@teletkv,
Εντάξει καταλαβαίνω ότι λόγω κόστους και εξοπλισμού GPS, τα μικρά Gap Filler είναι λίγο δύσκολο να συγχρονιστούν σε SFN με τα μεγάλα κέντρα εκπομπής, απλά κοίτα τι γίνεται...
Στην περιοχή μου έχω κεραία γυρισμένη προς Αττική, (οι συχνότητες της Κορινθίας απο Ξυλόκαστρο-Όσιο Πατάπιο μου έρχονται κανονικά με αντανακλάσεις) και την ίδια στιγμή, βγάζω δύο MFN συχνότητες της ΕΡΤ οι οποίες έρχονται απο πίσω μου! Συγκεκριμένα με κεραία προς Αττική, βγάζω με χαμηλό σήμα την ΕΡΤ στην 36Uhf (μάλλον απο Ερατεινή?), και την 49uhf με μέτριο σήμα (Δίστομο Ξηροβούνι) Εννοείται ότι αν γυρίσω την κεραία στην κατευθυνση των Gap Filler τότε το σήμα καμπανίζει.
Αργότερα που θα γίνει η καινούργια αλλαγή στις συχνότητες της ΕΡΤ-Digea, υπάρχει περίπτωση κάποια συχνότητα απο το SFN-1 της Αττικής, (που τυχαίνει και λαμβάνω γιατί είμαι σε καλό σημείο και μου έρχεται μέτριο προς καλό σήμα) να πέσει πάνω στα MFN της ΕΡΤ και να γίνει ο κακός χαμός απο την παρεμβολή.. Αυτό είναι το πρόβλημα, δηλαδή όσο γεμίζει η uhf-μπαντα με MFN, άλλο τόσο υπάρχουν πιθανότητες για διάφορες παρεμβολές..