει ότι δεν πρόκειται να συσταθεί άλλη εταρεία......
ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ!!!!

Συγχώνευση: Δευ  8 Οκτ 2018, 20:41
Νεκτάριε όσο αφορά το τρχίλιαρο, που λένε ότι είναι πολλά, είναι δύο εργαζόμενοι με το αυτοκίνητο και τα οδοιπορικά τους και το ηλεκτρικό ρεύμα των εγκαταστασεων, το οποίο είναι πολύ λίγο για τον ρόλο (διαμόρφωση γνώμης) που θέλουν να παίξουν.
Αλλά είχαν μάθει στι τζάμπα.... (πλήρωναν οι Δήμοι το ρεύμα).

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend

Αντίθετα, ο "βερεσές απέθανε" και κανείς πλέον δεν εκπέμπει χωρίς να έχει κατοχυρώσει φάσμα συχνοτήτων από την ΕΕΤΤ. Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει και το ράδιο...
Ισως αλλο το να κατοχυρωσουν συχνοτητα (αν δεν κανω λαθος την εχουν ηδη αυτα που ειναι με (edit) μπλε πρασινα στο χαρτη της digea? και ισως αλλο απο που θα εκπεμπουν ... δεν ξερω ρωταω

Aν παλι καπου κανω λαθος .... τοτε μια αλλη εκδοχη καθολου απιθανη, θα ξερουν που δεν μπορουν να βγουν απο αλλου και εκει στη digea μπορει να κανουν κολπα για να παρουν παραπανω νοικι, δηλαδη αφου με το ζορι σας εχουμε, ριχτε κατι για τα εξοδα που μας εισαστε ζημιογονοι (ετσι ειπαν)

Τελος θα πω και κατι που δεν θα συμφωνησουν ολοι ... ας τα παρει ολα η ερτ ... και ψηφιακο ραδιο και περιφεριακα τηλεορασης ... λυσεις υπαρχουν ΑΝ θελουν

Αποσυνδεδεμένος paksat

• SatLeo Legend
«Ελάτε να πάμε μαζί στην ΕΕΤΤ και στο Υπουργείο για να δούμε πως μπορεί να γίνει αυτό και να αναλάβετε εσείς οι ίδιοι το κόστος του φάσματος. Σας έχουμε από καιρό ρίξει το γάντι…» είπε χαρακτηριστικά μην αφήνοντας καμιά αμφιβολία για το ότι εννοούσε πραγματικά αυτά τα οποία έλεγε.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΤΕΠ παρουσία των μελών της, αποδέχθηκε ευχαρίστως την πρόταση της DIGEA για από κοινού μετάβαση στην ΕΕΤΤ και στο Υπουργείο για την προώθηση και υλοποίηση της πρότασης αυτής.

Αν όντως πάνε στην ΕΕΤΤ και ενδεχομένως σπάσει η συμφωνία παραχώρησης των περιφερειακών συχνοτήτων στην Digea, νομίζω ότι υπάρχει ένας μόνο δρόμος: Να επαναπροκηρύξει η ΕΕΤΤ τις παραπάνω συχνότητες για νέο πάροχο δικτύου.

Σε αυτή την περίπτωση, η κυβέρνηση θα μπορούσε να ενεργοποιήσει την εταιρεία ΕΡΤnet, ώστε να αποκτήσει αυτή (έναντι αντίστοιχου οικονομικού ανταλλάγματος) τις συχνότητες και στη συνέχεια να τις ενοικιάζει στα περιφερειακά κανάλια. Δεν βλέπω πιθανό να ενδιαφερθεί άλλη εταιρεία ή να συστήσουν εταιρεία τα περιφερειακά κανάλια. Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνω ότι ο "βερεσές απέθανε".

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ναι αλλα με τον βερεσε θα πεθανουν μαζι και τα τοπικα ραδιοφωνα και η τηλεοραση που τοσο κοπτεσαι εσυ εκει στη σαμο που δεν πηγε κανεις να εκπεμψει απο τα τοπικα της περιοχης γιατι δεν ειχαν λεφτα για να βαλουν μαι δευτερη κεραια και τωρα με την ντιτζια θα κλεισουν και παλι δεν θα τα δεις
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Satleo Maniac
Όταν θα έρθεις Πράγα πρόσεχε καλα το πορτοφόλι σου, υπάρχουνε εδώ επιτήδειοι πορτοφολάδες που δουλευουνε σε σπείρες. Αν σας αναφέρω τι τεχνικές χρησιμοποιούνε θα τρίβετε τα μάτια σας.

