off topic, τι δεκτη εχεις που δεν καταβαζει τα καναλια? ενω εχουν λιγο σημα και ποιοτητα (ξερω μπορει να μην φταιει αυτος, αλλα για δικη μου εμπειρια, απο περιεργεια)
Όχι δεν ήταν θέμα δέκτη, αλλά όπως είχα γράψει στο προηγούμενο μήνυμα, το προβλημα ήταν στο stream, και απλά δεν κατέβαζε κανάλια η τηλεόραση ενώ είχε λίγο σήμα & ποιότητα.. Αργότερα εχθές το βράδυ που έκανα πάλι scan στην 42, τα περιφερειακά της Στερεάς κατέβηκαν αλλά έπαιξαν για δευτερόλεπτα και σταμάτησαν. Σήμερα και οι δύο συχνότητες (42 και 44) παίζουν κανονικά.
Στην 44 απλά υπάρχει πάλι το πρώτο πακέτο με τα πανελαδικά κανάλια: Alpha - Ant1 - Open. Όνομα παρόχου: Digea, όνομα δικτύου: TV HTL. Επίσης στην 42 υπάρχουν τα ίδια στοιχεία στο όνομα παρόχου-δικτύου, δηλαδή Digea + TV HTL, και τα κανάλια στην 42 είναι : ETV - ENA K.E. - Star K.E.
(Οι λήψεις έγιναν με την τηλεόρασή μου LG, αλλά και με τον παλιό μου δέκτη "Crypto ReDi 250 MP")
Δηλαδή οι συχνότητες απο το Κ.Ε. Ξηροβούνι 42 και 44 πολύ δύσκολα τις πετυχαίνεις με σήμα! Εγώ έχω κεραία υψηλής απολαβής + ενισχυτή ιστού, και πάλι τα κατεβάζω πολύ οριακά τα κανάλια στην 42 και 44, με ελάχιστο σήμα και με σπασίματα! Δηλαδή αν η κεραία μου κοιτάει προς Ξυλόκαστρο, οι συχνότητες απο Ξηροβούνι 42 + 44 δεν έρχονται με τίποτα, αλλά μόνο αν κεντράρω ακριβώς το Ξηροβούνι και να μην μου φύγει η κεραία ούτε χιλιοστά, αλλιώς σήμα δεν υπάρχει! Αντίθετα οι υπόλοιπες συχνότητες απο Ξηροβούνι [(28 UHF +40 UHF (Digea), και 49 UHF (ΕΡΤ)] μου φέρνουν σήμα με κεραία προς Ξυλόκαστρο, αλλά και σε άλλα σημεία, ακόμα και με κεραία προς Αθήνα! (γι'αυτο έχω παρεμβολές στην 28 και 40 απο Αττική)