Απο επώνυμες τηλεοράσεις, αυτές που έχουν σίγουρα δέκτη DVB-T2 H.265 HEVC είναι οι τηλεοράσεις της LG. To 2013-14 αν θυμάμαι καλά, οι τηλεοράσεις LG ήταν απο τις πρώτες σε DVB-T2 H.264 MPEG4.
Επίσης οι LG διαθέτουν και ευαίσθητο tuner. Εδω στην Κορινθία είχα βγάλει τα περιφερειακά κανάλια των Κυκλάδων μόνο με την LG. Με επιτραπέζιο DVB-T δέκτη δεν τα είχα βγάλει ποτε!
Η δικιά μου LG (μοντέλο 2016 - 49" - 4K) έχει κανονικά DVB-T2/S2/C H.265 HEVC. Επίσης έχω συνδέσει την δορυφορική κεραία κατευθείαν στην τηλεόραση (λόγω ενσωματωμένου sat tuner που έχει) και θυμάμαι πριν κανα χρόνο εκεί που έβλεπα ένα τυχαίο 4Κ κανάλι, πατώντας στο info έγραφε HEVC, εκεί στις πληροφορίες με την συχνότητα, κτλ.
Όσοι ψάχνεστε για τηλεόραση που να έχει σίγουρα δέκτη DVB-T2 HEVC, αγοράστε μια 4Κ (όχι FULL HD) απο οποιαδήποτε μάρκα. Δεν υπάρχει περίπτωση μια σύγχρονη 4Κ UHD TV να μην έχει επανω DVB-T2 & HEVC.
νομιζω (ειμαι σιγουρος) εχεις δικιο σε αυτο, εχω ακομα μια alba tv (φτηνουρα) που εφερα απο Αγγλια, με το dvb (οχι t αλλα με το πρωτο mpeg2) επαιζε πολυ καλυτερα σε ληψη απο 2 κουτια δεκτων που ειχα τοτε (το καταλαβαινα οταν ημουν Αγγλια με κακο καιρο τα κουτια εκαναν σπασιματα)
Aυτοι οι δεκτες οι μικροι, τελικα δεν τους κοβω τοσο προκοπης ... και νομιζω σε dvb t2 ειναι ακομα χειροτερα ... αρχιζω να υποψιαζομαι αυτου του ειδους δεκτων
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτεβεβαια σαν πιο φτηνη λυση, ειναι οκ, ειδικα σε καποιον που η περιοχη εχει σχετικα καλη καλυψη ... θα εχω υποψην τις LG στο μελλον οταν αλλαξω τηλεοραση