Έτσι είναι Βασίλη, αυτό δυστυχώς είναι το πρόβλημα με τις συσκευές που δεν είναι ενσωματωμένες στην τηλεόραση, δηλαδή επιβαλλεται η χρήση δεύτερου, μερικές φορές η τρίτου τηλεκοντρόλ (πχ περίπτωση TV+επίγειος δέκτης+δορυφορικός δέκτης), όχι καλή ποιότητα τηλεκοντρόλ, επιπλέον μπαταρίες στα τηλεκοντρόλ κλπ. 

Πραγματι για τις LG το 2013-2014 δεν κανεις λαθος. Τον Αυγουστο 2014 αγορασα την 42άρα LG model 42LB550V . Εχει τιουνερ ολων των ειδων, ειναι DVB-Τ/Τ2,DVB-C,DVB-S/S2 kodek H.264 MPEG4. Ειναι αυτη εδω:

Εγω δεν συνδεω το δορυφορικο τιουνερ της LG με το κατοπτρο μου, γιατι το τιουνερ της LG δεν εχει τροπο εισαγωγης κλ****ων της Digea για να βλεπω ελληνικα καναλια απο την Πατριδα. Δοκιμαζοντας παντως το δορυφορικο τιουνερ της LG με τον δορυφορο στις 23,5΄Ε και με την καρτα μου Skylink (τσεχικα καναλια) ειδα οτι η εικονα στην LG ητανε ακομα πιο καλη  απο την εικονα του πολυ καλου δορυφορικου μου δεκτη Argus miniplus highspeed – Edision

Ειναι πολυ σωστη η αποφαση σου. Τα πλεονεκτηματα της LG TV ειναι πολλα, για αυτο και οι τρεις ΤV που εχω αγορασει ειναι LG.

Αν δεν σου κανει κοπο ρε φιλε,περιεγραψε μας συνοπτικα πως ακριβως εγινε η ψηφιακη μεταβαση στην Τσεχια?Ξεκινησε με Mpeg-2 ή πηγε κατ'ευθειαν σε Mpeg-4?Kαι ποτε περιπου ξεκινησαν να το γυρνανε σε DVB-T2?Αυτη την στιγμη ολα τα καναλια ,SD και HD, μηδενος εξαιρουμενου εκπεμπουν σε DVB-T2/h.265 ή τα SD συνεχιζουν να εκπεμπουν παραληλλα και σε DVB-T/mpeg-4?Μιλαω παντα για τα ελευθερα επιγεια καναλια,οχι τα συνδρομητικα.

Αποσυνδεδεμένος chrisk7

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2007
Νεκτάριε όσο αφορά το τρχίλιαρο, που λένε ότι είναι πολλά, είναι δύο εργαζόμενοι με το αυτοκίνητο και τα οδοιπορικά τους και το ηλεκτρικό ρεύμα των εγκαταστασεων, το οποίο είναι πολύ λίγο για τον ρόλο (διαμόρφωση γνώμης) που θέλουν να παίξουν.
Αλλά είχαν μάθει στι τζάμπα.... (πλήρωναν οι Δήμοι το ρεύμα).
εγώ πάλι βλέπω τα περισσοτερα κανάλια να χουν 21 ωρες το 24ωρο τηλεμαρκετινγκ, κάποτε παιζανε και βιντεοκλιπ, ειχανε ζωντανες ψυχαγωγικες εκπομπες, μεχρι και δημοσιογραφικες αποστολες κανανε. Ναι συμφωνοι ειχανε μαθει στο τσαμπε, αλλα τωρα ειμαστε στο αλλο ακρο, δεν εχουν λογο υπαρξης οι περισσοτεροι, απλα για να μην κατεβασουν τα ρολα και να υπαρχει το σημα του σταθμου βγαζουν ενα υποτυπωδες προγραμμα. Στα 15 χονδρικα περιφερειακα καναλια π.χ στην αττικη δε βλεπονται ουτε τα μισα για να μην πω ουτε το 1/3. Ειναι τραγικη η κατασταση.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
To ζήτημα των περιφερειακών καναλιών ήταν να οργανωθούν σε περιφερειακό επίπεδο κι οχι να καλύπτουν μια πόλη ή ένα νομό όπως έκαναν τα πιο πολλα στην αναλογική εποχή. Ετσι ενω για περιφερεια και για τον αριθμο των πομπών και της πληθυσμιακης καλυψης τα χρηματα του ενοικίου προς Digea ήταν κανονικά, είχαν μάθει σε πιο φθηνές λύσεις (με δωρεάν ρεύμα στους πομπούς π.χ. σε κάποιες περιπτώσεις) και το "κάθε μήνα ενοίκιο" τους κακοφάνηκε. Στην πορεία κάποια προσαρμόστηκαν κάποια άλλα δεν τα κατάφεραν και έκλεισαν. Και χωρίς ουσιαστικά να έχουν μπει τεχνικές προδιαγραφές καναλιού από αδειοδότηση, αν μπουν κι αυτές μαζί με το τίμημα αδείας θα κλεισουν πολλα περισσοτερα. Το ποιός θα τα εκπέμπει ΕΡΤΝΕΤ ή DIGEA είναι δευτερεύον θέμα, το βασικό είναι το πόσα θα μείνουν στο τέλος της ημέρας γιατι αν μεινουν λίγα σε κάθε Π.Ζ., αυτα τα λίγα θα φορτωθουν και τα λειτουργικά έξοδα της εκπομπής. Πάντως περίπτωση να βγει η ΕΡΤΝΕΤ και να χαρίζει ενοικια δεν υπάρχει, θα λειτουργει κι αυτή με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια.

