.....επισης σε μια ερωτηση που τους εκανα
Επειδή αναφέρεις την ερώτηση που έκανες και παραποιείς ή δεν κατάλαβες τις απαντήσεις, θα ήθελα να σου πω, ότι έγώ σου απήντησα, με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή της DU και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δημοσιεύω τα e-mails που έστειλες στην Digital Union και τις απαντήσεις που σου εδόθησαν.
1o e-mail σου:ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ,ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Και Digital Union
Ετοιμη να εκπέμψει είναι η ψηφιακή εταιρεία με το όνομα Digital Union. Στην εταιρεία συμμετέχουν επί του παρόντος 16 τηλεοπτικοί σταθμοί της περιφέρειας, ενώ μελλοντικά αναμένεται να προστεθούν άλλοι 9 ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 25. Αίσθηση προκαλεί το ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η εταιρεία των σταθμών εθνικής εμβέλειας, στην άδειά της (παρόχου δικτύου) από την ΕΕΤΤ μπορεί να εκπέμψει κατά κύριο λόγο τηλεοπτικές υπηρεσίες, η εταιρεία των περιφερειακών εκπομπών, έχει συμπεριλάβει και υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
1.ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ?
2.ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΜΑΙ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ?
3.ΣΕ ΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑ MPEG-2 H MPEG-4 ?
4.ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ?
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Απάντηση:Αγαπητέ φίλε ευχαριστούμε για το e-mail
Η εταιρεία μας δεν θα εξυπηρετεί μόνο τα κανάλια που ανήκουν σε αυτήν, αλλά προτίθεται να φιλοξενήσει όλους τους τοπικούς και περιφερειακούς σταθμούς.
Περισσότερα στοιχεία δεν μπορούμε να σου δώσουμε προς το παρόν, γιατί υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός. Πάντως πιστεύουμε ότι γρήγορα θα δεις τα κανάλια της περιοχής σου να εκπέμπουν ψηφιακά.
DU
2ο e-mail σου:στην απαντηση που μου στειλατε δεν εξειγουσατε τιποτα.
Η εταιρεία μας δεν θα εξυπηρετεί μόνο τα κανάλια που ανήκουν σε αυτήν, αλλά προτίθεται να φιλοξενήσει όλους τους τοπικούς και περιφερειακούς σταθμούς.
Περισσότερα στοιχεία δεν μπορούμε να σου δώσουμε προς το παρόν, γιατί υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός. Πάντως πιστεύουμε ότι γρήγορα θα δεις τα κανάλια της περιοχής σου να εκπέμπουν ψηφιακά
ενταξει το καταλαβαινω εχετε ενα δικιο
αλλα πλεον εχετε κανει το μπαμ και αλοι θελουν να μαθουν κατι παραπανω.
αφου δεν θελετε να μας πειτε ποτε θα ξεκινησετε για μενα λαθος τακτικη
διοτι ολος ο κοσμος θα περιμενει την εναρξη των τοπικον καναλιων
θα ηθελα να μου απαντησετε στο εξης αρθρο που διαβασα
Αυτό σημαίνει στη ψηφιακή εποχή ότι τα κανάλια της επαρχίας από τοπικής εμβέλειας γίνονται επικράτειας με αποτέλεσμα στη Κρήτη να βλέπουμε κανάλια της Θεσσαλονίκης, στα Ιωάννινα κανάλια της Κρήτης κ.ο.κ.
απαντηστε με ενα ναι η ενα οχι εστω αν ειναι αληθεια αυτο
ευχαριστω και τουλαχιστον αυτο θα ηθελα να μου το απαντησετε.
Απάντηση:Φίλε Λάκη ??
Δεν το προβλέπει η μέχρι τώρα νομοθεσία. Κατά την μεταβατική περίοδο τα περιφερειακά κανάλια θα λειτουργήσουν μόνο για τις ΕΠΕ για τις οποίες έχουν προκριθεί. Ίσως αν αλλάξει η νομοθεσία, μετά το switch off, να υπάρξει τότε αυτή η δυνατότητα.
Δεν νομίζω ότι κάναμε κάποιο μπαμ. Οι δημοσιογράφοι τα μεγαλοποιούν. Από την εφαρμογή του νόμου 3592 / 2007 και ειδικά μετά την ΚΥΑ 21161 / 2008, ήταν γνωστό ότι τα περιφερειακά κανάλια θα δημιουργήσουν δικούς τους παρόχους και πλατφόρμες, διότι οι συχνότητες που τους παρεχωρήθησαν, δεν είχαν καμμία σχέση με τις συχνότητες της ΕΡΤ ή των πανελληνίων σταθμών.
Απλούστατα, τώρα κάποιος δημοσιογράφος έτυχε να μας δει στον κατάλογο των παρόχων και δημιούργησε θέμα για να έχουν να γράφουν. Άλλωστε ψηφιακοί πάροχοι είναι και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, που αναφέρονται και αυτοί στον κατάλογο της ΕΕΤΤ, αλλά για αυτούς δεν έγραψαν τίποτε. (Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε)
Μου θυμίζει η δημοσιότητα αυτή ποδοσφαιρικές μεταγραφές, που βγαίνουν σαν δήθεν είδηση από τις αθλητικές εφημερίδες, για να έχουν να γράφουν.
Πολλούς χαιρετισμούς