Η Digea θυμομαστε όλοι ότι δεν ειχε ζητησει τα περιφερειακά, ειχε μπει όμως όρος στην διακήρυξη για την αδειοδότηση παρόχου ότι αν δεν υπήρχε ενδιαφέρον για περιφ. πάροχο, τότε θα επαιρνε υποχρεωτικά και τα περιφερειακά όλης της Ελλάδος όποιος έπαιρνε τα πανελλαδικά. Οι ανωτατες τιμες ενοικίου βγηκαν από την ΕΕΤΤ ανάλογα την περιφέρεια και η Digea εκανε παιχνιδι από εκείνη την τιμή και κάτω με τα κανάλια .

Ενας λόγος που δεν τα θέλει όμως τώρα και ψάχνεται να απαλλαγεί είναι η επικείμενη αδειοδότηση που θα στενεψει κι άλλο τον κύκλο των καναλιών αυτών κάνοντας πιο κοστοβόρα για κάθε κανάλι την εκπομπή του. Αλλο σημαντικο πρόβλημα δηλαδη που θα πρέπει να επιλυθεί. Από την άλλη βέβαια πλευρα η Digea εχει στησει ήδη την υποδομη της εκπομπής αυτών των καναλιών ενσωματώνοντάς την στο βασικό project που φέρνει και τα κέρδη, των πανελλαδικών. Αν το κάνει από την αρχη κάποιος νέος το κόστος εγκαταστασης θα ειναι σημαντικο όπως και το κόστος ξεχωριστής λειτουργίας. Θέλω να πω δεν θα είναι εύκολο να υπάρξουν καλυτερες από τη Digea τιμές ενοικίου. Αυτο το ξέρει η Digea και το εκμεταλλευεται στους λόγους της.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
αν αναλαμβαναν οι τοπικοι παροχοι τα περιφεριακα καναλια οπως ειχαν ξεκινησει πριν γινουν οι αλλαγες θα ειχαν χαμηλοτερα κοστη για αρχη δεν θα πηγαινα το σημα μεσο οπτικης απο τα καναλια στη digea και απο εκει να γυρισει πισω στα κεντρα, ολο το συστημα ηταν αλλιως στημενο αλλα τωρα να χαμε να λεγαμε
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Satleo Maniac
εγώ πάλι βλέπω τα περισσοτερα κανάλια να χουν 21 ωρες το 24ωρο τηλεμαρκετινγκ, κάποτε παιζανε και βιντεοκλιπ, ειχανε ζωντανες ψυχαγωγικες εκπομπες, μεχρι και δημοσιογραφικες αποστολες κανανε. Ναι συμφωνοι ειχανε μαθει στο τσαμπε, αλλα τωρα ειμαστε στο αλλο ακρο, δεν εχουν λογο υπαρξης οι περισσοτεροι, απλα για να μην κατεβασουν τα ρολα και να υπαρχει το σημα του σταθμου βγαζουν ενα υποτυπωδες προγραμμα. Στα 15 χονδρικα περιφερειακα καναλια π.χ στην αττικη δε βλεπονται ουτε τα μισα για να μην πω ουτε το 1/3. Ειναι τραγικη η κατασταση.
Mονο το Mad και το Nickelodeon αξιζουν να υπαρχουν.Ολα τα αλλα απλως καινε τζαμπα ρευμα.

Αποσυνδεδεμένος panosmin

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
Ενας αλλος παραγοντας για εμενα ειναι και η ποιοτητα της εικονας που ειναι απαραδεκτη...δεν εχεις ρε μεγαλε χρημα να παρεις μηχανηματα και μας χαλας τα ματια με την αποκρουστικη και ανυποφορη  εικονα σου το ανυπαρκτο προγραμμα σου και το ατελειωτο τηλεμακετινκ .....αντε στο καλο και αδειασε την συχνοτητα που την εκμεταλευεσαι στο τζαμπα πουλωντας μουφες προιοντα και υποσχεσεις γιατι το πραγμα παρα εγινε ....

Αποσυνδεδεμένος tasos.cz

• Sat Historian
  • SatLeo Legend
  • **
  • dum spiro spero

Αν δεν σου κανει κοπο ρε φιλε,περιεγραψε μας συνοπτικα πως ακριβως εγινε η ψηφιακη μεταβαση στην Τσεχια?Ξεκινησε με Mpeg-2 ή πηγε κατ'ευθειαν σε Mpeg-4?...
H ψηφιακη μεταβαση στην Τσεχια εγινε  πρωτα με Mpeg-2 και μετα σε Mpeg-4

..Kαι ποτε περιπου ξεκινησαν να το γυρνανε σε DVB-T2?...
DVB-T2 ξεκινησε απο περυσι το 2017,  συγκεκριμμενα την 1.3.2017 για τους κατοικους της πρωτευουσας Πραγας και των περιχωρων της και μετα επεκταθηκε σε ολη την επικρατεια της Τσεχιας

..Αυτη την στιγμη ολα τα καναλια ,SD και HD, μηδενος εξαιρουμενου εκπεμπουν σε DVB-T2/h.265 ή τα SD συνεχιζουν να εκπεμπουν παραληλλα και σε DVB-T/mpeg-4?...
Τωρα εκπεμπουν στην DVB-T2/Η.265  καναλια σε HD και SD ποιοτητα (συντριπτικη πλειοψηφια καναλιων ειναι σε HD ποιοτητα). Παραλληλα εκπεμπουνε ακομη DVB-T καναλια σταδιακα ομως μειωνεται η εκπομπη τους και στις 30/6/2020 θα επελθει οριστικη διακοπη DVBT σε ολη την επικρατεια της Τσεχιας

..Μιλαω παντα για τα ελευθερα επιγεια καναλια,οχι τα συνδρομητικα.
Δεν υπαρχουνε συνδρομητικα επιγεια καναλια, ολα ειναι ελευθερα, τουλαχιστον για την ωρα. Μελλοντικα σιγουρα τα περισσοτερα θα γινουνε συνδρομητικα για αυτο φροντισε στην επιλογη του επιγειου δεκτη σου να εχει εισοδο για καρτα. Αυτο εκανα και εγω oταν προμηθευτηκα τον τελευταιο κομβο δεκτη Amiko HD8265+kodek H.265 HEVC,(DVB-S/S2), (DVB-T/T2), (DVB-C) με εισοδο για 2 κάρτες (κάρτα Skylink για κωδικοποιημενα δορυφορικα καναλια+καρτα για την κωδικοποιηση στο μελλον των επιγειων καναλιων).

Tasos.cz :headset

• Satleo Maniac
Εδώ στην Ελλάδα δεν νομίζω να τιθεται θέμα συνδρομής στα επίγεια.Οσα είναι συνδρομητικά εκπεμπουν μόνο δορυφορικά.Δεν νομιζω να αλλαξει αυτο στο άμεσο μέλλον.Εξαλλου σχεδόν όλες οι καινουριες τηλεοράσεις έχουν είσοδο για συνδρομητική κάρτα cam /ci.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Υπηρχε το filmnet που ειχε συνδρομητηκη σε επειγεια ... θυμαμαι τοτε με τα αναλογικα, καναμε fine tune και βλεπαμε απο τελειως δεξια ή αριστερα αναλογα, σχετικα καλη εικονα, μονο που τις περισσοτερες φορες με αυτον τον τροπο τραβαγε γραμμες σαν κυματα και εσπαγε η εικονα, αλλα την τοτε εποχη ειμασταν οκ, κατι βλεπαμε

Αποσυνδεδεμένος johnpontios

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2012
  • Τόπος: Πτολεμαΐδα/Θεσσαλονίκη
Υπήρχε και η NOVA Επίγεια (συνδρομητική) στην ψηφιακή εποχή από το 2012 μέχρι και το 2014 και είχε 2 κανάλια συνδρομητικά και το TV5 σε συνεργασία με την ΕΡΤ σε ένα πολυπλέκτη.....

Δείτε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε & Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ηταν η συνεχεια το αναλογικου φιλμεντ/σουπερσπορτ μεχρι να αποροφησουν στη δορυφορικη αυτους τους συνδρομητες και για αυτο σταματησε αυτο να παιζει
GATE 7
Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος tasos.cz

• Sat Historian
  • SatLeo Legend
  • **
  • dum spiro spero
Μην πολυπιστεύετε πατριώτες οτι στην Ελλάδα τα επίγεια κανάλια σε DVB-T2 θα ειναι για πάντα ελεύθεα. Το ίδιο πίστευα και εγω για εδώ στην Τσεχία μέχρι που διάβασα σήμερα στον τσέχικο τύπο τα κακά μαντάτα. Ακόμη δεν προλάβαμε εμείς οι τηλεθεατές εδώ στην Τσεχία καλά καλά να χαρούμε την επίγεια λήψη στο σύστημα DVB-T2 με τα τόσα πολλά HD κανάλια να βρίθουνε στην μπάντα και ήδη ακούγονται τα πρώτα καμπανάκια από τους ιδιώτες παρόχους, ότι τα HD κανάλια που τώρα τα παρέχουν δωρεάν από τα μέσα του 2020 δηλαδή σε δυο χρόνια, θα γίνουνε συνδρομητικά!!!  :wall :wall :wall

Και εγώ ο αφελής ετοιμαζόμουνα να καταργήσω την συνδρομητική κάρτα της καταραμένης Skylink στα δορυφορικά και να περάσω οριστικά μόνο στα επίγεια.

Δεν αντέχω στον πειρασμό να μην κράξω με μαύρο χιούμορ ένα σύνθημα υπέρ των μεγαλοιδιωτών: :thunder

Εμπρός ιδιωτικά κοράκια στο αισχρό κυνήγι του κέρδους σας σε βάρος ημών των τηλεθεατών.
:@ :@ :@

Περισσότερα πατριώτες θα μάθετε στο τελευταίο νέο απο τον τσέχικο δορυφορικό τύπο εδώ:

Tasos.cz :headset

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Είναι τελείως διαφορετικές όμως και οι αγορές και οι συνθήκες. Τα ελληνικά κανάλια για τους κατοίκους της Ελλάδας είναι μόνο στις συνδρομητικές πλατφόρμες για να συμπληρώνουν το πακέτο και όχι ως κράχτες και δεν αποτελούν κύριο παράγοντα αγοράς! Τώρα για τους Έλληνες του εξωτερικού και των περιοχών χωρίς επίγεια λήψη είναι διαφορετικά, αλλά αυτοί οι συνδρομητές δεν αποτελούν το κύριο έσοδο των πλατφορμών αυτών.
Ας τολμήσουν να κλειδώσουν επίγεια και θα δουν να γίνεται ό,τι έγινε και στη γειτονική Τουρκία που μάλιστα έχουν ως βάση τη δορυφορική λήψη. Όλα τα μεγάλα ιδιωτικά που κλείδωσαν αναγκάστηκαν γρήγορα να γυρίσουν σε ελεύθερη μετάδοση. Η νοοτροπία του Έλληνα και η διαφημιστική πίτα εξάλλου έχουν ήδη διαμορφωθεί. Σαν συνδρομητικά τα κανάλια ξέρουν ήδη ότι έχουν πιο πολλά να χάσουν από το να κερδίσουν.
Η νοοτροπία των ξένων είναι τελείως άλλη, και αυτό φαίνεται ακόμα και στο πώς αντιμετωπίζουν την ψηφιακή τεχνολογία και πώς αδειοδοτούνται τα κανάλια και οι πάροχοι - ως μπουκέτα καναλιών με θεματικό περιεχόμενο. Στην Ψαροκώσταινα ακόμα δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το ένα κανάλι αναλογικό = ένα κανάλι ψηφιακό...
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κεφαλληνίας & Ζακύνθου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (12:18)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Satmanic Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (12:12)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (12:12)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 03/03/2025 (11:57)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (11:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (11:15)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/03/2025 (11:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (11:01)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 03/03/2025 (10:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (10:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (09:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/03/2025 (00:20)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/03/2025 (00:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/03/2025 (23:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/03/2025 (23:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (19:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (18:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (15:37)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: xantono Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 02/03/2025 (15:34)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/03/2025 (15:23)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/03/2025 (14:51)
* Απ: Επίγεια Ψηφιακή Πλατφόρμα ΡΙΚ  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 02/03/2025 (13:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/03/2025 (12:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΗΛΕΙΑ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (12:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (12:20)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/03/2025 (11:04)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/03/2025 (11:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (09:50)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/03/2025 (07:51)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 02/03/2025 (06:35)